Zetor 50 Super
Moderátor: Lukashil
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zetor 50 Super
já je měl rozdělaný loni v létě, komplet jsem je vyčistil a sešteloval. Ale nevyměnil jsem na levé straně těsnící kroužky Tak mě levá strana čeká znova. Mě se do toho nechce hlavně kvůli tomu rozebírání okolo a to nemám budku.
Taky jsem to dělal loni v létě. Možná bys to nemusel rozebírat. Stačí to rozjet z kopce a zabrzdit, on se ten olej vypálí a bude to zase brzdit.
zetor 5748, Belarus EO 2621
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
otázka jak dlouho by to vydrželo. Pakny jsem měl komplet odmaštěný (vypálením) a po pár jízdách to zas nebrzdilo, tak to udělám radši pořádně a taky budu muset natahat novou eletriku. Jak moc velkej problém to je?
- mareko
Ahoj Tak dnes jsem po 3 týdnech natočil supráka . Trochu mne potrápil ale nakonec ok novou baterku nemít tak nejedu .Vždy dvakrát blafnul a chcípnul .Nakonec to šlo .Tak jsem se projel . Nevím proč se mu nechtělo
diesel to je koncert
Je ale stejně ji musíš zkontrolovat
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
No dyť už taky kolikátej den nemrzne Ne to tě zlobím, co jsi proved že to jde
Dílna je dílna
- mareko
staník píše:No dyť už taky kolikátej den nemrzne Ne to tě zlobím, co jsi proved že to jde
Vyndal jsem ten pojistný ventil .Byl dotažený až dolů .Kouknul jsem dolů. Pročistil ,ale skoro nic tam nebylo .Dal jsem zpět kuličku ,pružinu a nedotahoval jsem to až dolů .potom jsem supráka napočtvrté nahodil .Chvíli běžel a normálně jsem zapnul čerpadlo.Začalo to tak jemně cukat.Dal jsem otáčky a páčku dopředu a šlo to .
diesel to je koncert
- Rozzik
Cus, kde se nachazi ten ventil a jak se vyndava? Nemas nejake foto jak jsi to rozebiral. Ceka me to taky ale sudat cele to viko. Ta packa na ovladani ramen, tak ta bude asi nekde odpojena od tahla, protoze se hejbe desne lehce a neni citit zadny odpor. Jak se to dole cisti. Porad nechapu jak se tam dostat, moc jsem na to jeste nemel cas koukat. Az ted snad o vikend, mam nevytapenou dilnu, tak to driv neslo. Jak je to s olejem, ma to propojene s olejovou vanou pod motorem, tudiz jedna napln, nebo je to nejak rozdeleny. Vim ze to ma dva vypustaky.mareko píše:staník píše:No dyť už taky kolikátej den nemrzne Ne to tě zlobím, co jsi proved že to jde
Vyndal jsem ten pojistný ventil .Byl dotažený až dolů .Kouknul jsem dolů. Pročistil ,ale skoro nic tam nebylo .Dal jsem zpět kuličku ,pružinu a nedotahoval jsem to až dolů .potom jsem supráka napočtvrté nahodil .Chvíli běžel a normálně jsem zapnul čerpadlo.Začalo to tak jemně cukat.Dal jsem otáčky a páčku dopředu a šlo to .
Diky cus
Olej vypustíš vypoštěcím šroubem dole,připrav si dost velkou nádobu -je tam asi třicet litrů.Potom odšroubuješ šrouby u vývodového hřídele PŘESUNEŠ páku zapínání vývodového hřídele DOPŘEDU aby ti nespadl prstýnek který zapíná náhon dolu.Potom můžeš po sundání sedačky odšroubovat šrouby a vytáhnout hydrauliku.Přitom dávej pozor na táhla jsou jen taková slabá a snadno se prohnou.A jako obvykle -pokud něco budeš potřebovat -Staník to má Mám celou hydrauliku.
Dílna je dílna
- mareko
Rozzik píše:Cus, kde se nachazi ten ventil a jak se vyndava? Nemas nejake foto jak jsi to rozebiral. Ceka me to taky ale sudat cele to viko. Ta packa na ovladani ramen, tak ta bude asi nekde odpojena od tahla, protoze se hejbe desne lehce a neni citit zadny odpor. Jak se to dole cisti. Porad nechapu jak se tam dostat, moc jsem na to jeste nemel cas koukat. Az ted snad o vikend, mam nevytapenou dilnu, tak to driv neslo. Jak je to s olejem, ma to propojene s olejovou vanou pod motorem, tudiz jedna napln, nebo je to nejak rozdeleny. Vim ze to ma dva vypustaky.mareko píše:staník píše:No dyť už taky kolikátej den nemrzne Ne to tě zlobím, co jsi proved že to jde
Diky cus
tady na te straně jsme to řešili
.http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... &start=255
ale s tím olejem by měla být hydraulika 6,5 litru a převodovka 37 . dle papíru. Ale sám si nejsem jist kde ty vypouštěcí šrouby jsou .Taky to budu na jaře měnit
diesel to je koncert
- mareko
staník píše:Olej vypustíš vypoštěcím šroubem dole,připrav si dost velkou nádobu -je tam asi třicet litrů.Potom odšroubuješ šrouby u vývodového hřídele PŘESUNEŠ páku zapínání vývodového hřídele DOPŘEDU aby ti nespadl prstýnek který zapíná náhon dolu.Potom můžeš po sundání sedačky odšroubovat šrouby a vytáhnout hydrauliku.Přitom dávej pozor na táhla jsou jen taková slabá a snadno se prohnou.A jako obvykle -pokud něco budeš potřebovat -Staník to má Mám celou hydrauliku.
Staníku ty jsi naše encyklopedie děkuji
jak je to s tím olejem ?
diesel to je koncert
Náplň oleje pro hydrauliku a pro převodovku zvlášť mněl Zetor Super 35.Padesátka má náplň jednu,saje přímo pe dna.Podívám se po fotkách.
- Přílohy
Dílna je dílna
Já ty vědomosti hlavně vyčet z knížek,dělal jsem jen toho svýho Supra
Dílna je dílna