Zetor 50 Super

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Honza50

Re: Zetor 50 Super

#301 Nový příspěvek od Honza50 »

Jo 7tunu traktorovou vlečku.
zetor 5748, Belarus EO 2621

DOOM

#302 Nový příspěvek od DOOM »

mareko píše:
DOOM píše:
mareko píše:Chlapi jaké používáte vleky ? mam možnost 7 tunu s dvojmontažkama sklopku za dobrý peníz . Mam trošku obavy aby to nebylo pro supra příliš velké sousto. Samozřejmě tam nebudu vozit 7 tun ale celkově je ten vlek asi těžší. Zajímá mne váš názor
a co to je za vlek s dvoumontažema ma točnu jake ma gumy abys nemusel postupně měnit všechny asi by to bylo dost nakladne
dle mne je to z nějakého vojenského vleku .Točnu má a gumy z v3spodlaha zdravá
za kolik to kupuješ

mareko

#303 Nový příspěvek od mareko »

chce patnáctku ale srazím ho ještě . brzdy jsou bez potrubí. budu to muset dodělat tak kalkuluji cenu
diesel to je koncert

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#304 Nový příspěvek od Tekiti »

Honza50 píše:Tekiti: Tady máš fotky z katalogu řízení.
Sroub rizeni: 17.4394 číslo 35
Matice rizeni: 17.4350 číslo 34

Diky moc:) Je to ono 8)
I pád na držku je pohyb vpřed :)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#305 Nový příspěvek od Tekiti »

Tenhle valnik s dvoumontazema sme meli pujcenej,je to dost dobra vlecka,unese stabilni,ale neobratna do lesa a za suprem bych to tahat nechtel,to rikam na rovinu.Ja sem ho moh mit taky kdyz sme shanel valnik,za 20 klacku,ale byl sakra peknej,mel technickou a vse funkcni,ale kdz em ho nazivo videl,tak sem si rek,ze to suprakovi nemuzu udelat....zbytecne tezkej:)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#306 Nový příspěvek od Tekiti »

Panove co davate do motoru jako chladici kapalinu?? Hlavne v kombinaci s tim topnym teliskem?? V navou k telisku psali co se smi a co ne,ale to mi zensky v baraku vyhodily,protoze prej se to nekde vavlelo..jiste znate :smich: JA mam doma jeste nejakou nemrznusci kapalinu do chladice,je to takova modra.Vyrobce Motoron,muzu to tam nalejt?Nebo co byste doporucili?Vim,ze tu tohle tema bylo,ale jak to spadlo,tak uz sem ho nenasel:)

mareko

#307 Nový příspěvek od mareko »

myslím že do chladiče tady toto, ale nemám zkušenost co to udělá se starým chladičem bude lepší ho vyčistit předem na jaře asi

Antifreeze UNIVERZAL, objem 1l, 3l, 25l, 200l, 1000l

Koncentrované chladící kapaliny do chladičů na bázi monoethylenglykolu s obsahem účinných inhibitorů koroze. Pro celohliníkové i litinové motory. Celoroční použití. Kompatibilita: COYOTE ANTIFREEZE lze doplňovat nebo nahradit běžně dostupné směsi do chladičů stejné specifikace pro hliníkové nebo litinové motory. Odpovídá normám COYOTE ANTIFREEZE hliník VW TL 774 C a ASTM D 3306 a COYOTE ANTIFREEZE litina VW TL 774 B a ASTM D 3306. Oba výrobky neobsahují fosfáty a aminy. Výměna chladící kapaliny v chladícím systému automobilu se provádí dle intervalu stanovených výrobcem automobilu.
univerzal.jpg
univerzal.jpg (5.76 KiB) Zobrazeno 1054 x
diesel to je koncert

mareko

#308 Nový příspěvek od mareko »

Dneska jsem vyšrouboval měrku hydrauliky a ten olej je tuhý jak smůla . Podle mne není hydraulický proto je tuhý a ani se nedivím že to nejede
diesel to je koncert

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#309 Nový příspěvek od Tekiti »

Mareko: Diky za info,dam to tam a uvidim:)

Prikladam soucasny stav naseho Suprika :'( a asi to tak i chvili zustane,dokud neporesim opravu,nebo nesezenu soucastky nove :vztek:
Přílohy
Rozebrany3.JPG
rozebrany2.JPG
Rozebrany.JPG

jura50
Kontaktovat uživatele:

#310 Nový příspěvek od jura50 »

Jéžiš :shock: to vypadá strašidelně.Co je takhle rozebrané to mi nahání hruzu :nene: No asi mě to čeká taky :prace:
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#311 Nový příspěvek od Tekiti »

Hlavne si to poradne priprav,je to vsechno poradne tezky.Pekne si s tim vyhraj,tohle psadne jen jednou :D
Mne nic jinho nezbylo,uz sem to mel pred dvouma rokama kdyz sme ho generalkovali,jenze tenkrat mi rekli ,,odbornici´´ ze ty hridele sou este dobry,to te kamarade prezije,neblbni super se nerozbiji atd...jenze se to rozbilo,zacaly vyskakovat kvalty,prevodovka byla slyset jak to jeci,to neslo nechat,ty dily uz sou nesehnatelny,no zkratka nadeleni.JEstli to budes taky delat,tak si shanej veci predem,je to fuska:D

mareko

#312 Nový příspěvek od mareko »

Zdravím všechny .Kluci tak mne napadlo co kdydych se pokusi postavit supra 50 na papíry supra 35 .Myslíte že by to mohlo klapnout? :-/ :-/
diesel to je koncert

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#313 Nový příspěvek od Tekiti »

No ja si myslim,ze moc lidi v tom nepozna rozdil:) Podle me je v tom mensi rozdil,nez kdyz ma nekdo majora a kabina,motor,zadek,predni naprava a papiry vsechno z neceho jineho:) Ikdyz ja proti temto prestavbam nic nemam,kazdy dela co muze a z toho co ma:)

Takze myslim,ze tohle klapne:)

zuza5

#314 Nový příspěvek od zuza5 »

Honza50 píše:Já sem si taky jeden stahoval tady odsud a ten je stajnej jako ten můj v tištěné podobě :
http://cid-ae7ed3602c84f862.skydrive.li ... %c3%a1vody
Porď prosím ako sa tie príručky odtiaľ sťahujú.Nemôžem si s tým poradiť.Vdaka.

tomasberry
Kontaktovat uživatele:

#315 Nový příspěvek od tomasberry »

Když tady vidím toho rozpůlenýho supra, tak bych měl takovej dotaz. Teče mi olej mezi blokem motoru a spojkovou skříní, jen když je pod tlakem. Nejspíš asi netěsní zadní víko motoru, simerink na hřídeli spojky by to bejt neměl, tu jsem si nechal dělat asi před měsícem a je to měnění, bohužel ne to víko. Ale to mi dělali chlapi v dílně. Teď už nemám peníze na to abych jim to tam zase davál. Je to velkej problém doma pomocí heverů to rozpůlit a dostat se k tomu víku? Mám z toho docela strach, ale když motor běží, tak to z toho docela kape, tak bych to rád udělal. Myslíte že to zvládnu? Nikdy jsem to nedělal, tak ani nevím jak je pak problém se trefit zpátky. Jinak tam to těsnění asi vyměnit nejde, ne? Díky

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“