35ka Malýho Peťe
Moderátor: Lukashil
- Malej Peťa
Re: 35ka Malýho Peťe
Chladič mám snad čistej, naliju tam 20litrů, čerpadlo se točí v pohodě, přetěsněný a termostat nemám, pro jistotu. Teď babo raď Ale pro jistotu to zkusím prolit tou sračkou na čištění.
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
Ale trebalo skúsiť ju dať dole či sa aj vo vnútri točí ta turbínka ... Mne sa toto stalo a po 1 km voda 100 stupňovMalej Peťa píše:Chladič mám snad čistej, naliju tam 20litrů, čerpadlo se točí v pohodě, přetěsněný a termostat nemám, pro jistotu. Teď babo raď Ale pro jistotu to zkusím prolit tou sračkou na čištění.
Zetor Super 50, Zetor Super 50, Zetor 6911
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Skoda Octavia 1.9 TDI
- Malej Peťa
Jak to že se netočila? Nějak mi to nejde do hlavy, to se ukroutí ta turbínka?
Nie nie, vodná pumpa ma vonku vrtuľu, ktorou chladí vodu v chladiči, ale aj vo vnútri takú ako vrtuľu, ktorá poháňa vodu do obehuMalej Peťa píše:Jak to že se netočila? Nějak mi to nejde do hlavy, to se ukroutí ta turbínka?
Ta je na klinku, ktorý mohol vypadnúť
- Malej Peťa
No mrknu se na to, měl sem ju dole dvakrát a ta vnitřní vtrtulka je tak zarezlá že nešla ani sundat hrubou silou, přemýšlím že koupím novej celej pajšl.
Ahoj,a když už jsme u chlazení. Termostat ano, či ne ?
- Malej Peťa
Bez termostatu, vím že by to bylo první co se može vysrat.
Bojíš sa termostatu?
- Malej Peťa
To zase né, ale v zimě se s termostatem blbě prolívá motor teplou vodou. Než se to odvzdušní tak je studená. Na léto ho tam asi dám.koro píše:Bojíš sa termostatu?
Jo, dík, tuhle fotku sem našel v knížce ale nic moc tam vidět není. Ale ještě jednou dík.
Já motor teplou vodou neprolévám, tak že z odvzdušnění strach nemám.
zdar kolegové supráci,já termostat mám a nemůžu si stěžovat,komora termostatu a terostat mám ze 7211-tuším.Chodí mi to už 4 roky a bez problemu,v zimě v letě
Zetor 50 Super 1966,Zetor 50 Super 1967,Agrostroj tj 5,Stihl 024 super,Stihl 036,Stihl 038 Magnum,BMW e34 525 TDS touring
Používate trojcestný alebo len medzi chladičom a vodným potrubím ?imidin píše:zdar kolegové supráci,já termostat mám a nemůžu si stěžovat,komora termostatu a terostat mám ze 7211-tuším.Chodí mi to už 4 roky a bez problemu,v zimě v letě
- Malej Peťa
Já nepoužívám žádnej, ale časem snad trojcestňák.
komoru termostatu mám mezi potrubím a chladičem,tam co jsou originál ty dvě kolena,jeden vývod mám zatím zaslepen,přijde na něj napojit topeníCSrado píše:Používate trojcestný alebo len medzi chladičom a vodným potrubím ?imidin píše:zdar kolegové supráci,já termostat mám a nemůžu si stěžovat,komora termostatu a terostat mám ze 7211-tuším.Chodí mi to už 4 roky a bez problemu,v zimě v letě
Zetor 50 Super 1966,Zetor 50 Super 1967,Agrostroj tj 5,Stihl 024 super,Stihl 036,Stihl 038 Magnum,BMW e34 525 TDS touring