Super...
Moderátor: Lukashil
Re: Super...
nakladac je hotovy a odskusany,preniesol som s nim furu hliny, strku a makadamu...asi 16 kubikov...
Pekne foto a ešte krajši Suprík, až je s ním škoda pracovať
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
pocas jazdy ,hlavne pri zatazeni traktora,sa mi z okolia prevodovky a diferencialu ozyval kovovy klepot...
tak som sa po minulorocnej go motora pustil do prevodovky a diferencialu...
potreboval by som schopne 2 a 3 rychl.ozubene kolo, oni su spolu spojene,ak by ste niekto mal ozvite sa ...dik.na nete ani v predajnach nove neviem najst.
potreboval by som schopne 2 a 3 rychl.ozubene kolo, oni su spolu spojene,ak by ste niekto mal ozvite sa ...dik.na nete ani v predajnach nove neviem najst.
Pekne si mu dalmarkopolo píše:pocas jazdy ,hlavne pri zatazeni traktora,sa mi z okolia prevodovky a diferencialu ozyval kovovy klepot...
To za koľko si to tak dal ?
A rád by som pomohol s tým kolesom ale sám potrebujem do prevodovky diely
Počuj už keď ju máš takto ten diel do ktorého sa darí 4 je spojená ako s tou hriadeľou na ktorej sú tie posúvateľné rýchlosti ?
Zetor Super 50, Zetor Super 50, Zetor 6911
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Skoda Octavia 1.9 TDI
asi 3poobedia...
nerozumiem co chces presne vediet,4 je priamy zaber,ale ta horna hnacia hriadel je delena,
cize za ozub.kol. 2-3 rychl.je zubova spojka s 36 val.ihlickovimi loziskami,a odtial sa odpoji,
len pod loziska treba podlozit nejaky papier aby nespadli do prevodovky.
nerozumiem co chces presne vediet,4 je priamy zaber,ale ta horna hnacia hriadel je delena,
cize za ozub.kol. 2-3 rychl.je zubova spojka s 36 val.ihlickovimi loziskami,a odtial sa odpoji,
No presne to kde sú tie ihličkovémarkopolo píše:asi 3poobedia...
To je v mieste spoja keď zaradíš 4 tam je to ihličkové či ?
Ja sa zas obávam že ja tam už asi žiadnu ihličku mať nebudem
-
ked si viberal tu hornu hriadel co su namej tie posuvne kolieska ta si musel rozpajat redukcnu skrinu ci islo vibrat hornu hriadel ajbes rozoberania vdaka
No práve to že som to ešte nerobil ... Nemal som viac jak po spojku a vrchný kryt rozobraté :Pjaro super50 píše:ked si viberal tu hornu hriadel co su namej tie posuvne kolieska ta si musel rozpajat redukcnu skrinu ci islo vibrat hornu hriadel ajbes rozoberania vdaka
od red.prevodovky nemusis odpajat...
ale musis dat von diferencial a aj hydrauliku+nohavice...
ale musis dat von diferencial a aj hydrauliku+nohavice...
zistil som pricinu toho kovoveho zvuku...uvolena matica a zaistovacia podlozka ,ktora drzi spodny hriadel...
kedze mam komplet rozobrate obidve prevodovky,tak robim pripravu pre pridavnu prevodovku,na pohon prednej napravy...
kedze mam komplet rozobrate obidve prevodovky,tak robim pripravu pre pridavnu prevodovku,na pohon prednej napravy...