supri od budejc
Moderátor: Lukashil
Re: supri od budejc
COCo je todle za krasavce že by taky GO!!!!! Moc pěkný.
Jstou petatricitkou musis jeste pockat. Ja ji mam focenou na kinofilmu,tak jestli najdu cd.To vis jeto taky 6 let co jsem to delal. Je uz taky trochu odrbana s toho lesa a bezniho provozu ale porad to jeste ujde.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
kurna ty ses dotoho pustil,pekna prace,a dobre ze mas taku velku dilnu ci garaz.kde sto mohl vsecko rozebrat,jinak pekne fotky z lesa a dobry stroj ,mas misto supra?fak pekne sis stim pohral
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
- mareko
Ta dokumentace moc pěkná,co jsi dělal s motorem ? úplně komplet GO?
diesel to je koncert
Ahoj moc pěkné .
Chci se optat převodovku si od zadku nedělil??nepřetěsňoval???Přemýšlím zda to mám dát od sebe či je to zbytečné ??Ostatní bych také přetěsnil.
Chci se optat převodovku si od zadku nedělil??nepřetěsňoval???Přemýšlím zda to mám dát od sebe či je to zbytečné ??Ostatní bych také přetěsnil.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Cau supry mam protoze me traktory bavi.Je to sice jine svezeni nez v John deeru ale ma to taky naco do sebe. Na tom zelenym supru je motor po go u firmy malec kadlec merin ale jako kdyz to tam skladal ucen.Motor mi porad nemazal,neudelal tlak na budiku tak jsem tam volal a po dlouhym dohadovani snim rekl ze prijede ale kdyz to bude moje chyba ze mu zaplatim cestu atd.Tak jsem rekl ze sundam vanu a ejhle neutahli mi saci kos ani ty plechy tam nedali potom je poslali.za druhy ze mi nejde dekompresor, tak jsem to rozebral a zjistil jsem ze jsou ticky obracene.Ten kdo to daval dohromady ten musel byt po opici
- pepa.traktor
koukám na fotky zhora a pěkná dílna a vybavení -to bych řekl že je základ ůspěchu a pak šikovnost a tu máš téže jen dále zachranuj ty krasavce
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
na tom zelenym ne,tam jsem menil dvoj a trojkovi kolo a na tom modrem jsem to mel od sebe a menil jsem taky dvoj a trojkovi kolo potom to kolo vespodu,bylo rupli od klinku k zubu po cely delce a vsechny loziska jsou novy.neni to tak slozity slo to dobre kdyz mas manual
zachranovat budu ale manzelka vrci ,jeste musim delat o kolo baraku.Ten modry pochazi ze slechtitelskyho a semenarskyho podniku Slapy v Tabore znas to tam.Zeleny pochazi sts Prunerov u Chomutova a ja ho koupil s Kydlin u Klatov