Zetor super 50 od Přemy

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
padesátka

Re: Zetor super 50 od Přemy

#286 Nový příspěvek od padesátka »

Tak mně za studena 8 a při 80st. 2-2,5 8)Samozřejmě na volnoběh.

koro

#287 Nový příspěvek od koro »

No a mne či za studena, či za tepla stále 0.... :smich:

Přemo

#288 Nový příspěvek od Přemo »

koro píše:No a mne či za studena, či za tepla stále 0.... :smich:
:D tose mas a jezdi?jezdi :D toje proste super :rally:
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

Přemo

#289 Nový příspěvek od Přemo »

Zdarec chlapi,potrebuju poradit a vyresit muj problem uz jsem tu psal ze mi spojka klekla a ze jsem dal nove a pri vymene nove mi nejde vyslapnout nahon:(vcera jsem to mel na dilne...jestli jsem to tam trebas nedal naopak vse jak ma byt ale proste nejde vyslapnou,at delam co delam nahon se ani nezpomali nic,,tak jeto zase slozene ale ted jsem hledal jak drak a zda semi ze uz to tu bylo,nevim vsak jestli jeto tim ale nic jineho uz me nenapada :zly: ale tykase to pojezdove ktera fachci,ale jestli to nema vliv na nahon jak je ten ostrikovaci kotouc na pojezdove je proste naopak udelany smerem do setrvaku a ma bych smer k druhe spojce a ta zase smerem knemu proste ksobe uzavrene..muze to byt ono,a popripade mam to vzit srubana spojit nebo prenytovat ocelovyma nytama?nebo mate neco lepsiho?dik za rady a za rychle rady vpristich dnech to pujde zase napul:( :rohy:
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

bigles
Kontaktovat uživatele:

#290 Nový příspěvek od bigles »

Možná blbá otázka, ale jsou dobř nastaveny packy ? pokud bude otočená asi nebude fungovat :-/

Přemo

#291 Nový příspěvek od Přemo »

bigles píše:Možná blbá otázka, ale jsou dobř nastaveny packy ? pokud bude otočená asi nebude fungovat :-/
Ja uz sem to prokoumal,aje to jak rikam,oni mi to proste naopak nanytovali a tudiz kdyz chci vyslapnout nahod ten odstrikovaci talir o ktery jse to vlastne zapre tam chybi tudiz bych ten pedal musel asi promacknout pres podlahu :Ddival jsem se podle stare jeste zemi lezi doma a tam je to videt ze se to oneho vzdycky zapre protoze je uplne vymackany,toje cely problem nekdy se musim stavit tam kde sem to bral a mrknout jestli tak delaji spatne vsechny nebo se jen spletli:O comyslis mam to potom spojit zase nyty?nebo by stacili nejake pevnostni srouby a na lepidlo? nerad bych abysemi spojka rprotocila na hrideli,to bych nemel radost

Rozzik

#292 Nový příspěvek od Rozzik »

Cus, pardon ze se vmackavam do diskuze. O vikend me ceka demontaz hadrauliky na Supru. Asi to nesaje, neb tlak to ma, ale rychlost je zalostna.
Mam navod dle knizky jak na to, ale neni tam popsano jestli se nemusi pri vytahovani te nahonove hridele zarazovat nahon nebo ne. Nekde tu kdysi psal ze pokud se nezaradi nahon tak pak neco spadne dolu do prevodu, nejaka ta soupaci vidlicka.
Nemate teda tucha jak a co ...
diky
Jednou měř a třikrát řež! :)
Foto album: https://photos.app.goo.gl/bHQ5upK8wDy8Jc4NA

v2000m
Kontaktovat uživatele:

#293 Nový příspěvek od v2000m »

nahon zařadit!!!!!!!!!!!!
pak se musí sundat páka, abys mohl celou hydrauliku zvednou......

Rozzik

#294 Nový příspěvek od Rozzik »

v2000m píše:nahon zařadit!!!!!!!!!!!!
pak se musí sundat páka, abys mohl celou hydrauliku zvednou......

Moc děkuji. Nevím že to v té knížce nemají napsané...
Díky

Přemo

#295 Nový příspěvek od Přemo »

Tak jsem to vcera zase rozpuli jeste ze jsem to delal vpraci za 3 hodiny bylo hotovo a zase sem jel domu,ale vysledek nulovy:(myslel jsem zeto dela ten kotouc ale to nema nic spolecneho stim ale itak jsem to prenytoval,spojka jde uplne krasne slapnou jde citit pojezd,nahon ale at ji zaslapu jak chci proste to nerozpojim?sice mitam nejak blbne u paky jak se zapina nahon,ale itak by prece musel jit zapnou kdyz zaslapnu spojku:)jsem fakt bezradny uz nvm vcem robim chybu:(stara spojka jela vpoho dal som novu a vcesko jak ma byt snad protoze zas tak moc tam toho neni,a proste nezapnu myslite zeby mohlo byt treba oblozeni hrube?nebo nejake spatne nebo ja fakt nvm proste jeto jako byto bylo prilepene dik za rady jinak me asi jebne,atosem chtel pristi tyden sekat luku,ani nezapnu tu rotacku :vztek:

Rozzik

#296 Nový příspěvek od Rozzik »

Přemo píše:Tak jsem to vcera zase rozpuli jeste ze jsem to delal vpraci za 3 hodiny bylo hotovo a zase sem jel domu,ale vysledek nulovy:(myslel jsem zeto dela ten kotouc ale to nema nic spolecneho stim ale itak jsem to prenytoval,spojka jde uplne krasne slapnou jde citit pojezd,nahon ale at ji zaslapu jak chci proste to nerozpojim?sice mitam nejak blbne u paky jak se zapina nahon,ale itak by prece musel jit zapnou kdyz zaslapnu spojku:)jsem fakt bezradny uz nvm vcem robim chybu:(stara spojka jela vpoho dal som novu a vcesko jak ma byt snad protoze zas tak moc tam toho neni,a proste nezapnu myslite zeby mohlo byt treba oblozeni hrube?nebo nejake spatne nebo ja fakt nvm proste jeto jako byto bylo prilepene dik za rady jinak me asi jebne,atosem chtel pristi tyden sekat luku,ani nezapnu tu rotacku :vztek:
Cus, myslim ze se to tu ohledne te spojky uz nejak resilo. Co si matne pamatuju tak jestli nemas moc tlusty to oblozeni. Ale pokud jsi kupoval original tak by to melo byt ok. Ale oni uz ty nahradni dily delaj kde se da a na nejaky presny rozmery moc nekoukaj. Tak jestli to celkove neni moc silny...

Ja jsem v nedeli rozhodil tu hydrauliku a to byste neverili co tam bylo v tom sacim kosi za bordel. Jsem ho chtel rozmocit arvou, pak Carlanem, naftou. Vzdy sem to tam na to nalil a pres ten nalepenej bordel to ani neproteklo, takze olej nemel zadnou sanci. Musel jsem nakonec tu sitku vyndat a oskrabat spachtli. Byl na tom hunus neskutecnej. Vecer uz jsem nemel cas dotahnout vsechny srouby a vyzkouset to jestli to bylo pravdu tim proc hydraulika sla zalostne pomalu nahoru.
Dle navodu jsem zaradil nahon a sunadl tu paku. Jak jsem ale tahal ven nahon tak mi ta vidlicka i s tim pozdrem stejne spadla, ale nastesti tam sla zase pekne nasadit...
Cus

Rozzik

#297 Nový příspěvek od Rozzik »

Přemo píše:Tak jsem to vcera zase rozpuli jeste ze jsem to delal vpraci za 3 hodiny bylo hotovo a zase sem jel domu,ale vysledek nulovy:(myslel jsem zeto dela ten kotouc ale to nema nic spolecneho stim ale itak jsem to prenytoval,spojka jde uplne krasne slapnou jde citit pojezd,nahon ale at ji zaslapu jak chci proste to nerozpojim?sice mitam nejak blbne u paky jak se zapina nahon,ale itak by prece musel jit zapnou kdyz zaslapnu spojku:)jsem fakt bezradny uz nvm vcem robim chybu:(stara spojka jela vpoho dal som novu a vcesko jak ma byt snad protoze zas tak moc tam toho neni,a proste nezapnu myslite zeby mohlo byt treba oblozeni hrube?nebo nejake spatne nebo ja fakt nvm proste jeto jako byto bylo prilepene dik za rady jinak me asi jebne,atosem chtel pristi tyden sekat luku,ani nezapnu tu rotacku :vztek:
Cus kdyz rikas ze nezapnes ani rotacku, tak tim myslis ze ti traktor jede, Pojezdova spojka funguje a nahonova ne? pokud jo tak musis mit rozhozene ty packy.
Kdyz jsem koupil supra tak nesel poradne zaradit nahon, slo to desne pres zuby. Kluci mi tady poradili ze mam moc velkou vůli mezi nahonovejma packama, Tak jsem to pritahl a uz to funguje... Jinak pokud jsi to dal tak jak to bylo tak fakt nevim. Podle me to vypada na ty packy...
Cus

Přemo

#298 Nový příspěvek od Přemo »

Rozzik píše:
Cus kdyz rikas ze nezapnes ani rotacku, tak tim myslis ze ti traktor jede, Pojezdova spojka funguje a nahonova ne? pokud jo tak musis mit rozhozene ty packy.
Kdyz jsem koupil supra tak nesel poradne zaradit nahon, slo to desne pres zuby. Kluci mi tady poradili ze mam moc velkou vůli mezi nahonovejma packama, Tak jsem to pritahl a uz to funguje... Jinak pokud jsi to dal tak jak to bylo tak fakt nevim. Podle me to vypada na ty packy...
Cus
Me uz fakt prijde jedine to ze je ta spojka moc hruba,packy jsou jak maji byt uz jsem skusil aji je dat zarovnou s pojezdem tak nejak to bylo skoro 20let a sloto ale ted nic nova spojka a jeto napi---- :driver: acelkem meto vytaci,tedka susime seno tak pasovku zapinam pres zuby jak nejaky dobytek:(to mam pedal az v podlaze uz,jeste ktomzu jak jsem neska se pridrzel volantu praska mi ta jedna vyztuha :nene: ..jen plno skody..uz si chystam chvilku a jde tam ta stara..ajestli to bude ok..tak tam stim jedu a rekni jim hned neco :321: volal jsem do monsty teda bracha,,prepojiliho na nejake frajera co dela jen spojky,a rikal ze se stim nikdy nesetkal ze jedine packy nebo spoojka je napytel,,odnich na koupenou spojku si jeste nikdy nikdo nestezoval,a pritom podle foto je to LUK stejna jak mam ja,jen je mozne ze je hrubsi a tudis chujove:(dost me to sere,ze jsem nenechal jeste starou spojku...chjo...jeste tu prevodovku asi v zime a uz nechci videt zadne rozebirani vse musi byt stopro funkcni...zoz sa majte chlapi :) dam vedet jak to bude zase neco zrobene

Tarent

#299 Nový příspěvek od Tarent »

Tak Přemo tvoje závada je v těch tlačnejch tyčkách(nebo jak to nazvat), zkrátka v tom o co se opíraj páky když maj vypnout náhonovou spojku. Po těch X letech co ten traktor jezdí jsou otlačený a chtěj udělat nebo koupit nový. Už jsem to tady na fóru někomu radil a dával jsem tam i nějaký obrázky pro lepší orientaci.

Pokud si nebudeš jistej co tim myslím tak se ozvi a já to skusím popsat nějak detailnějš. ;-)

Přemo

#300 Nový příspěvek od Přemo »

Tarent píše:Tak Přemo tvoje závada je v těch tlačnejch tyčkách(nebo jak to nazvat), zkrátka v tom o co se opíraj páky když maj vypnout náhonovou spojku. Po těch X letech co ten traktor jezdí jsou otlačený a chtěj udělat nebo koupit nový. Už jsem to tady na fóru někomu radil a dával jsem tam i nějaký obrázky pro lepší orientaci.

Pokud si nebudeš jistej co tim myslím tak se ozvi a já to skusím popsat nějak detailnějš. ;-)
Dik moc toby mohlo byt no.jestli muzes hod par foto jestli je najdes moc by to pomohlo,tusim co myslis ale visjak :) dik

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“