Jo já to viděl už několikrát s tláse když se to koukám tak se mi to furt líbí, ono to moc neváží to obilíhorší by byl písekpadesátka píše:Supráci jestlipak jste se dívali odpoledne na film-Řeknem si to příští léto-jak tam Havelka lítá se suprem a má zapřaženou 9 tunu s obilím tady u nás tahali taky dvě devítky za sebou se suprem 50 a taky to zvládnul bez nějakých problémů.Bylo to teda v 1979 roce,ale tenkrát to taky nikdo moc neřešil žně byli žně
GALERIE Zetor Super
Moderátor: Lukashil
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: GALERIE Zetor Super
To jo narvat mu tu 9tku plnou pískubigles píše:Jo já to viděl už několikrát s tláse když se to koukám tak se mi to furt líbí, ono to moc neváží to obilíhorší by byl písekpadesátka píše:Supráci jestlipak jste se dívali odpoledne na film-Řeknem si to příští léto-jak tam Havelka lítá se suprem a má zapřaženou 9 tunu s obilím tady u nás tahali taky dvě devítky za sebou se suprem 50 a taky to zvládnul bez nějakých problémů.Bylo to teda v 1979 roce,ale tenkrát to taky nikdo moc neřešil žně byli žně
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jeden z inzerce,za 5O litrů i s SPZ
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Zetor 50 SUPER s motorem 6911 funkšní hydraulika v pojízdném stavu bez otp, horší stav, dohoda možná. Cenovka 34000 Kč
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Další ulítlej Supr -
Ze slovenského Bazoše
Traktor Super-50 komplet, okrem agregátu.
Ze slovenského Bazoše
Traktor Super-50 komplet, okrem agregátu.
pěkny
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Zdravím. Kamarát má Z-Super 50,po dlhšom čase ho chcel naštartovat´,no mal zahrdzavené vstrekovacie čerpadlo tak ho otvoril a
jemne ťukol kladivom.Dolámal jeden element.Nevie prosím niekdo poradiť z čoho by sa tam hodil tento element.
jemne ťukol kladivom.Dolámal jeden element.Nevie prosím niekdo poradiť z čoho by sa tam hodil tento element.
-
- Kontaktovat uživatele:
Z čeho no z obchodu s novými elementy nejspíševohnutjan píše:Zdravím. Kamarát má Z-Super 50,po dlhšom čase ho chcel naštartovat´,no mal zahrdzavené vstrekovacie čerpadlo tak ho otvoril a
Ďakujem za hdnotnú radu ale já som myslel či to nepasuje napr. z V3S, S5T ,Škoda RTO a podobne.
Skôr zoženieš celé čerpadlo ako element. Keď aj používané. Je ich plný bazoš.
dalšia generacia.....http://www.youtube.com/watch?v=2lCBf_OdtcM
Naši nastupcimints píše:dalšia generacia.....http://www.youtube.com/watch?v=2lCBf_OdtcM
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!