Zetor 50 Super
Moderátor: Lukashil
- karvi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zetor 50 Super
Nevíte někdo kudy nalít olej do převodky řízení. Našel jem šroub na slouku pod volantem-jestli je to on a jaký olej.
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
Tím že byl mráz a závěje tak řidič nechtěl odbočit z hlavní cesty ne tak někam ke břehu.Fakt hnus.To byl den blbecPeetan píše:A co břehy?jura50 píše:
Tak toho mojeho jsme sundávali v -10stupňovém mrazu těžkotonážním jeřábem Nic jiného nebylo při ruce. A rampy u nás nejsou nebo co.No mazec
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
- mareko
karvi píše:Nevíte někdo kudy nalít olej do převodky řízení. Našel jem šroub na slouku pod volantem-jestli je to on a jaký olej.
Stáhni si příručku uživatele tady na fóru je někde odkaz
diesel to je koncert
- karvi
- Kontaktovat uživatele:
Dík snad ji najdumareko píše:karvi píše:Nevíte někdo kudy nalít olej do převodky řízení. Našel jem šroub na slouku pod volantem-jestli je to on a jaký olej.
- mareko
karvi píše:Dík snad ji najdumareko píše:karvi píše:Nevíte někdo kudy nalít olej do převodky řízení. Našel jem šroub na slouku pod volantem-jestli je to on a jaký olej.
http://cid-ae7ed3602c84f862.skydrive.li ... %C3%A1vody
diesel to je koncert
No jo, ale když tam dáš sprej a bez dekomprese se ti motor ani jednou neotočí tak je to na prd.jura50 píše:Čtu a koukám jak uvažuje te.Já jsem ho v lednu v mrazech dovezl a jelikož vím že je špatný olej v motoru tak to nestartuji dokud nebude tepleji a nevyměním ho.Ale 120 zetora jsme startovali sprejem do sání a ten se mohl rozkočit blafl okamžitě.
zetor 5748, Belarus EO 2621
- mareko
jakou máš baterku pokud slabší jak 165 Ah tak to ani nezkoušej raději a nech to na jaro
diesel to je koncert
Jseš blázen. To by mi ovce i kůň pošli hlady.mareko píše:jakou máš baterku pokud slabší jak 165 Ah tak to ani nezkoušej raději a nech to na jaro
- mareko
Honza50 píše:Jseš blázen. To by mi ovce i kůň pošli hlady.mareko píše:jakou máš baterku pokud slabší jak 165 Ah tak to ani nezkoušej raději a nech to na jaro
jak dlouho máš ten traktor ? Kolik bylo mínus ? jakou máš tu baterku?
diesel to je koncert
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
Tak víš co stoprocentně pomuže dělal to i ten pán co jsem to kupoval.Že to tak dělají vždy ve velkých mrazech a potřebují traktor.Měl dvě železné konvy a v tom nosil vařící vodu z bojleru . Otevřel vypouštěcí kohout a naléval jí tam tak dlouho až s kohouto šla zase teplá.Po chvílce co tekla teplá tak teprve šel protočít kompresy a motor a bylo to v pohodě.A je fakt že v ten den bylo -10C. přes den.Akorát až to začneš nalévat tak už nesmíš přestat protoře ta voda ti ven teče ledová a jak přestaneš tak začne mrznou v bloku.Spotřeba vody byla tak cca 80l.Ale neděláš to každý den .Mě osobně to pomohlo jinak bych ho na to auto nenaložil.Honza50 píše:Jseš blázen. To by mi ovce i kůň pošli hlady.mareko píše:jakou máš baterku pokud slabší jak 165 Ah tak to ani nezkoušej raději a nech to na jaro
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
- tomasberry
- Kontaktovat uživatele:
tak to my máme rok starou baterku a i v minus desti ti ze studenou vodou naskočí. Ale tak dvacet vteřin točí, no. Jinak je to 140Ah
- mareko
jura50 píše:Tak víš co stoprocentně pomuže dělal to i ten pán co jsem to kupoval.Že to tak dělají vždy ve velkých mrazech a potřebují traktor.Měl dvě železné konvy a v tom nosil vařící vodu z bojleru . Otevřel vypouštěcí kohout a naléval jí tam tak dlouho až s kohouto šla zase teplá.Po chvílce co tekla teplá tak teprve šel protočít kompresy a motor a bylo to v pohodě.A je fakt že v ten den bylo -10C. přes den.Akorát až to začneš nalévat tak už nesmíš přestat protoře ta voda ti ven teče ledová a jak přestaneš tak začne mrznou v bloku.Spotřeba vody byla tak cca 80l.Ale neděláš to každý den .Mě osobně to pomohlo jinak bych ho na to auto nenaložil.Honza50 píše:Jseš blázen. To by mi ovce i kůň pošli hlady.mareko píše:jakou máš baterku pokud slabší jak 165 Ah tak to ani nezkoušej raději a nech to na jaro
v mínus 10 to chce nahřát je pravda
diesel to je koncert
-
Vracím se k tématu zimní startování.Já to mam vymyšlený tahle viz foto a když bylo -20 tak chitil na otočení.
-
Je to zvírazněno tím červeným rámečkem.
Jednoho asi 4roky a druhýho 13let. Baterku mám VARTU a v tom druhým mám velikou černou, už bude pěkně stará. nic na ní není napsáno tak nevím. bylo tak okolo -5. Tenkrát jsem měl takovou baterku a ta byla fakt dobrá, ale bohužel už klekla.mareko píše:jak dlouho máš ten traktor ? Kolik bylo mínus ? jakou máš tu baterku?