Zetor super 50 od Přemy
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor super 50 od Přemy
nečítal som to, ale malo by to tam byť popísané, ak nieje, tak to ešte pozriem
Zetor 4011
Tak vcera se sehnali obe spojky na supraka...a asi pristi tyden pujde napul,moc nadseny stoho nejsem ale tak snad to po vymene spojek pretesneni gufer bude dobre..a chlapi prosim hodte misem fotkute paky od hydrauliky...diky:)
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Tak spojka je hotova..se divim ze nahonova jeste vubec nejak fungovala.totalne obalena v oleju vsecko zasrane od oleja..a odmastit to ani neslo vsecko bruskou vybrusit..az pak ten olej stoho mizel..gufera sem taki prehodil..tak sem zvedavy..v sobotu sme to slozili v 11 vecer sme to byli projet tak susedi museli mit radost vzali sme to hezky lesem a nacosme tam zase nenarazli jeste ze jsem mel zapojene svetla..jinak bych je vte male 106 ani nevidel...a rozsrotoval je tam stali za stromem a coasi delali tak sme se posmali objeli a jeli dal...ale to jen tak pro pobaveni podstatna je ta spojka..jeste musim dostelovat a bude ok
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Tak sem hodim celkem smesne video.. tak sme to postelovali..byli to skusit.taky fajny kopec zanama ulesa...tak ze to testnem na 2 plny bezproblemu ani nezavahal..takze jeste jednou a zeto natocime..tak zase sjedu...tam se kajsi otocim jedu...a ono to nejak umira no ono se pres tu dolinu splouchla nafta a zavzdusnila se sklinka.. tudiz tam sla nafta tak maximalne na volnobeh..a to jeste na panbuh zaplat....tak hodim video potom:Djelikoz rychlost meho internetu je smrtelna.spis po smrti
chlapi nejak mi zacla klepat vodni pumpa,prvne jen tak s lehka tak sem neska dotahl tu hlavni matku coje u vrtule a klepe tojeste vic a porad dost kazivy zvuk cim to lozisko?asi bude treba go,ze?
- mareko
Tak se trápím třetí den s hydraulikou a nemohu nic najít.Vyčistil jsem koš.Manžeta je ok. Ramena zvedá pouze když je mám samotné slabě bez šavlí.Trysky jsem kontroloval a nejsou zanesené.Kuličku mám ,ale tlak jsem zkoušel tak od oka ,nemám budík na tlak. Každopádně jsem to dotahoval a povoloval a někde mne to zlobí a nevím kde .Nepohne se pokud jedou pomalu nahoru musím zvednout otáčky a nemá to žádnou sílu.Uberu plyn a hned začnou padat dolů. Už jsem to dvakrát rozdělával.Ještě se mi zdá jestli třeba nemůžou být blbé polohy táhel. Nějak tu třetí polohu nemůžu najít.Není tu někdo,kdo by poradil.Suprák mne letos zlobí.
diesel to je koncert
Tak vidim zesi natom jeste hur nez ja predtim....nvm jestli to mas vytahle nebo ne ale ja to skusil tak ze jak sem to mel vytazene jsem tam strcil hridel a tocil jsem sni rucne,,a netesnilo mito primo zespodu jak jsou ty ventily sli bublinky zkontrojul taki jestli nemas deravou trubku nebo jestli tesni...a jen takova otazka oleje mas dost??mas hydrauliku s protikluzem,nebo bez?napln s prevodovky nebo vlastni?toje tezko tak rict s hlavy byse muselo videt,vsak tak daleko nebydlis neni problem se ktobe stavit..a mrknem nato zalezi natobe...museli bysme se domluvit,, a sbrachou bysme dojeli...samozrejme bys to musel met uz vytahle at se stim neserem...ono to muze byt nejaka blbost....muzem patek sobota lepe sobota...
- mareko
Oleje podle měrky mam dost? Ale to je dobrý nápad s tím točit a koukat na to jak to fachčí to mne nenapadlo.S tou trubkou to taky muže být jen nevím jak poznám že teče,Jedině vymyslet nějakou provizorní vanu na olej: Mám s protikluzem tu kostku a redukce .Naplň mám s převodovky.Minulý rok jsem vyměnil olej a letos zase bláto:Když jsem to vyndal tak dole na dně tak 2 cm doslova KIT.Vyškrábal jsem to a když to zprovozním tak zase nový olej anebo proplach .
diesel to je koncert
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš těsný ventil co je pod sedačkou ? Zkus dát polohu rozvaděče jako by si chtěl vyklápět vlek at to jde natvrdo čerpadlo musí knučet jeslt ine uniká to pod trubkou, je možnost třeba i odzkoušet hydrauliku vzdcuhem odděláš trubku co je hne od čerpadla a nasadíš hadici a zkoušíš kde ti to bude sičet a uvidíš kde je netěsnost
- mareko
bigles píše:Máš těsný ventil co je pod sedačkou ? Zkus dát polohu rozvaděče jako by si chtěl vyklápět vlek at to jde natvrdo čerpadlo musí knučet jeslt ine uniká to pod trubkou, je možnost třeba i odzkoušet hydrauliku vzdcuhem odděláš trubku co je hne od čerpadla a nasadíš hadici a zkoušíš kde ti to bude sičet a uvidíš kde je netěsnost
Když jde do záběru tak slyším zvuk jako drnčení.Když dám na polohu vnější okruh tak se neděje nic.Není tlak
diesel to je koncert
- mareko
tak tam nevim jestli to muze protekat a jak to mas tedka vytahle..jak stim tocis delto neco.mysme tam lili olej pres konev primo do toho saciho kose,,..pak jeste skus odelat ty bocni trubku a tlac na ramena tak aby to prisavalo...a dej natu diru prst misto te trubky musi to to sat ze ti to skoro prst vcucne...a ty ventily zespod nedelali bublinky jak tocis jo?
Prosim jak zestelovat tlak kolik mi ma fukat kompresor.....natom regulatoru...kdyz zasroubovavam je vyssi nebo mensi jak toje popiste prosim diky moc...
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz pritahujes tak zvetsujes tlak akdyz povolujes snizujes tlak
- mareko
Přemo píše:tak tam nevim jestli to muze protekat a jak to mas tedka vytahle..jak stim tocis delto neco.mysme tam lili olej pres konev primo do toho saciho kose,,..pak jeste skus odelat ty bocni trubku a tlac na ramena tak aby to prisavalo...a dej natu diru prst misto te trubky musi to to sat ze ti to skoro prst vcucne...a ty ventily zespod nedelali bublinky jak tocis jo?
Ahoj točil jsem s tím a bubliny nic.Mam to cele ve vzduchu zvadlé pouze o kabinu, ale k té sací díře je tak blbý dostup ,že mi to moc nejde ten olej tam dostat.Když jsem měl kostku pryč,tak jsem přicpal prstem díru a hýbal ramenama.Cítil jsem podtlak ,pokud jsem tlačil dolu tak to bublalo v převodovce pod sacím košem.Jen jsem neviděl kde,jestli jenom kolem toho nasávacího otvoru anebo i někde jinde.Každopádně to mělo dost odpor
diesel to je koncert