Zetor 50 Super

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Tekiti
Kontaktovat uživatele:

Re: Zetor 50 Super

#196 Nový příspěvek od Tekiti »

No do te hlavy by to treba taky slo,ale ne kudy ukazujes-to by si nahral leda vzduch,nikoli vodu.A mne to navic prijde v hlave na prd v tom smyslu,ze se ohreje jen hlava,kdezto v bloku na spiralka ohreje i vlozky vlace a prohreje se trochu blok...este to nejak udelat aby se ohralo cerpadlo na naftu-to taky dela svoje.V JZD sem videl kdysi,ze ohrivali tak,ze pod ,motorem udelali ohen.... :pohlavek: :pohlavek: :pohlavek: :pohlavek: Ja sem to delal itak,e sme pod otorem zapnul lihovy kamna a taky to slo....pak chytal jako ptrd,ale je to takovy neobratny.
I pád na držku je pohyb vpřed :)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar

mareko

#197 Nový příspěvek od mareko »

Honza50 píše:Já by sem to udělal do hlavy. Je tam taková destička a tam by jem to zkusil udělat.Je to nad vodní pumpou.
a co nabíječku se startem nikdo nezkouší ?
diesel to je koncert

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#198 Nový příspěvek od Tekiti »

a co nabíječku se startem nikdo nezkouší ?[/quote]

Jo to zkousim-mam ale nabijecku s nejakym jisticem a jakmile to dvakrat otoci,tak ho to shodi.Takze to asi nebude to prave orechove-to uz bych spis nekde splasil startovaci vozik....to by bylo nejlepsi,ale tim by zase trrpel starter...ja proste vszaim na nahrivani :) 8)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar

mareko

#199 Nový příspěvek od mareko »

Tekiti píše:a co nabíječku se startem nikdo nezkouší ?

Jo to zkousim-mam ale nabijecku s nejakym jisticem a jakmile to dvakrat otoci,tak ho to shodi.Takze to asi nebude to prave orechove-to uz bych spis nekde splasil startovaci vozik....to by bylo nejlepsi,ale tim by zase trrpel starter...ja proste vszaim na nahrivani :) 8)[/quote]
musíš mít nabíječku se startem která nabíjí baterku do 180Ah a ne nabíječku z Nokie :smich: :smich:
diesel to je koncert

Honza50

#200 Nový příspěvek od Honza50 »

nabíječku přri startech zkouším, akorát je velkej nápor na pojistku.

Jejde v za tou destičkou voda?
zetor 5748, Belarus EO 2621

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#201 Nový příspěvek od Tekiti »

100% za tim voda nejde...zrovna sem to mel rozebrane.Kdyz to rozeberes,tak uvidis cast saciho ventilu..tam by si mohl leda tak nahrivat vzduch pro 1.valec.

mareko

#202 Nový příspěvek od mareko »

my jsme měli novou baterku a zapálili noviny. moc se mu nechtělo ale potom blafnul
diesel to je koncert

Honza50

#203 Nový příspěvek od Honza50 »

Tak to je v pr.... :'( Musím vymyslet něco jinýho.
my jsme měli novou baterku a zapálili noviny. moc se mu nechtělo ale potom blafnul
To já taky dávám, ale je to prd platný. Chytil mi jednou. Tak nakonec mu musím dát stratovací sprej. :'(

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#204 Nový příspěvek od Tekiti »

Mareko: Ja mam poradnou nabijecku,nikoli z Nokie :tyty: Ale proste tohle nezvlada. :-/ apaleny noviny sem taky zkousel.JEnze ja to mam v zime ztuhly az tak,ze se to nehce ani tocit...ale jak pises-mas novou baterku :)

staník

#205 Nový příspěvek od staník »

Teplej vzduch dělá divy.Jinak ty destičky na hlavách jsou z obou stran.Nejjednodušší je ten teplej vzduch tělísko bych viděl někam k vložkám ale tam není na to díra.Na ještěrce jsme měli takovou plechouou krabičku a v ní tělísko.Nevím jak to fungovalo už je to dlouho a jezdil jsem s ní jen krátce.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

mareko

#206 Nový příspěvek od mareko »

Viděl jsem 4 maníky startovat a každý jinak startuje supra .Jiný drží dekompresi a točí jak vůl.Druhý 2 až 3 otáčky a pustí dekompresi a motor blafne hned . Základ musí se protočit,čili baterka .
diesel to je koncert

Honza50

#207 Nový příspěvek od Honza50 »

Viděl jsem 4 maníky startovat a každý jinak startuje supra .Jiný drží dekompresi a točí jak vůl.Druhý 2 až 3 otáčky a pustí dekompresi a motor blafne hned . Základ musí se protočit,čili baterka
Mě se stalo jednou, že mi v zimě chytil na druhý otočení. Jinak to nechytne dřív než začne mazat.

mareko

#208 Nový příspěvek od mareko »

Honza50 píše:
Viděl jsem 4 maníky startovat a každý jinak startuje supra .Jiný drží dekompresi a točí jak vůl.Druhý 2 až 3 otáčky a pustí dekompresi a motor blafne hned . Základ musí se protočit,čili baterka
Mě se stalo jednou, že mi v zimě chytil na druhý otočení. Jinak to nechytne dřív než začne mazat.

ostatní supráci by se mohli podělit se zkušenostma :help:
diesel to je koncert

jura50
Kontaktovat uživatele:

#209 Nový příspěvek od jura50 »

Čtu a koukám jak uvažuje te.Já jsem ho v lednu v mrazech dovezl a jelikož vím že je špatný olej v motoru tak to nestartuji dokud nebude tepleji a nevyměním ho.Ale 120 zetora jsme startovali sprejem do sání a ten se mohl rozkočit blafl okamžitě.
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --

Peetan

#210 Nový příspěvek od Peetan »

jura50 píše:
Tak toho mojeho jsme sundávali v -10stupňovém mrazu těžkotonážním jeřábem :( Nic jiného nebylo při ruce. A rampy u nás nejsou nebo co.No mazec 8)
A co břehy?
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“