Zetor Super 35
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor Super 35
Kežmarok, pod Tatrami.
Aktualizujem info o supri v PP, už mu chýba maska, vstr. čerpadlo a pár drobností. Nebrali ho v celku čo je škoda.
- Malej Peťa
Zdar zopakuju dotaz, boční řemenica asi nic co? A nemá náhodou ty stavitelný řemenice na dynamo a vodní pumpu? Popřípadě ty pásoviny co drží baterku?
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
Bočnú remenicu nemá, trčí len hriadel, ale to uchytenie akumulatoru tam je originál a dynamo tam bolo originál.
Na veteranforum.cz je ďalší Super zo šrotoviska, tentoraz v Ružomberku. Tak len pre info, ak by niekto potreboval nejaké ND.
Stastne a vesele prajem vam vsetkym.
Zdarec supráci,
Pořidil jsem si domu supra převodovka 50supr motor 35supr. Chci se zeptat na olejové filtry. V první baňce od nápravy jsou jen ty stírací lamely a v druhé baňce jsou sítka... Ale co jsem se dočetl tak v té druhé by měl být papírový filtr...
Pořidil jsem si domu supra převodovka 50supr motor 35supr. Chci se zeptat na olejové filtry. V první baňce od nápravy jsou jen ty stírací lamely a v druhé baňce jsou sítka... Ale co jsem se dočetl tak v té druhé by měl být papírový filtr...
Ten papierový kúpiš v monsta.cz. Ja mám takú istú kombináciu ako máš ty, 50prevodovka + 35motor.
Takže ten první filtr jsou jen ty kovové lamelky a z boku ten hřeben, já si myslel že tam něco chybí . Zetora mam prvně tak neznam no . Jinak zde přikládam foto mého supra. 15 let stál venku a tahal lodě u lodní dopravy před tím nevím kde byl. Nějáký čas sem s ním v práci jezdil ale přestal silou stačit. Koupili mi 8011 a supřík žel ke mě do stodoly . Celou dobu stál venku a lilo se do toho vše co bylo např. vyjetý olej... Takže hodně věcí na tabák. Teď sháním díly a dávam ho do kupy už mám vyvařené blatníky a udělané hlavy. Vytrhanou elektriku. A vše sundané. Teď brousím, pulíruju dávam do barvy... Na jaře přidám fota jak to dopadlo
ano prvy filter je ten sitkovy a druhy papierovy tento http://shop.markomt.sk/scripts/podrobnosti.php?IDZ=7962
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju
Ten papírový mám už doma ale nebyl jsem si jist jak to tam je... jinak nemáte někdo skušenosti s předehřevem motoru?
Uz sa to tu niekde riesilo treba pohladat ja osobne mam doma dvoch suprov ale 50tky ale predhrev nemam a zimne starty bez problemov pokial je dobra baterkaČáp píše:Ten papírový mám už doma ale nebyl jsem si jist jak to tam je... jinak nemáte někdo skušenosti s předehřevem motoru?
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju
- Malej Peťa
Vím že to sem nepatří ale kdyby někdo sháněl tak je za dobrou cenu, sám sem si ju koupil a nemůžu si ju vynchválit:
http://aukro.cz/katalog-zetor-super-pas ... 69426.html
http://aukro.cz/katalog-zetor-super-pas ... 69426.html
- Malej Peťa
Zdarec chlapy, chtěl bych Vás poprosit, jestli by mi někdo nemohl vyfotit zadní blatník na 35ku s originál pásovinou jako výstuhou. Jedinou podmínkou je aby to bylo kolmo ke kolu, asi tak jak tady
Jedná se mi o nějaký lepší rozlišení skrz výkres na výrobu.
Díky všem
Jedná se mi o nějaký lepší rozlišení skrz výkres na výrobu.
Díky všem