Čau dal sem odkaz do vlákna manualy supr 50Tekiti píše:Cus,mohl by me nekdo zachranit a poslat mi katalog ND na Supra 50???Opravdu by mi to moc pomohlo,ja ho mel a pak mi odesel hadr a s tim i vsechny data..bud ho treba hodte sem,nebo muj mail: tekiti@centrum.cz ...predem diky moc:)
Zetor 50 Super
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 Super
- Tekiti
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim,ale to mi neslo stahnout,nevim kde je chyba
I pád na držku je pohyb vpřed :)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
pěkně spraveny no skratka supr je nejlepší stroj co znam ma ho 25 let a bez poruch
pjeknééjj
- jimmy 4011
mareko píše:Tak jsem si dnes dovezl kamaráda
Asi mu budu říkat Valentýn
Má papíry?Co Tě stál?
Je to fešák
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- mareko
Papíry nemá viděl jsem jich asi deset v průběhu 2 měsíců . Jsem rád že ho mám dal jsem 40 + barerku 180 novou 3. ty co byly levnější byly hodně rozbité .
diesel to je koncert
- Tekiti
- Kontaktovat uživatele:
At zije Valentyn! A co jak slape?Zadny mouchy?:)
I pád na držku je pohyb vpřed :)
- mareko
Šlape teda v skutku pěkně . Trochu hydraulika lenivá než se hne v tom chladu budu muset kouknout jestli tam je dost oleje . Měl jsem o ni starost ale ten pan co jsem ho vzal od něho vypadal důvěryhodně .Tvrdil že na podzim šla v pohoděTekiti píše:At zije Valentyn! A co jak slape?Zadny mouchy?:)
diesel to je koncert
- mareko
Je třeba něco na hraní . Největší problém je když to naložíš na AVIA 31 s čelem. Avie kvílí a výška je velká. Tak jsme z Jeseníků přes Opavu,Bohumín a Dětmarovice kouzlili trasu jak se dalo a ještě váha . Nakonec dědek na korbě nechtěl chytit ,ale pak jsme ho složili a bylo . Na starém statku rampa a bylo.
diesel to je koncert
Taky gratuluju k Valentýnu. Zajímavý přechod ze 7011 na Supra.
- mareko
To je přechod . Mne nějak učarovaly ty těžké traktory sám nevím proč, Na hraní je to OK. Chtěl jsem sehnat taky 8011 ale vzhledem k tomu že mí severní sousedé skoupili všechny u nás v okolí až po Vídeň. Koupil jsem Supra : dva měsíce jsem jezdil a díval se. Byl jsem i v Čechách kouknout na toho s boudou ze 30-cítky. Potom mi jednoho vyfoukli pod nosem,tak jsem musel v téhle zimě lítat a vyšlo to takhle .7011 jsem nevyužil a když jsem ji prodal bylo mi bez traktoru smutnoJozka píše:Taky gratuluju k Valentýnu. Zajímavý přechod ze 7011 na Supra.
diesel to je koncert
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
mareko píše:Je třeba něco na hraní . Největší problém je když to naložíš na AVIA 31 s čelem. Avie kvílí a výška je velká. Tak jsme z Jeseníků přes Opavu,Bohumín a Dětmarovice kouzlili trasu jak se dalo a ještě váha . Nakonec dědek na korbě nechtěl chytit ,ale pak jsme ho složili a bylo . Na starém statku rampa a bylo.
Tak toho mojeho jsme sundávali v -10stupňovém mrazu těžkotonážním jeřábem Nic jiného nebylo při ruce. A rampy u nás nejsou nebo co.No mazec
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --