zetor super 50 z kvakoviec
Moderátor: Lukashil
Re: zetor super 50 z kvakovic
Z hlavy ale odkud? Tlak oleje jde taky štelovat šroubem na filtrech tak je potřeba to vyzkoušet.
Tečie to v spoji medzi hlavou a výfukom ... O tom tlaku oleja viem že sa tam dá štelovať ale mám to pritiahnuté na maximumpadesátka píše:Z hlavy ale odkud? Tlak oleje jde taky štelovat šroubem na filtrech tak je potřeba to vyzkoušet.
Zetor Super 50, Zetor Super 50, Zetor 6911
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Skoda Octavia 1.9 TDI
Jedině krz vodítko ventilu.Tlak taky dokážou srazit vahadla pokud jsou vytlučený tak můžou hodně ponížit tlak v motoru.Já je měl vymlácený tak jsem je dovezl do brusírny a tam mi přebrousili čepy a udělali futra do vahadel a to je taky znát.
Ďakujem za radu ohľadne tých tlakov, ale keď ja som ho mal už asi 20-krát rozobratého a už sa mi do toho nechce, ale do budúcna na to nezabudnempadesátka píše:Jedině krz vodítko ventilu.Tlak taky dokážou srazit vahadla pokud jsou vytlučený tak můžou hodně ponížit tlak v motoru.Já je měl vymlácený tak jsem je dovezl do brusírny a tam mi přebrousili čepy a udělali futra do vahadel a to je taky znát.
Tie vodítka ventilov som dal vonku a na nich dal vysústružiť semering z Zetor Crystal a stále to tečie, v Utorok sa chystám zatesniť okolo nasávania to korkové tesnenie ... Dúfam že to aspoň trochu pomôže
Ešte som zabudol dopísať k tomu oleju čo tečie.
Dnes som bol za jedným pánom u nás v dedine ktorý sa ako zaujíma o tieto stroje a má doma 2 ... Tak povedal že mám na tom chodiť a keď to neprejde po pól roku tak to skúsiť zas, ale že on mal taký istý problém a len na ňom chodil a spravilo sa mu to
Dnes som bol za jedným pánom u nás v dedine ktorý sa ako zaujíma o tieto stroje a má doma 2 ... Tak povedal že mám na tom chodiť a keď to neprejde po pól roku tak to skúsiť zas, ale že on mal taký istý problém a len na ňom chodil a spravilo sa mu to
-
- Kontaktovat uživatele:
jaký máš olejové filtry ? dívalů sses při nastartovaném motru na hlavách jesltli olej tlači ? a nejde se vzduchem ? mě se stalo že po opravě praskla podložka pod sacím košem, teměř nemazal, a přisával vzduch, a pak ještě filtry, přední to chce original lamelovej a zadní to cche co nejjemnější, pokud máš ten zadní hrubej tak ti přez něj taky tlak uteče protože z druhého filtru jde rovnou zpátky do bloku olej
Mám obe rovnaké tie lamelové :P ... Ale pri chladnom motore mám tlak na 3 Nie z vahadiel mi nejde vzduch, pekne tečie olej až by som povedal že ho tam je veľmi veľa lebo mi stále ide do nasávania a nedokážem to pretesniťbigles píše:jaký máš olejové filtry ? dívalů sses při nastartovaném motru na hlavách jesltli olej tlači ? a nejde se vzduchem ? mě se stalo že po opravě praskla podložka pod sacím košem, teměř nemazal, a přisával vzduch, a pak ještě filtry, přední to chce original lamelovej a zadní to cche co nejjemnější, pokud máš ten zadní hrubej tak ti přez něj taky tlak uteče protože z druhého filtru jde rovnou zpátky do bloku olej
Už som tu dlho nebol aktívny ale na Supríkovy sa pracuje a to maľuje sa a plánuje sa výmena prasknutej hlavy ... Ale už je tak trošku namaľovaný ... Zajtra fotky
ciao, nedavno jsem dělal taky motor na Supříkovi. S tím mazáním. Já měl problém, že i olejové čerpadlo bylo totálně vyšlehané a prostě ten tlak neudělalo. Jinými slovy - mám nové olejové čerpadlo, motor po výbrusu i s klikou, přepouzdřená vahadla a tlak na mázání za tepla takový jaký si nastavím na filtrech - prostě paráda. Pokud ti za tepla tlak ukazuje 0, ten zgenerálkovaný motor v tomto stavu dlouho nevydrží. Bych ten tlak u tebe řešil jako věc č. 1. Ať se daří. Honza
Ďakujem za Radu ... ale já by som nechcel ho zase a zase rozoberať, ale keď som dal hore menej oleja na vahadlá tak mi za studena ukáže aj 4 ale stále padá dole a okolo teploty 80 stupňou je tesne nad 0 ... To čerpadlo by malo byť dobré lebo pred tým ako sa pokazil mazal stále na 1kolca píše:ciao, nedavno jsem dělal taky motor na Supříkovi. S tím mazáním. Já měl problém, že i olejové čerpadlo bylo totálně vyšlehané a prostě ten tlak neudělalo. Jinými slovy - mám nové olejové čerpadlo, motor po výbrusu i s klikou, přepouzdřená vahadla a tlak na mázání za tepla takový jaký si nastavím na filtrech - prostě paráda. Pokud ti za tepla tlak ukazuje 0, ten zgenerálkovaný motor v tomto stavu dlouho nevydrží. Bych ten tlak u tebe řešil jako věc č. 1. Ať se daří. Honza
Ták po dlhšej neaktívnosti dúfam že príde k väčšiemu úspechu
V Sobotu by som sa mal ísť pozrieť na iného Supríka a skúsiť sa dohodovať na rôznych veciach alebo na celkom traktore
Ten traktor je neďalekej dediny a potrebovali by sme 2 hlavy, Zadnú pneumatiku a nejaké detaily tak už keby sa podarilo celého lebo do toho čo Generalkujeme tak má pokazenú prevodovku.
V Sobotu po obhliadke pridám fotky
V Sobotu by som sa mal ísť pozrieť na iného Supríka a skúsiť sa dohodovať na rôznych veciach alebo na celkom traktore
Ten traktor je neďalekej dediny a potrebovali by sme 2 hlavy, Zadnú pneumatiku a nejaké detaily tak už keby sa podarilo celého lebo do toho čo Generalkujeme tak má pokazenú prevodovku.
V Sobotu po obhliadke pridám fotky
-
Jaká je voda na Domáše??
Tak tam často nechodím ale tá asi okolo 15 stupňov a málo jej je :/toyotatoyotatoyota píše:Jaká je voda na Domáše??
Tak dnes dosť smolný deň. Nepodarilo sa mi skontaktovať s Pánom ktorí vlastní ten traktor o ktorí mám záujem
Ale preto som aspoň pomaly ďalej natieral. Dnes som natrel všetky súčiastky ktoré sa týkaju vzduchu
Ale preto som aspoň pomaly ďalej natieral. Dnes som natrel všetky súčiastky ktoré sa týkaju vzduchu