Zetor 50 Super Blue hawk
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 Super Blue hawk
toho modryho mas bez spz .kulaty svetla vzadu bymu sluseli vic
- Jaryn
[quote="Finedine"]Jo dik, jen jsem se zeptal co kdyby. A koukal jsem že tam máš tu druhovýrobu tachometru, taky si ho chci objednat, ale oproti originálu kterej je do 40km/h, tenhle je jen do 30km/h, nezkresluje nějak rychlost? Nebo to tak odpovídá? Jinak ta modrá fakt nemá chybu, já sem holt ale na ty zelený. I když ale vedle sebe postavíš několik Suprů stejný barvy, tak prostě každej je originál, já se taky sice chci držet dost originálu, ale některý věci prostě chci podle sebe. A kabrio to je úplně jiný svezení co? Já bych chtěl taky ještě jednoho a nechat ho bez střechy jen na takový ty polní prácičky a druhýho mít do lesa v plný palbě. A ukaž pořádně i toho druhýho Supra.[/quote
Tak kabrio je parádička,krásně vidíš na přední kola,provětráš se.. mám to schválně abych mohl parkovat v garáži,pěkně v teple.Budík tak nějak neřešim,jsem rád že vůbec ukazuje,je to nějaký polský,tak jsem zvědavý jak dlouho vydrží.Druhýho supra mám na práci,s tímhle jezdím jen v neděli.. Pár foto zeleńáka..
Tak kabrio je parádička,krásně vidíš na přední kola,provětráš se.. mám to schválně abych mohl parkovat v garáži,pěkně v teple.Budík tak nějak neřešim,jsem rád že vůbec ukazuje,je to nějaký polský,tak jsem zvědavý jak dlouho vydrží.Druhýho supra mám na práci,s tímhle jezdím jen v neděli.. Pár foto zeleńáka..
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...
- Jaryn
rolfik píše:toho modryho mas bez spz .kulaty svetla vzadu bymu sluseli vic
Na spz se pracuje...Právě že kulatý se mi nelíbí,už ten držák si řiká o hranatý...
nebudes mit problem na stk kdyz mas treba v technicaku traktor s budkou.Ja jenom ze v 60 letech bylo vsechno kulate, ne nic proti gustu
- Jaryn
Tady u nás jsou na technický takový experti,že s toho strach nemám...Jasný,ani jsem to nechtěl mít v origo stavu,sedačka je jiná a samolepky jsou na zakázku jiný,no pak ty zadní světla no.Ještě jsem chtěl vymyslet do předních xenony,ale neni tam moc místa a pak ta cena,takže nic...
me prave znamej rekl s stk ze to nepujde ze bych se stim prevratil a to prej ne.Ja mam taky dva tak bych rad jednoho s a druhyho bez na ty sena a v lete by to byla parada
Musí to jít.Budka řidiče je zvláštní výbava a pokud ji ve velkým TP nemáš zapsanou ta ji tam mýt nemusíš. A ta budka bez rámu ti při převrácení spíš ublíží než pomůže.rolfik píše:me prave znamej rekl s stk ze to nepujde ze bych se stim prevratil a to prej ne.Ja mam taky dva tak bych rad jednoho s a druhyho bez na ty sena a v lete by to byla parada
Nebude pokud má jako já napsáno v příslušenství :Budka řidiče,naviják,oblouky,polopás z-77rolfik píše:nebudes mit problem na stk kdyz mas treba v technicaku traktor s budkou.Ja jenom ze v 60 letech bylo vsechno kulate, ne nic proti gustu
P.S ty oblouky myslí asi rám né???
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Jo oblouky sou rám.sychrovak píše:Nebude pokud má jako já napsáno v příslušenství :Budka řidiče,naviják,oblouky,polopás z-77rolfik píše:nebudes mit problem na stk kdyz mas treba v technicaku traktor s budkou.Ja jenom ze v 60 letech bylo vsechno kulate, ne nic proti gustu
P.S ty oblouky myslí asi rám né???
Jaryn má konkurenci v Polsku
http://www.youtube.com/user/leonTGA#p/a/u/0/OzycsUGiWQ8
http://www.youtube.com/watch?v=vAoy4jeW ... rofilepage
http://www.youtube.com/user/leonTGA#p/a/u/0/OzycsUGiWQ8
http://www.youtube.com/watch?v=vAoy4jeW ... rofilepage
to jsou ti polaci co maji ty pisty opacne v motoru.Maji to udelani precisne ale s barvou se mi do noty moc netrefily
Jak myslíš opačně? v pořadí?rolfik píše:to jsou ti polaci co maji ty pisty opacne v motoru.Maji to udelani precisne ale s barvou se mi do noty moc netrefily
Jak davaj motor dohromady tak je videt ze pist jak ma jakoby tu diru v sobe tak ta dira ma byt bliz jakoby k cerpadlu protoze tryska ma smerovat na stred ty prohlubne na spicku aby palivo pekne schorelo a oni to maji tu prohluben bliz k vyfuku. dej si na you tube super 50 remont kapitalka a uvidis pak dej vedet
- Jaryn
Na ty poláky jsem koukal už dřív,nehápu proč to udělali dvoubarevný,asi se jim to líbí,jsou to poláci.. Jinak maj perfektní ty zadní blatníky.
To jo a vsim sis tech pistu.plecharinu maj