rolfik píše:jeste musim na toho zelenyho udelat bocni plechy a vzadu to prouti a sice ale to uz jsem nestihl to udelam az s tim druhym a bratranek se pta co rikate na ursuse C 355 on je stoho nadsenej.jamu tvrdym ze ho suprem rostrhnu jak hada
Tak supr byl velice dobry tahoun u nas se kluci tahali supr vs zetor 7011 a supr vyhrál
rolfik píše:jeste musim na toho zelenyho udelat bocni plechy a vzadu to prouti a sice ale to uz jsem nestihl to udelam az s tim druhym a bratranek se pta co rikate na ursuse C 355 on je stoho nadsenej.jamu tvrdym ze ho suprem rostrhnu jak hada
Tak supr byl velice dobry tahoun u nas se kluci tahali supr vs zetor 7011 a supr vyhrál
ako je to možné? Super by mal byt asi tažši nie?
Toreto ved preto super vyhral lebo je tažši a neposkakoval na mieste a ko 7011
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
ako je to možné? Super by mal byt asi tažši nie?
Toreto ved preto super vyhral lebo je tažši a neposkakoval na mieste a ko 7011
Jo přesně sto vystihl 70 začala poskakovavat a hotova supr ji tahl jak hovno
u toho modryho mi tece mezi parozim a vyfukem jako by spaleni olej nebo je to nafta ja nevim, Motor je delanej,hlavy ,vodit,trysky ,tak co nato rikate.Rano jsem ho skoro nenatocil a kouri jako krava kdyz je studeny.v tom zelenym mam novy cerpadlo a to chytil i v-15 C bez ohne.jestli je to tim cerpadlem poradte.dik
je to michana polyuretanova barva.Zelena ral 6029,kabina je ral 7034 a kola a maska je smichana ral 6003 a 6050 dohromady takova slonova kost.Tak at se dilo dari
pavel601 píše:.... pumpik , pozor KONKURENT ! ....nenechaj sa vyprovokovať a nechaj tú svoju , tak ako je . Ale toto tiež nevyzerá na žiadne Béčko ... klobúk dole
Jo jo koukám že to má moc hezký
No ale furt nevidim žádnou fotku 35tky
rolfik píše:u toho modryho mi tece mezi parozim a vyfukem jako by spaleni olej nebo je to nafta ja nevim, Motor je delanej,hlavy ,vodit,trysky ,tak co nato rikate.Rano jsem ho skoro nenatocil a kouri jako krava kdyz je studeny.v tom zelenym mam novy cerpadlo a to chytil i v-15 C bez ohne.jestli je to tim cerpadlem poradte.dik
no olej si myslim ze to urcite nebude,.me to delalo stejne,a byto ventilama,tudiz se pak nespaluje palivo,a haze do do vyfuku jak svina,,a hlavne ti to muze zapect pist krouzky,mozna uvidis v oleju jestli ti tam nepribylo,skus mrknut naty ventily,popripade pak tryska,a pak bych sel na cerpadlo,zatim,,,
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)