Hamiltony to jsou na ranèíichomik píše:na které stranì to by mohlo být nìkde v Drnovicích, Rostìnicích, Dìdice, Opatovice, Hamiltony, Pustimìø, Radslavice tak co kde to bylo?Majorek píše:Dnes jsem potkal jednoho asi 3km od Vyškova i s nakladaèem v ramenech na tøetí bod
Zetor 50 Super - Supřík
Moderátor: Lukashil
U supra je to takle standartní, já jsem měl sice na svém při koupi malý okruh, ten jsem ale teď zrušil kvůli stavu komory termostatu. Toto provedení je v pohodě teplota mi kolísá mezi 80 - 85 stupni.
Naposledy upravil(a) ichomik dne pát dub 16, 2010 6:44 am, celkem upraveno 1 x.
Zetor 50 Super -Supřík
Ten první je supr, ale až na tu barvu. Další maník, co se nechal zlákat vidinou, že bude mít doma ze Zetoru John Deera
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
To je valstnì pravda, omlouvám se, ony se v originálu dávaly buï svìtle zeleno žluté, nebo tmavší zelená s bílou. Ty se mi ale líbí víc.ichomik píše:Pøesnì tak zeleno - žlutá kombinace je opravdu u Supra originál, ani nevím zda se dìlala jiná barevná kombinace. A v té dobì to asi s John Deerem nikdo nesrovnával
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAir:
Nechci tě strašit, ale tak jak máš uchycenej ten alternátor ti úlítne časem ten nálitek - je tam dost velké pnutí - vím o čem mluvím, protože jsem to viděl v reálu. Na minulém supru jsem měl taky podobnej altík, tak jsem na něho v zadní části (u kontaktù) udělal z plechu objímku a kní jsem přivařil kousek trubky. Potom jsem oba dva nálitky na traktoru, nálitek na altíku a ten nový přidělanej dal na jednu osku. Snad jsem to vysvětlil srozumitelně .
Bylo to podobně jak to má jen ten druhý úchyt jsem vyřešil tou dodělanou objímkou.
mrkni sem
Nechci tě strašit, ale tak jak máš uchycenej ten alternátor ti úlítne časem ten nálitek - je tam dost velké pnutí - vím o čem mluvím, protože jsem to viděl v reálu. Na minulém supru jsem měl taky podobnej altík, tak jsem na něho v zadní části (u kontaktù) udělal z plechu objímku a kní jsem přivařil kousek trubky. Potom jsem oba dva nálitky na traktoru, nálitek na altíku a ten nový přidělanej dal na jednu osku. Snad jsem to vysvětlil srozumitelně .
Bylo to podobně jak to má jen ten druhý úchyt jsem vyřešil tou dodělanou objímkou.
mrkni sem
Naposledy upravil(a) ichomik dne pát dub 16, 2010 6:49 am, celkem upraveno 1 x.
Zetor 50 Super -Supřík