Zetor 50 Super od Sychrováka
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 Super od Sychrováka
Ten bílej rám míval soused na Supru.Někdo říkal že se tomu říkalo lehkej lesáckej rám. Jinak jsem četl že s tím těžkým se Supr otočil přes boudu na kola a ojel bez problému pryč
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo odjede bez problému bez komínu a bez předního světla
to bez toho komínu a bez světla je už jen takovej deail hlavně že jede
Zetor je životní styl
Bigles kdes byl včera ráno-chrápal jsi.Jel jsem přes Štěpánov a nikde jsem tě neviděl,Suprů tam stálo několik ale kterej by byl ten tvůj??
Dílna je dílna
-
- Kontaktovat uživatele:
Hochu včera jsem sparvoval motorku no našeho surpa jsi nespíš neviděl v sobotu stál před barákem mám aji fotky z menší akce a jinak myslím žes viděl kousek od silnice v barvě něco jak máme my tak to byl taky známel v zimě ho namotal a přidřelse mu ale nedávnos nim už sel ta knevim jestli to opravoval a pak jsi ještě možná viděl jednoho porezlího u noviho baraku tak tam vzadu možná někdy uvidíšě našeho tam máme novej barák
Jo myslím že když jedeš na Hodonín tak nalevo jsou nový baráky a u jednoho stál Supr další byl napravo tuším kousek dál a ještě tam stáli dva Zetory ve dvorku.Já to ani nestihl sledovat protože jsme spěchali aby jsme to přejeli než se vzbudí policajti Jinak jsem tam nejel tak dvacet let a tak jsem si fotil skalu a ty zvlněný vrstvy kamene před ní.
Dílna je dílna
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahaa jojo kdyz jedes od toho hodonína tak tenbarák upně vzadu takovej velek je náš a pa knapravé straně stály 25tkyanějaký jinačístroje tam tooh je povíc ale kdybys jelněkdy kdyžje supr na novim barakutakho nepřehlídneš a u te skaly jsme našel řetaz z LKT
Tak tohle jsem dovezl dnes.Ruka z Tatry 815 to skládala jak malinu přes kabinu,jen jsem trnul aby ty hadrové popruhy neprdnuli
A ty držáky vypadají takto :
A rámy takto.........Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
No měl dva dal mi oba,takže dnes už mám tři včetně toho lehkého,tak přemýšlím který tam dám.Ale zase bych musel schánět další držáky blatníků.Tyhle držáky jsou masivnější a při sundání kabiny se tak nechvějí.JOSÍG píše:a proč máš oba dva stejné ??
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
to by se mi taky hodil tkový krásný zadek:) na kolik tě vyšel?
No já bych se pokusil sehnat ten "lesáckej"a když by se nenašel tal bych tam dal jeden s tech dvou co máš na zahradě
Zetor je životní styl
Máš SZpracovak píše:to by se mi taky hodil tkový krásný zadek:) na kolik tě vyšel?
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Porovnání rámů
Jestli to bylo dřív na Z-25 nebo Z50 postrádá smysl řešit.Byla to jedna fabrika a takto uchycené se asi osvědčilo.Každý rám je jiný a Z50 má ty držákly mohutnější.Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D