Zatím ne. Zítra zase vyjíždim tak sem zvědavej jak supřík chytne(začíná zase pěkně mrznout) a doufám že až pojedu od koně tak že tam nevostanu (furt chumelí a už to tam mam ukouzaný od minule.).honzar píše:A Honzo kdybys chtěl tak se přijed podívat na to sání je to fakt velká pomoc.
Zetor 50 Super - kamarád - test
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 Super - kamarád - test
zetor 5748, Belarus EO 2621
- Jaryn
Ćau supráci,poradte prosim...nerozebýral jste někdo tu hydraulickou 3polohovou kosku vpravo dole za sedačkou,začala mi pěkně tect v ose té páčky co se přepínaj polohy,dá se to nějak přetesnit...???
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...
Ahoj !! Jak máte udělaný závaží v předu ?? my používáme traktor do lesa tak máme v předních kolech po celý rok nemrznoucí kapalinu přemejšlel sem o olevě do disků jenomže by tam dlouho nedrželo :-D a ještě mam dotaz neprodáváte někdo přední ráfky ?? díky
Dneska se mi celkem dařilo Supířek ráno nechtěl chytit, ale nekonec jsem ho přemluvil a chytil. Potom jsem málem zůstal viset u koně a aby toho nebylo málo tam mi bouchla guma, ale ještě že jsme se domů dostaly.
- super 50 sk
podla mna je ta tepla voda do premrznuteho motora to iste ako studena do horuceho motora ved je to liatina . pouzivam uz dva roky eter s hadickou mam ho v kabine staci minimum ked je roztoceny motor .netreba ho tam vela,aniho tam striekat pred startovanim.sychrovak píše:Na vojně to měli,ale každý kdo dělá do motorů ti řekne že se tím motor kurví.Já do mottorů nedělám ale věřím odborníkům...............mareko píše:používáte někdo ten sprej pro rychlý start?Jak to funguje?
Takže panáčka bemzínu do výfuku a silná baterka A ta teplá voda není na škodu.
super ma masivny motor to minimum eteru mu nemoze uskodit
Nejsem motorář,ale věřím odborníkům.Já to nepoužívám a ten panáček benzínu se osvěsčil i bez teplé vody.super 50 sk píše:podla mna je ta tepla voda do premrznuteho motora to iste ako studena do horuceho motora ved je to liatina . pouzivam uz dva roky eter s hadickou mam ho v kabine staci minimum ked je roztoceny motor .netreba ho tam vela,aniho tam striekat pred startovanim.sychrovak píše:Na vojně to měli,ale každý kdo dělá do motorů ti řekne že se tím motor kurví.Já do mottorů nedělám ale věřím odborníkům...............mareko píše:používáte někdo ten sprej pro rychlý start?Jak to funguje?
Takže panáčka bemzínu do výfuku a silná baterka A ta teplá voda není na škodu.
super ma masivny motor to minimum eteru mu nemoze uskodit
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Já si taky myslí, že mu troch neuškodí.super 50 sk píše:super ma masivny motor to minimum eteru mu nemoze uskodit
-
Já sem se na to ptal.A tomu motoru to prej škodí a hodně říkali mi to mechanici.Je to prej že když tam jendnou stříkneš tak je to jako kdyby ten motor měl naběháno 100 000 km.
To už sem taky někde slyšel.honzar píše:Je to prej že když tam jendnou stříkneš tak je to jako kdyby ten motor měl naběháno 100 000 km.
- super 50 sk
pani tak to mam na suprovi aj na Z25 najazdene nejake milionyhonzar píše:Já sem se na to ptal.A tomu motoru to prej škodí a hodně říkali mi to mechanici.Je to prej že když tam jendnou stříkneš tak je to jako kdyby ten motor měl naběháno 100 000 km.
-
- Kontaktovat uživatele:
to nam kdyz nechtel chytnou kombajn byli slaby baterky tak sme dali do sani trochu benau a dali mu rucni dekmpresor a jak sel
Cus ja to mel rozebrany nekdy loni na podzim protoze ten valecek co s nim otacis pri prepinani mi praskl. Co si pamatuju ta tam byl gumovy "o" krouzek, takze ten ti asi praskl. Taky to uz muze byt vychozene, ale jestli to zaclo z niceho nic tak bych to typoval na ten "o" krouzek nebo to muzes mi praskle jako ja, ale to by ten valecek vylit ven.Jaryn píše:Ćau supráci,poradte prosim...nerozebýral jste někdo tu hydraulickou 3polohovou kosku vpravo dole za sedačkou,začala mi pěkně tect v ose té páčky co se přepínaj polohy,dá se to nějak přetesnit...???
Nehaň, ukaž lepší.
Meum est propositum in taverna mori.
Meum est propositum in taverna mori.
- Jaryn
Tomas50 píše:Cus ja to mel rozebrany nekdy loni na podzim protoze ten valecek co s nim otacis pri prepinani mi praskl. Co si pamatuju ta tam byl gumovy "o" krouzek, takze ten ti asi praskl. Taky to uz muze byt vychozene, ale jestli to zaclo z niceho nic tak bych to typoval na ten "o" krouzek nebo to muzes mi praskle jako ja, ale to by ten valecek vylit ven.Jaryn píše:Ćau supráci,poradte prosim...nerozebýral jste někdo tu hydraulickou 3polohovou kosku vpravo dole za sedačkou,začala mi pěkně tect v ose té páčky co se přepínaj polohy,dá se to nějak přetesnit...???
Hm,to bude teda asi ten kroužek,teče to jak bejk,o víkendu to rozeberu a budu vidět,jinak díík za radu...
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...
Mně v těch mrazech v lednu se na 100% osvědčil předehřev tak, jak ho zmiňuji na začátku tohoto vlákna. Mám 1:1 směs fridexu a 180tku baterku. Při -20°C po 5hod. předehřevu (byla to 1. zkouška naostro a potřeboval jsem jistotu) chytnul na druhé otočení. Pak jsem si s ním ( s tím SUPREM 50) pomáhal ještě se startováním Transita - ten měl dvě baterky a obě vybité. Pokud bych měl i s předehřevem u SUPRA problémy se startem, asi bych přidal ten horký vzduch z horkovzdušné pistole. Nebylo to potřeba. Taky se mi docela osvědčilo aditivum do nafty proti zamrzání - mám Supra venku na dvoře jen pod plachtou a jeden nikdy neví, co mu u pumpy našenkujou
- Blajda
Já slyšel 1x stříknutí 10 000kmhonzar píše:Já sem se na to ptal.A tomu motoru to prej škodí a hodně říkali mi to mechanici.Je to prej že když tam jendnou stříkneš tak je to jako kdyby ten motor měl naběháno 100 000 km.
Ale to platí pro osobáky, s traktorem než s najede 10 000km
Zetor 3011 a 6748