koupě SUPRU
Moderátor: Lukashil
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: koupě SUPRU
tobe se jako zacnou zvedat savle sami kdyz zpanes nahon?
-
- Kontaktovat uživatele:
http://zetor25a50.websnadno.cz podivejte se je tam aji ten vlek
Naposledy upravil(a) bigles dne sob led 10, 2009 3:45 pm, celkem upraveno 1 x.
tady je kámošův web. http://www.zetor50super.wz.cz/
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
-
Mě se šavle když zapnu náhon nezvednou pokud je páka na přepínání okruhu ve střední poloze.Jakmyle dam páku nahoru nebo dolu tak tím ovládám šavle a páka vedle sedadla muže byt vjaké koliv poloze ta nereaguje
-
- Kontaktovat uživatele:
ja byt tebou tak to rozdelam zjistim co s tim je a sparvm to ja kdyz mam sebemensi problem hned to rozdelam a du po tom
-
Chtěl jsem se zeptat jak velký problem je zdit z malou lečkou ve spodním závěsu ,žeprej jak najedu na nějakej ostřejší zlom tak tu lištu utrhnu i ze spodkem převodovky . Mate stím někdo skušenosti
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
o tom nic nevím, my taháme vlečku ve spodním závěsu už kolik let a zatím v pohoděpasekař píše:Chtěl jsem se zeptat jak velký problem je zdit z malou lečkou ve spodním závěsu ,žeprej jak najedu na nějakej ostřejší zlom tak tu lištu utrhnu i ze spodkem převodovky . Mate stím někdo skušenosti
-
A nemělyste problem při přejezdech třeba nějaké meze jestly se to nemělo snahu zohnout
- Rozzik
Presne tak to mam i ja, jakmile dam paku mezi nohama do polohy zapnuty nahon, tak mi jedou ramena nahoru, paku nahonu vypnu a ramena samy spadnou dolu. Ta packa vedle sedacky jde strasne lehce, prakticky neklade zadny odpor. Ten co jsem to od nej kupoval, tak rikal ze tam bude vypadle nejake tahlo. Ale rozebrat to. Koukal jsem na netu jak to tu nekdo delal. Mel vyndana skla z kabiny, na ram kolem kabiny mel pomoci retezu pripevnenou trubku co sla skrz celou kabinu na druhou stranu a jakoby nad sedackou mel povesenej hupcuk a zvedal tu hydrauliku tim hupcukem. Takze docela rozdelavka.bigles píše:tobe se jako zacnou zvedat savle sami kdyz zpanes nahon?
Cus
-
No ja to tak nemám nicméně do te opravy se pouštět asi nebudu a sem rád že ty šavle mužu ovládat pákou na přepínání okruhuRozzik píše:Presne tak to mam i ja, jakmile dam paku mezi nohama do polohy zapnuty nahon, tak mi jedou ramena nahoru, paku nahonu vypnu a ramena samy spadnou dolu. Ta packa vedle sedacky jde strasne lehce, prakticky neklade zadny odpor. Ten co jsem to od nej kupoval, tak rikal ze tam bude vypadle nejake tahlo. Ale rozebrat to. Koukal jsem na netu jak to tu nekdo delal. Mel vyndana skla z kabiny, na ram kolem kabiny mel pomoci retezu pripevnenou trubku co sla skrz celou kabinu na druhou stranu a jakoby nad sedackou mel povesenej hupcuk a zvedal tu hydrauliku tim hupcukem. Takze docela rozdelavka.bigles píše:tobe se jako zacnou zvedat savle sami kdyz zpanes nahon?
Cus
-
- Kontaktovat uživatele:
To nemusis tolik rozdelavat jen oddelas sedacku a vytahnes to ale mussi mit takovou zirafu jo a to tahlo asi ostalo vyset nam to udelalo taky ted kdyz byli ty mrazi zvedl sem hydrauliku a nesla dolu furt byla nahore ale az se oteplilo tak to slo
Ahoj.Já jenom,že tam má kamarád špatně uvedené vstřikování.Supr má přímé.Peetan píše:tady je kámošův web. http://www.zetor50super.wz.cz/
chceš snad říct že má předkomůrky a čepové trysky?bigles píše:supr 50ka nemá přímí vstřikování kdes to slišel