Zetor 50 Super
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 Super
Sychrováku - ta pravděpodobně devítituna je tvá? Nebyla by za Supra lepší pětka?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Dobrý den
Nevíte za jakou cenu se prodávají Supry 50 spz ?
- octaviaman 1
lapav píše:Dobrý den
S SPZ 30 000 - 40 000 Kč
Ahoj.Budíky na supra maj v BENO Zastávka u Brna.Jestli i tlakové si nejsem jist ale motohodiny maj určitě.staník píše:Dost podobný jsou z Crystala ale dají se sehnat i na Supra nevím to na sto procent ale Supr má barevnější potisk na sklíčku toho budíka.Jestli to někdo víte přesněji tak prosím napište protože jsem se jednou podomlouval s chlápkem že Crystal takovej budík neměl.Rozzik píše:A nedaj se ty budiky koupit novy, jsou takovy vysisovany a nekterej je orezlej. Taky se chci zeptat kdyz by sa za supra zaprahl velky vozejk s vzduchovymi brzdami, tak tam mam pripojku, ale jde mi o to ze pak musi porad bezet asi kopresor a tlakovat to do vzdusniku co. Nez jsme s traktorem od majitele odjeli, tak jsme pomoci kopresoru nafoukli jedno kolo a pak zase kompresor vypli, je jasne ze se asi budik na vzduch ani nehnul kdyz jsme to pustili vse do pneu co? Cus
No já to myslel na ten sdruženej přístroj jinak tlakoměry a ostatní budíky jsou bílé a kupoval jsem je na burse v Chotusicích.A pokud by někdo sháněl ten sdruženej budík tak můžu prodat.Taky nějaký věci na Supra.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Ne to byla z kolchozuTom píše:Sychrováku - ta pravděpodobně devítituna je tvá? Nebyla by za Supra lepší pětka?
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Ahoj,dávám sem pár fotek jen tak pro zajímavost.Ten super je na prodej na mobile.de ,ale pro nás za nesmyslnou cenu.
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt nádhernej. Ja jsem koupil 50supra včera a částečně tohle mě čeká taky.Prosím je možné napsat kde jsi sehnal ND.Dík za info
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
nějaký díly seženeš na http://www.hospo.wz.cz Dohledají ti i díly podle čísel v katalogu ND.
Třeba výfuk za 1700 nový....ale budou až na jařek.ondra89 píše:nějaký díly seženeš na http://www.hospo.wz.cz Dohledají ti i díly podle čísel v katalogu ND.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
Měnili jste někdo u supra kuželíkový ložiska v nábojích předních kol a ve svislácích? Máte s tím někdo zkušenost? Jak přestane mrznout tak se na to vrhnu
-
- Kontaktovat uživatele:
jo jasne ze jo nam se v letoe v prednim kole rosipalo tak sem menil chces poradit nebo tak?k.ondra89 píše:Měnili jste někdo u supra kuželíkový ložiska v nábojích předních kol a ve svislácích? Máte s tím někdo zkušenost? Jak přestane mrznout tak se na to vrhnu