Zetor 50 Super

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Honza50

Re: Zetor 50 Super

#226 Nový příspěvek od Honza50 »

Baterka má 180Ah a tu co dávám jako pomocnou tak tamá 120Ah. Dneska mi supřík chytil na první otočení. 8) Vyhrnul jsem si zahradu a celkem to šlo, akorát mě strhly hluboký koleje a pěkně jsem kouzal a nakonec vyhrabal.
zetor 5748, Belarus EO 2621

mareko

#227 Nový příspěvek od mareko »

tak něco děláš špatně anebo je tam nějaká porucha
diesel to je koncert

Honza50

#228 Nový příspěvek od Honza50 »

mareko píše:tak něco děláš špatně anebo je tam nějaká porucha
Dělám to po každý stejně.
zetor 5748, Belarus EO 2621

mareko

#229 Nový příspěvek od mareko »

Honza50 píše:
mareko píše:tak něco děláš špatně anebo je tam nějaká porucha
Dělám to po každý stejně.
Tak v čem vidíš problém protočí ti to kolikráte _ :co?:
diesel to je koncert

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#230 Nový příspěvek od Tekiti »

Zdravim,tak ja sem dneska resil to nahrivani,uz mam doma majoracky topny telsiko..teda udajne do avie,ale podle me je to stejny.Vyhodil sem vpravo na bloku kohouta misto nej tam dam 4hranou nadobu na ktere uz pracuju:)Kohout zabuduju do te nadobky zespoda a spiarlku z boku...nerikam,ze to bude nejaky extra,ale urcite to mit platnost bude...co nejdrive dam foto:)Jinej tovr sem tam neasel kudy tam tu spirlaku srcit..a mrazovou zatkou se mi to delat nechce. 8)
I pád na držku je pohyb vpřed :)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar

mareko

#231 Nový příspěvek od mareko »

Přeji hodně úspěchů.Rád se kouknu
diesel to je koncert

mareko

#232 Nový příspěvek od mareko »

diesel to je koncert

Rozzik

#233 Nový příspěvek od Rozzik »

Cus, jestli je nekdo z okoli Melnika, tak tam stoji v tom bazaru za melnikem smerem dal po 16 na mladou boleslav. Tak tam stoji peknej suprous ale fakt v pekny barve, jel jsem kolem rychle tak ze jsem ho videl jen z auta, ale z dalky vypadal docela zachovale, ale ta cena zachovala urcite nebude. Docela b y me ta cena zajimala, ale nemam ani kontakt.
Cus
Jednou měř a třikrát řež! :)
Foto album: https://photos.app.goo.gl/bHQ5upK8wDy8Jc4NA

Fishermoon

#234 Nový příspěvek od Fishermoon »

Tak za tim Mělníkem má v tom bazaru asi tři ty Supry, ale ceny moc lidový zrovna nemá. Když sem tam byl naposled, tak ty Supry se tam pohybovali kolem těch 45-60 tisíc, ale zas jeden byl fakt pěknej. Akorát že čísla měl myslim jen jeden. Číslo na ten bazar je 603 859 724 neni to nic tajnýho, tak se můžeš poptat. Jinak o vesnici dál (ve Vavřinci), má brácha toho co má ten bazar, vrakoviště - hlavně na Supry a Pětadvácy a má tam fakt všechno (bloky, startéry, převodovky, nápravy, kabiny, rámy, plechy) i když taky to nemá zrovna nejlevnější, ale dá se s nim jednat.

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#235 Nový příspěvek od Tekiti »

A ma ty veci zachovale?:)Ja bych potreboval nejaky streva do skrine na Supra-nesehnatelne.Dycky kdyz pres inezart nekam jedu,tak je total srot domasenej.Nemel bys kontakt na toho z toho vrakoviste? :)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar

Fishermoon

#236 Nový příspěvek od Fishermoon »

Mam číslo, takže to vrakoviště Vavřinec - 737 329 291, akorát teď mi vypadlo jak se jmenuje.

Fishermoon

#237 Nový příspěvek od Fishermoon »

Jo a věci v tom vrakovišti má pěkný, kupoval sem tam náboj na Supra i se svislákem a ten byl jak novej.

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#238 Nový příspěvek od Tekiti »

Jo diky moc:) A este otazecka...on to ma uz rozebrany,takze jen vybiras z dilu,nebo si to musis vyhodit z neceho sam,nbo jak to tam chodi..? JEstli si to musi vyndavat z neceho sam,tak to je spis az na jaro :D Mam to peknej kousek,tak abych vedel co cekat.

mareko

#239 Nový příspěvek od mareko »

Fishermoon píše:Tak za tim Mělníkem má v tom bazaru asi tři ty Supry, ale ceny moc lidový zrovna nemá. Když sem tam byl naposled, tak ty Supry se tam pohybovali kolem těch 45-60 tisíc, ale zas jeden byl fakt pěknej. Akorát že čísla měl myslim jen jeden. Číslo na ten bazar je 603 859 724 neni to nic tajnýho, tak se můžeš poptat. Jinak o vesnici dál (ve Vavřinci), má brácha toho co má ten bazar, vrakoviště - hlavně na Supry a Pětadvácy a má tam fakt všechno (bloky, startéry, převodovky, nápravy, kabiny, rámy, plechy) i když taky to nemá zrovna nejlevnější, ale dá se s nim jednat.
Vidíte hoši je třeba tam zajít a trochu fotek nadělat ať je přehled :ano:
diesel to je koncert

Fishermoon

#240 Nový příspěvek od Fishermoon »

Většinu tam má rozebranou, má to v bejvalym kravínu a všude má náhradní díly. Já nevim teď přesně asi 6 bloků na Supra, 15 startérů ve výřadu, několik převodovek, nápravy, nějaký zadky tam měl i celý, 35tku Supra kompletního a další hafo dílů a plechů na Supry a Pětadvácy, ale i na Majory. No chce to tam zajít a vidět, musí se to prolízt, sem tam to má pomíchaný a musí se luštit z čeho to vůbec je, ale každej si tam určitě vybere. A pokud bys chtěl něco vymontovat, tak tam na to má dva dělníky. Mě taky vyráželi z nápravy ten náboj s tim svislákem a ani trochu sem se nezašpinil. Ale chce se to s nim domluvit, třeba by ti to připravili.

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“