Zetor Super 35
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor Super 35
koro: som zo Skalitého, okres Čadca a s navijákom som spokojný
UNI-systém MT7-055
Taky něco najdu. Napiš mi pls mail.Ajo píše:Nemali by ste ešte niekto nejaké fotky alebo nejaké údaje toho jednobubnového navijaka Z-65??
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
no mam take tušení kolem 42 koni a je to pětikvat :
Nešlo by prosím tu prostřední fotku udělat nějak kvalitněji? Díky. To je z nějaké lesnické mechanizace, ne?koro píše:Idem to tu trocha osviežiť starými fotkami Z 35 Super.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- super 50 sk
prosim ta nevies kde je cislo prevodovky na supri 35 vopred dakujemAjo píše:koro: som zo Skalitého, okres Čadca a s navijákom som spokojný
-
Zdravim pánové. Čtu tady sem tam že někdo máte dílenskou přiručku na 35-ku . Zrovna by se mi dost hodila. Pokud by někdo měl a byl by ochoten mi ji naskenovat pomohlo by mi to. Pokud se teda najde takovej dobráák Předem dík.
Čaute Superáci. Pozerám, že hospodárska kríza doľahla aj na intenzitu Vaších príspevkov. Alebo to je tým, že ste zaneprázdnený jarnými prácami? Tak Vám teda posielam na oživenie foto opravy môjho Supra. Hneď po obrobení políčka išiel do garáže a začalo sa s rozoberaním. Totižto keď som vypúšťal prevodový olej vypadli mi do bandasky štyri kuželíky z nejakého ložiska. Tak mi to nedalo a vytiahol som hydrauliku a vo vnútry na mňa čakalo nepríjemné prekvapenie. Podotýkam, že traktor som zdedil po dedovi a doteraz jazdil bez problémov, ibaže v poslednej dobe sa mi začali lepiť spojkové lamely pretože simering na hriadeli mi prepúšťa olej do spojkovej skrine. Takže dve muchy jednou ranou.
Halllllóóó´ a čo tu skapal pes?
-
- Kontaktovat uživatele:
zdarec mas pravdu sme zaneprazdneni pracmi na poli ani uz nestiham navstivit net zitra deme sect na senaze