Ahá ... Ták potom to musím sháňať, lebo hoci má vnútorný 32,2 aj tak je voľné asi budem potrebovať tú 30 :P Tie ložiská meníme všetkyalek píše:Tož to je a nejspíš i bude bronzový pouzdrorozměr se mě zdá že je 30*55*25 adál jen kuželikové dole a na naboje.CSrado píše:Už asi nebude potreba nič merať rozobrali sme už nápravualek píše:Ja dělam ze dvou jednu taže postupně.CSrado píše:Veľmi ďakujémalek píše:Jojo to můžu pro tebe udělat ,ale až zítra mam to v kulně ,joCSrado píše:Ahá ... Viem že sa dá nahradiťalek píše:Original tam gufero neni ale dase tam použit, ja jsem tady psal do zvlášť tematu tito věci a taky to nemůžu nejít ,ale jestli to nespěchá budu to řešit tak dam vědět(ja napravu jěště neposkládál).CSrado píše:Zdravím
Počuj keď si mal rozobratú prednú nápravú aké Gufero ide dole na svislák na vodorovnej tiči
Lebo mne ztamať ide vazelína a neviem aké tam ide
Keby že si skúsil pomerať vonkajší priemer kde by išlo to Gufero a vnútorný ?
Ja už by som sa potom popýtal aké by tam sedelo
Prve by som si chcel nakúpiť diely a tak sa do toho pustiť
Rozoberieš, vymeníš a hneď skladáš
A už som zistil že budem meniť všetkých 6 ložísk a gufera
Ale mám problém čo dať hore na tú vertikálnu časť ... Tá čo je celkom hore tam ide niečo také oranžové a neviem čo tam dať keď to je veľmi voľné
Zetor Super 50 od ALKA
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor Super 50 od ALKA
Zetor Super 50, Zetor Super 50, Zetor 6911
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Skoda Octavia 1.9 TDI
Najdi soustružníka dej si je na míru udělat.CSrado píše:Ahá ... Ták potom to musím sháňať, lebo hoci má vnútorný 32,2 aj tak je voľné asi budem potrebovať tú 30 :P Tie ložiská meníme všetkyalek píše:Tož to je a nejspíš i bude bronzový pouzdrorozměr se mě zdá že je 30*55*25 adál jen kuželikové dole a na naboje.CSrado píše:Už asi nebude potreba nič merať rozobrali sme už nápravualek píše:Ja dělam ze dvou jednu taže postupně.CSrado píše:Veľmi ďakujémalek píše:Jojo to můžu pro tebe udělat ,ale až zítra mam to v kulně ,joCSrado píše:Ahá ... Viem že sa dá nahradiťalek píše:Original tam gufero neni ale dase tam použit, ja jsem tady psal do zvlášť tematu tito věci a taky to nemůžu nejít ,ale jestli to nespěchá budu to řešit tak dam vědět(ja napravu jěště neposkládál).CSrado píše:Zdravím
Počuj keď si mal rozobratú prednú nápravú aké Gufero ide dole na svislák na vodorovnej tiči
Ale mám problém čo dať hore na tú vertikálnu časť ... Tá čo je celkom hore tam ide niečo také oranžové a neviem čo tam dať keď to je veľmi voľné
Sústružní jéalek píše:Najdi soustružníka dej si je na míru udělat.CSrado píše:Ahá ... Ták potom to musím sháňať, lebo hoci má vnútorný 32,2 aj tak je voľné asi budem potrebovať tú 30 :P Tie ložiská meníme všetkyalek píše:Tož to je a nejspíš i bude bronzový pouzdrorozměr se mě zdá že je 30*55*25 adál jen kuželikové dole a na naboje.CSrado píše:Už asi nebude potreba nič merať rozobrali sme už nápravualek píše:Ja dělam ze dvou jednu taže postupně.CSrado píše:Veľmi ďakujémalek píše:Jojo to můžu pro tebe udělat ,ale až zítra mam to v kulně ,joCSrado píše:Ahá ... Viem že sa dá nahradiťalek píše:Original tam gufero neni ale dase tam použit, ja jsem tady psal do zvlášť tematu tito věci a taky to nemůžu nejít ,ale jestli to nespěchá budu to řešit tak dam vědět(ja napravu jěště neposkládál).CSrado píše:Zdravím
Ale musím ešte zohnať ten bronz
Poprsím od niekoho medailu
Zetor Super 50, Zetor Super 50, Zetor 6911
KLUCI mám dotaz neví někdo sz vás jak se montoval dvojmontáž na Supra ??????
Mě napadá jestli se nedávaly dva naboje na jednu stranu ale jak to je to fak nevím a proto se ptám.PIŠTE dik hoj
Mě napadá jestli se nedávaly dva naboje na jednu stranu ale jak to je to fak nevím a proto se ptám.PIŠTE dik hoj
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Sežeň špulky z krystala co byly na dvojmontáže a máš to v pohoděalek píše:KLUCI mám dotaz neví někdo sz vás jak se montoval dvojmontáž na Supra ??????
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Ahoj Alek chcem sa ťa opytať či máš ešte technicku priručku od rumuna
- traktorfanda
Ahoj. Co je tu nového?
Kolego něco jo vím že mam absenci na svém tematu ja to napravím ,Jinak zase zima a zatím jen tak čochtam na traktorku ,a schaním věci na T5P co mě opravuji na středisku učni.Ale dík za optanítraktorfanda píše:Ahoj. Co je tu nového?
Ahoj,
sleduji opravu tvého mazlíčka - Supra .
Přemýšlím tak o jeho koupi, můžeš mi prosím poslat nějaký kontakt, potřbuji poradit
karfi@volny.cz. Může i kdokoli jiný, kdy má skušenosti se suprem.
Dík Karel
sleduji opravu tvého mazlíčka - Supra .
Přemýšlím tak o jeho koupi, můžeš mi prosím poslat nějaký kontakt, potřbuji poradit
karfi@volny.cz. Může i kdokoli jiný, kdy má skušenosti se suprem.
Dík Karel
- traktorfanda
Tu je nějakej zimní spánek?
No děkuji za optání kolego ,nene zímní spanek ne ,řekl bych v lechkím komatu supřík na špalkach ,ale dělam pomaly díly renovuji stříkam chystam i když loni jsem na něj nechytl zase se dělal vlek T5P.Jak se zadaří tak dám fotky .Měj se
Tady něco fotek co mam k dyspozici,jinak mě spadl starý počítač a tak nějak jsem podcenil zalohy tak zbytek foto u kamarad tak jak donesu dám. http://alek74.rajce.idnes.cz/Zetor_50_super
- traktorfanda
:shock:Soudě podle té připravy pod lak to bude krasavec
- Malej Peťa
Ahoj, koukám že sis vyhrál, už se těším na další nálož fotek. Tak černá barva je co zač? Nějaká lepší?
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
To Péťa : černa je barva epoxidová zakladní po přetužení se leskne a je dobře odolná.Zavěs o další věci budou ale zelene jak mají bít.