Zetor super 50 od Přemy
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor super 50 od Přemy
ja som tiez menil za pouzivane...
uz som ho odskusal a pri riadeni je citit rozdiel...
tie rychlosti su najviac pouzivane,a ked je este aj zle nastavena spojka...
uz som ho odskusal a pri riadeni je citit rozdiel...
tie rychlosti su najviac pouzivane,a ked je este aj zle nastavena spojka...
Pěkně jsi rozhazel ,vidím že aj blatníky dělaš sám.No jo to se dělá když je tepla garaž ,ať se daří a praca de od ruky
No blatniky jsem delal vpraci ale sam sice meto absolutne nebavilo takova prace karosarina neni moje hobby ,ale zatnul zuby vzal sem plech brusku svarecku a uz to jelo:)tedka jsem je vykitoval,neco uz aj prebrousil,ale to uz doma v garazi teploucko jeto se musi nechat nedeli jsem to tam tak rozjel ze tam bylo 32C se uz ani dychat nedalo:)ale jiank 25C vpoho,jinak se maka no potrebuju ty blatniky at muzu kable svetla zapoji atd, a vsiml sis ze sme s brachou sehnali doklady:)ani jsem nevahal a druhy den sme prone frceli a coty a suprik?neco noveho?alek píše:Pěkně jsi rozhazel ,vidím že aj blatníky dělaš sám.No jo to se dělá když je tepla garaž ,ať se daří a praca de od ruky
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
JO k dokladům gratuluji (tak mě příjde že zanedlouho budem tu na foru všeci na deklech),co tě příšli(klidně SZ) u mě celku nic tak trochu dělam závěs ,ale jak se oteplý vemu dovku a budu u něj aj spat. .Zatím ať se daří.Přemo píše:No blatniky jsem delal vpraci ale sam sice meto absolutne nebavilo takova prace karosarina neni moje hobby ,ale zatnul zuby vzal sem plech brusku svarecku a uz to jelo:)tedka jsem je vykitoval,neco uz aj prebrousil,ale to uz doma v garazi teploucko jeto se musi nechat nedeli jsem to tam tak rozjel ze tam bylo 32C se uz ani dychat nedalo:)ale jiank 25C vpoho,jinak se maka no potrebuju ty blatniky at muzu kable svetla zapoji atd, a vsiml sis ze sme s brachou sehnali doklady:)ani jsem nevahal a druhy den sme prone frceli a coty a suprik?neco noveho?alek píše:Pěkně jsi rozhazel ,vidím že aj blatníky dělaš sám.No jo to se dělá když je tepla garaž ,ať se daří a praca de od ruky
Pekná prácička
Všetko naraz a poriadne To si musel odkladať peniaze
Ale teraz opravíš a máš na dlhšie pokoj
Len nech ti to tak ide ďalej a čím skôr je hotový
Zetor Super 50, Zetor Super 50, Zetor 6911
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Skoda Octavia 1.9 TDI
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Skoda Octavia 1.9 TDI
dik,penize stoji vsechno no ale delame to pro sebe tak proc ne?kdyz nas to chytlo,tak se dela vse jen jeste predni napravu,casem,a je komplet:)davam nejake fotky nahozenych blatniku,sme ho neska projeli parada razeni uplne super po vymene kola 2-3 luxus,jen mi prijde ze difer,dost huci tak nevim urcite to uz ale nerozebiram bych se asi musel ..ale jiank parada,jen vte zimne bez kabiny je masakr,CSrado píše:Pekná prácička
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Jedeš šikulo
jen poupravim ze jedeme hlavne sbrachou a tata taki prilozi ruku kdilu:)skoda ze semi 512 nevleze do garaze:)alek píše:Jedeš šikulo
no vidim ze forum je zase preplnene protoze jsem chtel hodit nejake foto supraka a nemuzu kurna,,po tak dlouhe dobe sem se ktomu odhodlal a nic ,,ale jinak suprak dostal novy vyfuk nerezovy poctive udelane:),a tedka jsem delal vstriky seridil a motor zase slape tu svoji suprackou:)unhz 750 uz je doma spodni zaves sel hned srat uz sem ho musil vyvarit plochacem:)tak jeto zatim ok ale chtel bych to upllne nejak vymyslet..uvazoval sem co tam tak hodit zaves stejny jak nahore?jeto blbost??nerad bych nejak praskl skrin bych se asi covy nato??
sem si vsiml ze sem nedal zadne foto suprika po hromade:D aji 512 semi tam zapotala..jinak my uz mame po znich chystame na dozinky 512 a suprika
chlopi problem nejak zniceho nic ztuhlo razeni na supru,kdyz davam ze 2 na 3 tak to tam ide ztuha jak svina:(a 4 tosame?jeste jsem nedelal zadne zasahy zeby pojistky?
Přemo prosím tě jak seš spokojen s těmi polskými vložkami ,nebo máte někdo zkušenosti snima, Františkovy Lázně fremot krachl.
spokojeny jsem zatím vsechno vpohode motor slape jak hodinky,..ale na pisty jak vypadaji nevidim snad dobře:)ale suprik maka uz nejaky ten rok a nepozoruju nejake zmeny...bohužel levnejsi varianta tady vyhralasabca píše:Přemo prosím tě jak seš spokojen s těmi polskými vložkami ,nebo máte někdo zkušenosti snima, Františkovy Lázně fremot krachl.
Děkuji za odpověd