Zetor 50 - DĚDEK
Moderátor: Lukashil
- Tekiti
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zetor 50 - DĚDEK
A co policajti a Technicka? Taky zadnej problem s tou kabinou? Ja mam u supra v technicaku psano,budka ridice a 2 mista pro spolujezdce a ty v tehle kabine asi nejsou co?
I pád na držku je pohyb vpřed :)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
Policajti mě ještě nechitli,ale meměl by být žádný problém. Technickou to prošlo.V kabině jsou místa 3.
zetor 5748, Belarus EO 2621
Zdar Všichni! Pánové, máte někdo montážní trn na montáž dvojité spojky?
Aspoň okótovaný nákres jak to má vypadat. Prosím pěkně...
A taky sháním hrubý olejový filtr, ten v té první baňce hned u regulátoru tlaku, měl by byt složený z 12 ks takových čoček se sítkem.
Díky
Aspoň okótovaný nákres jak to má vypadat. Prosím pěkně...
A taky sháním hrubý olejový filtr, ten v té první baňce hned u regulátoru tlaku, měl by byt složený z 12 ks takových čoček se sítkem.
Díky
-
Zdarec, minulý fotky mýho Supříka nějak zmizeli, tak sem dávám nový. Celej víkend sem vozil dříví, tři valníčky tvrdýho a dva měkkýho dřeva, dost bude na zimu. Nalítal sem za víkend asi 110 km po silnicích, loukách a lesích a v nádrži se to ani moc nehlo, takže se spotřebou sem vcelku spokojenej a to u nás sou kurňa kopce. A chtěl sem se zeptat jestli doma někdo nemáte přední kulatý blatníčky na Supra, buď bych koupil nebo bych za ně mohl nabídnout přední hranatý blatníky asi na 69tku nebo něco takovýho hranatýho (kdyžtak můžu nafotit), ještě nebyly nikdy na traktoru, takže ve skvělým stavu jako nový. Až pude Supr do laku tak tam nechci dávat ty hranatý
- Rozzik
Nazdar Chlapy, mam velike dilema, uz asi pul roku se pidim po Zetoru 25A ale asi mi neni souzena, protoze je vzdy jak vyjde inzrat pryc (teda ty co za neco stoji). Ted jsem se dozvedel od kamose ze u nas ve vsi prodava jeden pan Supra 50 s peknou plechovou velkou karou za 30 tis. Co ja pamatuju tak to meli docela v poradku peknej lak a zadny problemy. Tak nevim jestli nemam vzit radeji toho supra (podotykam ze si nejsem jiste ale mozna to ma i SPZ). Chtel bych to na takovy vozeni vseho moznyho kolem novostavby. Koukal jsem ze ma super i silnou hydrauliku na prevazeni palet s cihlama ve tretim bode, coz by ta 25A asi nezvladla. U kamose jsem se s 25A svezl a byla to pekna lehka jizda, otoci se to skoro na miste a rizeni a vse slo pekne lehce, jen razeni je trosku nezvyk. A hlavne neuveritelna spotreba, nalil tam najare kdyz to kupoval 20 litru nafty vyoral 3 lidem po vsi brambory a ruzne vozeni kamene a v bande se to skoro ani nehlo. Z toho mam nejvetsi strach ze to bude hodne zrat, nemam moc moznost sehnat naftu nekde pod rukou a bude muset vsechno koupit. Preci jen je super 4 valec a ma presne dvojnasobnej objem jak ta 25A.
Moc me potesil tvuj clanek kolik jsi toho najezdil a ze to moc nezralo. Ja stim maximalne jedou zvoram zahradu a pak budou uz jen takove popojizdky.
Jo a co to rizeni, nekdo tady psal ze je to misto posilovny, nejde tam dat posilovac z UR I. Dokonce jsem videl supra predelanyho na ORSTU, ale vypadalo to dost nevabne.
PS: Jinak je jasne ze jde o cenu byl jsem se podivat na 3011 kabrio bez SPZ za 35tis a to bylo pouze torzo traktoru, 25 a Super je nejdostupnejsi traktor, ostatni je opravdu 2az3x drazsi. Taky by se mi libila 3011 nebo i 2011 ale ty penize.
Tak dik za nejake reakce
Moc me potesil tvuj clanek kolik jsi toho najezdil a ze to moc nezralo. Ja stim maximalne jedou zvoram zahradu a pak budou uz jen takove popojizdky.
Jo a co to rizeni, nekdo tady psal ze je to misto posilovny, nejde tam dat posilovac z UR I. Dokonce jsem videl supra predelanyho na ORSTU, ale vypadalo to dost nevabne.
PS: Jinak je jasne ze jde o cenu byl jsem se podivat na 3011 kabrio bez SPZ za 35tis a to bylo pouze torzo traktoru, 25 a Super je nejdostupnejsi traktor, ostatni je opravdu 2az3x drazsi. Taky by se mi libila 3011 nebo i 2011 ale ty penize.
Tak dik za nejake reakce
Fishermoon píše:Zdarec, minulý fotky mýho Supříka nějak zmizeli, tak sem dávám nový. Celej víkend sem vozil dříví, tři valníčky tvrdýho a dva měkkýho dřeva, dost bude na zimu. Nalítal sem za víkend asi 110 km po silnicích, loukách a lesích a v nádrži se to ani moc nehlo, takže se spotřebou sem vcelku spokojenej a to u nás sou kurňa kopce. A chtěl sem se zeptat jestli doma někdo nemáte přední kulatý blatníčky na Supra, buď bych koupil nebo bych za ně mohl nabídnout přední hranatý blatníky asi na 69tku nebo něco takovýho hranatýho (kdyžtak můžu nafotit), ještě nebyly nikdy na traktoru, takže ve skvělým stavu jako nový. Až pude Supr do laku tak tam nechci dávat ty hranatý
Jestli můžu poradit tak vem supra jsou to bezva stroje a nemaj moc poruch já mam supra 10 let a jediný co jsem opravoval byl klínek na vodní pumpě a do nádrže jsem lil různý sračky a pořád jede. Spotřeba neni tak vysoká záleží na tom jak kdo jezdí. To řízení jde tíž, než si na to člověk zvykne.
-
Jo Supr je skvělej stroj, spotřeba mě mile překvapila. Vez sem ho po vlastní ose asi 120km a to sem do něj nalil 40litrů nafty (něco málo tam bylo cca 15l) a ještě sem na to tady dva víkendy lítal se dřevem po loukách, lesích a silnicích (i krpály) to je dalších asi 170km a včera kouknu do nádrže a je tam furt něco pod půlkou, to jde ne? Mam ho 3 týdny a furt jezdim na tu naftu co sem tam lil když sem ho kupoval a ještě asi dost najezdim. Nalil sem do nádrže teda ještě 1litr petroleje na 10l nafty, na radu starýho traktoristy, kterej má Supra taky (prej se pak nezapékaj kroužky a líp ten petrák maže) a je fakt že si motor krásně přede. Pětadváca toho sežere asi trochu míň, ale co mam chytrou knížku o traktorech tak tam má při normální dopravě a lehký orbě 25tka jen o drobek menší spotřebu než Supr, 3011 dokonce stejnou, ale v těžký orbě apod. většim zápřahu zas má spotřebu menší Supr než ty dva slabší traktory, páč se nemusí tolik honit a stačí ho jen lechtat. Výhoda je, že je těžkej a hodně stabilní, má vysokou světlost a táhne pěkně odspodu fakt velkou silou a prostě všechno projede jak tank. Taky má přední kola dvacítky, se kterejma mimochodem po silnici upaluje fakt sprintem, ani sedmdesátka mi nestačila. A síly na rozdávání, takový fakt prudký kopce drtim na trojku naloženej a ještě s rezervou. S volantem je trochu dřina akorát když se Supr nehejbe, tak to chce docela dost síly, ale stačí s nim cuknout a je to v pohodě (je holt těžší no), za jízdy se ovládá přímo lehce. Řazení je o cviku, ze začátku sem to tam rval přes zuby, ale teď to mam vychytaný, kdy dát mezi plyn a kdy ne a je to krásně tichý a přesný řazení (i když občas to tam chroupnu přes zoubky). Ale zase mi docela prd brzdí (ale na to trpěj prej skoro všechny Supry), takže dobrzďuju ručkou, ta ještě jakž takž brzdí. Musim se na ně až bude čas podívat. Jinak sem zatim spokojenej, mam ho komplet na papírech s technickou, mam tam nový čerpadlo, novou baterku 180tku, takže starty mam přímo skvělý. Takže jestli seženeš nějakýho slušnějšího za rozumnou cenu tak do něj jdi, i když sehnat Supra s papírama je celkem problém, já sem měl kliku že sem byl první zájemce a tý koupi určitě nelituju.
Naposledy upravil(a) Fishermoon dne pon lis 03, 2008 9:42 pm, celkem upraveno 1 x.
Když mi nebrzdí,protože je mastné obložení tak to rozjedu s kopce a párkrát zabrzdím nožní brzdou a chvíli to brzdí.
-
To já mam z kopce nožní až na podlaze.
A zkoušel si je naštelovat těma štelovacíma šroubama
-
Mě na to koukal ten traktorista a prej to tam je už nadoraz, takže to bude zralý na výměnu.
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
Jo brzdy jsou asi největší slabina, taky mě to čeká
- Rozzik
To jsem koukal ze ti tam tece olej z diferaku, to je pak docela prca to rozdelavat.
Uvidime o vikend se jdu na nej podivat tak pak dam vedet ajk to dopadlo.
Jinak pokud nema traktor posilovac, tak tocenim volantu na miste je horor a nemusi to byt ani super. I za mych mladych let s 3011 jsem s tim zapasil jak bejk ale to mi bylo asi tak 12 let. Cus
Uvidime o vikend se jdu na nej podivat tak pak dam vedet ajk to dopadlo.
Jinak pokud nema traktor posilovac, tak tocenim volantu na miste je horor a nemusi to byt ani super. I za mych mladych let s 3011 jsem s tim zapasil jak bejk ale to mi bylo asi tak 12 let. Cus
Honza50 píše:Když mi nebrzdí,protože je mastné obložení tak to rozjedu s kopce a párkrát zabrzdím nožní brzdou a chvíli to brzdí.
Dneska som videl v miestnej inzerci na predaj zetor super 35 za 35tis. to je uz docela vzacny traktor nie? tych bolo malo vyrobenych....