GALERIE Zetor Super
Moderátor: Lukashil
Re: GALERIE Zetor Super
Na tom prvním videu má supr pěkný gumy
- super 50 sk
nas strojovy park v lese este nie je ani maj a dreva mam nachystaneho na dve zimy to sa mi este nestalo
vydiet že sa neflákaš alepoctivo , na tej vlečke máš mechanicku ruku???
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
- super 50 sk
je to taky pomocnik na nakladanie tazkych kusov zvaril som to v dielni za 2 hodiny chcelo by to hydronavijak zatial je tam taky z kluckou casom sa vylepsi ale vcera som s nim nakladal 3M dlhe 50 cm hube mokre kusy smreka a vydrzal trochu ma pekne prekvapiltrikko píše:vydiet že sa neflákaš alepoctivo , na tej vlečke máš mechanicku ruku???
ja si myslim že je to stále lepšie ako nakladat rukami , a čo keby si požil navijak na nakladanie čo máš na traktore???
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
- super 50 sk
uz som to tak mal na 25 ale ten navijak ma velke supy a podobnu ruku dolamalo ako nic a tazko sa to ovlada spojkou ked nico dvihastrikko píše:ja si myslim že je to stále lepšie ako nakladat rukami , a čo keby si požil navijak na nakladanie čo máš na traktore???
Super s motorem 6911
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Pár obrázků z inzerce,ten modrej,ten je
Supráci jestlipak jste se dívali odpoledne na film-Řeknem si to příští léto-jak tam Havelka lítá se suprem a má zapřaženou 9 tunu s obilím tady u nás tahali taky dvě devítky za sebou se suprem 50 a taky to zvládnul bez nějakých problémů.Bylo to teda v 1979 roce,ale tenkrát to taky nikdo moc neřešil žně byli žně