náš Supr
Moderátor: Lukashil
- tomasberry
- Kontaktovat uživatele:
Re: náš Supr
Pěknej hlavně ta druhá fotka seshora Tak ať slouží
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
ozaj velmo pekny suprik asi ho mas moc rad co???je videt ze sa on dobre staras tak nak sluzi jak ma a to tam mas etazovy zaves ci co???nemas dajeke foto???
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju
ano rádi ho máme a staráme se o něj můj neni je mého bráchy ale jezdím s nim taky a co se týče závěsu myslím že jsme tam davaly ze zetoru 52 45
měli jsme bejka tak sme ho použivaly na sušení sena,,,smykovaní,,sečení,,dovoz materialu atd....tomasberry píše:Pěkně zachovalej supřík na co ho všechno používáte?
ten závěs zítra vyfotim a fotky sem dámzts18345 píše:ozaj velmo pekny suprik asi ho mas moc rad co???je videt ze sa on dobre staras tak nak sluzi jak ma a to tam mas etazovy zaves ci co???nemas dajeke foto???
zde foto závěsuzts18345 píše:ozaj velmo pekny suprik asi ho mas moc rad co???je videt ze sa on dobre staras tak nak sluzi jak ma a to tam mas etazovy zaves ci co???nemas dajeke foto???
je to focené z telefonu takže horší kvalita ale snad to postačí
no
dikes jasne ze staci a mas to pekne spravene ja mam v plane tez daco take len ja cem aby to bolo cele v kope aj s tou spodnou listou a nejak my tam zavadzia ten ram tak budu muset daco vymysletDiesel píše:zde foto závěsuzts18345 píše:ozaj velmo pekny suprik asi ho mas moc rad co???je videt ze sa on dobre staras tak nak sluzi jak ma a to tam mas etazovy zaves ci co???nemas dajeke foto???
je to focené z telefonu takže horší kvalita ale snad to postačí
-
- Kontaktovat uživatele:
To je divny ze ti tam zavazi ram a divam ze ze kazdymu jde skorovidet domecek na nahonu my tam asi máme jeste o plotnu navíc kdyžtak to vyfotim
no ves ja som tam chcel dat konzolu z majora ze by to bolo v kope aj stou listou a ten drzak tam zavadzia to by som musel konozolu prisposobitbigles píše:To je divny ze ti tam zavazi ram a divam ze ze kazdymu jde skorovidet domecek na nahonu my tam asi máme jeste o plotnu navíc kdyžtak to vyfotim
jinak suprák je z roku 1966.Brácha ho začal renovovat v roce 2001.foto jak vypadal před renovací bohužel nemám
Mám tady závěs upravenej na agrohák.Je to komplet ty desky ale ten agrohák jsem sebral na tu svou 6945 Kdyby to někdo chtěl tak se snad nějak domluvíme-ono je to dost těžký a nevím jestli se to vejde do limitu co bere pošta
Dílna je dílna
Moc pěknej kousek,
řeším kudy vést trubku od vduchojemu k ventilu pod pedálem, jak to máš ty?
Foto by bodlo.
Od kompresoru už mám jasno, tvoje verze je taky zajímavá.
Nevíte někdo jak to je origo?
Zatím to vedu kompresor - odlučovač - trubka - vzduchojem - trubka - brzdič - trubka - hadice - spojovací ventil.
Přidal jsem foto svého stroje do super a tahání maringotek.
Nemáte někdo kaslík na nářadí, nebo origo rozměry?
Dík Petr
řeším kudy vést trubku od vduchojemu k ventilu pod pedálem, jak to máš ty?
Foto by bodlo.
Od kompresoru už mám jasno, tvoje verze je taky zajímavá.
Nevíte někdo jak to je origo?
Zatím to vedu kompresor - odlučovač - trubka - vzduchojem - trubka - brzdič - trubka - hadice - spojovací ventil.
Přidal jsem foto svého stroje do super a tahání maringotek.
Nemáte někdo kaslík na nářadí, nebo origo rozměry?
Dík Petr