Obecná diskusia
Moderátor: Lukashil
Re: Obecná diskusia
Prosím nemáte někdo výkres redukce na přestavbu plnoprutokoveho olejové filtru
Melioračního Supra mám doma. Dvakrát redukce mezi motorem a převodovkou a pouze jednolamelová spojka. Minimální rychlost 300 m/hod
Tak toto by zaujímalo aj mňa. Mohol by si nám ho popísať, prípadne odfotiť tie redukcie. Ďakujem.
Tak schema převodů vložil na předešlé stránce Koro, je to z knihy Zetor 50 Super od Malíka. Na traktoru na první pohled nevidíš nic, ani já jsem si při koupi tý trosky ničeho nevšiml. Na traktoru byl namontován první typ lesnického rámu a páku redukce, která je na levém boku před kabinou jsem vůbec za držákem rámu neviděl. Druhá věc, která je zvenku vidět, převodovka nemá dva výpustní otvory na olej, ale tři. Jenže to taky zjistíš až ve chvíli, kdy se v tom začneš vrtat. No a blbá je ta spojka, jedna lamela je na pojezd i vývodovou hřídel. Stává se mi do kopce, že při hodně malé zařazené rychlosi a zapnutém vývoďáku sice při sešlápnutí spojky zastavím, ale nedokážu vyřadit rychlost. 3S
Zdravím prosím nevíte někdo jak má vypadat originál osazena palubní deska v supru 50 tce
Na internetu je spousta fotek každý ZO má trochu jinak
Na internetu je spousta fotek každý ZO má trochu jinak
Mas na mysli kde maju byt ktore budiky umiestnene na tom plechu? Podla mna najpresnejsie ako to bolo s vyroby, by si to mohol najst niekde v navode na pouzite daneho typu traktora.
Ano přesně tak kde který a ještě taky ten velký otáčkoměr taky jaký typ tam přesně patří já tam mám asi z cristala mi tak přijde
Origo tam bol taky alebo velmi podobny ako u Kristala. Niekde v nejakej dobovej literature som ho videl.
Je tento podobná náhrada?
https://www.agrozet.cz/e-shop/otackomer ... d_source_1
A nedával někdo náhodou náhradu starteru za ten rychlobezny
Který tam pasuje do supra 50 ?
https://www.agrozet.cz/e-shop/otackomer ... d_source_1
A nedával někdo náhodou náhradu starteru za ten rychlobezny
Který tam pasuje do supra 50 ?
Cifernokovo a ručičkovo je taky. Akurat ten Supracky asi nemal v sebe tie 4 kontrolky. Ale to uz 100% si niesom isty. Snad sa tu nejaky fundovany Suprák ozve a upresni to
Díky ještě taky mnel asi stříbrný rámeček
- FLD
- Kontaktovat uživatele:
Zetor 35 Super
Zetor 42 Super
Zetor 50 Super
Zetor 4011
Zetor 42 Super
Zetor 50 Super
Zetor 4011