Zetor 50 Super od Filipa
Moderátor: Lukashil
Zetor 50 Super od Filipa
Ahoj chlapi, rok už jen to tu jen okukuju, tak se taky pochlubim mym strojem Rok výroby 1963, 2 roky po GO.
Re: Zetor 50 Super od Filipa
Ještě se chci zeptat jaký normální tlak oleje při ohřátém motoru na volnoběh, mně maže na 2 atm., když třeba sekám tak je to tak 1,5 ale to je motor fakt rozpálený.
- Malej Peťa
S tím tlakem jsi šťastný muž, takový se málo vidí. Většina starších Suprů jezdí skoro s nulou.
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
Ahoj chlapi, co může způsobovat to, že mi ramena hydrauliky bez zátěže nechtějí vůbec klesnout? Když si na ně stoupnu tak začnou klesat dolů, ale mám za to, že by měli jít dolů i bez zátěže nebo se mýlím? Neví někdo čím by to mohlo být?
Ahoj, dávám fotky z opravy řízení. Teklo z něj hodně oleje, jak kolem gufer, tak ve spoji skříně. S těma jehličkama to byla dobrá pakárna . Samozřejmě nové ložisko, to staré je vyrezlé. Ještě by mě zajímalo jakou maticí se vymezuje vůle v axiální ložisku? Tou velkou nebo tou menší co je našroubovaná na hřídeli volantu?
staré ložisko
staré ložisko
https://postimg.cc/gallery/2m3eawwts/89ff89e9/
Tak po dlouhé době přidávám fotky supráka. Dostal nový kabát a svislaky jsou po GO.
Tak po dlouhé době přidávám fotky supráka. Dostal nový kabát a svislaky jsou po GO.
Hmmm pěkně prokoukl!