Zetor 50 Super - Supřík
Moderátor: Lukashil
-
Re: Zetor 50 Super - Supøík
Tak nic no, dik, už sem to vyřešil.
- Rozzik
Re:
Cus, muzete sem nekdo vlozit ten obrazek te pumpy, zda se mi ze je tam ten kouzek nejak lepe oznacen, ale jde to stahnout jen takhle male, zvetsit to nejde. Diky cusTekiti píše:Ahoj,tak sem sadu na tu pumpu shanel kde bud a nic.Napsal by si mi prosim nejakou www stranku toho agrozetu jak si to tam koupil ty?? Je to daleko,ale treba by mi to poslali postou.Zkusil bych se s nema domluvit...U nas sem projel asi 6 obchodu s ND na zetory a nic. Diky
Re: Zetor 50 Super - Supřík
Tak po delší odmlce zahajuji fotoseriál z proběhlých oprav. Začnu generálkou motoru.
- Přílohy
Zetor 50 Super -Supřík
Hmm tak jsem zjistil že musím fotky vkládat v opačném pořadí - no polepším se
Zetor 50 Super -Supřík
Pozor Praga V3S na obzoru. Bylo to daleko tak fotka není nic moc.
Pokračování příště - třeba za rok
Pokračování příště - třeba za rok
Zetor 50 Super -Supřík
hezký to máš moc hezký... nečetl jsem text jen jsem se díval na obrázky a tak nevim jestli si to psal ale asi sis nechal dělat na motoru GO vid ? na kolik tě přišla a kde si něchal udělat prosím tě.
Jasně je po generálce. Pravda je to už nějakej pátek, není čas vkládat fotky a psát, tak jednou za čas, když mě to chytne a je chvilka.
Generálku jsem dělal tady.
Co se týče financí tak to už je větší oříšek.
Napřed jsem dělal vrch a ten jsem dělal svépomocí a fotky najdeš tady. Cenu odhaduju na cca 4 tis.
Vstřikovací čerpadlo mi dělali u nás a cena byla cca 2,5 tis.
No a potom přišla na řadu GO spodku motoru (přebroušení kliky, nové ložiska na klice, nové kompletní vložky, generálka olejového čerpadla atd. prostě komplet) cena bez DPH cca 25 tis.
Tak asi tak no.
Generálku jsem dělal tady.
Co se týče financí tak to už je větší oříšek.
Napřed jsem dělal vrch a ten jsem dělal svépomocí a fotky najdeš tady. Cenu odhaduju na cca 4 tis.
Vstřikovací čerpadlo mi dělali u nás a cena byla cca 2,5 tis.
No a potom přišla na řadu GO spodku motoru (přebroušení kliky, nové ložiska na klice, nové kompletní vložky, generálka olejového čerpadla atd. prostě komplet) cena bez DPH cca 25 tis.
Tak asi tak no.
Zetor 50 Super -Supřík
tak pár dalších fotek
- Přílohy
Naposledy upravil(a) ichomik dne čtv led 20, 2011 12:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Zetor 50 Super -Supřík
Moc dalších fotek už asi nebude nějak jsem pozapoměl fotit a supřík je už dávno v kupě. Opravy probíhaly v průběhu minulého roku. Nedávno úspěšně absolvoval TK a emise a je zas na 4 další roky zplnomocněn k jízdě po silnicích.
Naposledy upravil(a) ichomik dne čtv led 20, 2011 12:31 pm, celkem upraveno 1 x.
Zetor 50 Super -Supřík
Tak jsem ho teda zašel dnes dopoledne do garáže nafotit. Celkové fotky udělám až někam vyjedu v garáži na to fakt není místo. Přes zimu toho moc nenajezdím tak dávám zadek traktoru na kozy, ať se pak na cestě nehoupu a neskáču od slehlejch gum.
Jinak co se týče oprav snažil jsem se u supříka zachovat vše původní, a nebo to udělat tak aby se k tomu dalo vrátit. Ale i tak je tam plno věcí překopaných, ať už kvůli pohodlí nebo praktičnosti, jako napžíklad plechová střech, která se víc hodí do lesa, alternátor místo dynama a tak bych mohl pokračovat. Však uvidíte na fotkách.
Jinak co se týče oprav snažil jsem se u supříka zachovat vše původní, a nebo to udělat tak aby se k tomu dalo vrátit. Ale i tak je tam plno věcí překopaných, ať už kvůli pohodlí nebo praktičnosti, jako napžíklad plechová střech, která se víc hodí do lesa, alternátor místo dynama a tak bych mohl pokračovat. Však uvidíte na fotkách.
- Přílohy
Zetor 50 Super -Supřík