Zetor 50 Super - Supřík

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
TomAir
Kontaktovat uživatele:

#31 Nový příspěvek od TomAir »

ichomik píše:TomAir:
Nechci tì strašit, ale tak jak máš uchycenej ten alternátor ti úlítne èasem ten nálitek - je tam dost velké pnutí - vím o èem mluvím, protože jsem to vidìl v reálu. Na minulém supru jsem mìl taky podobnej altík, tak jsem na nìho v zadní èásti (u kontaktù) udìlal z plechu objímku a kní jsem pøivaøil kousek trubky. Potom jsem oba dva nálitky na traktoru, nálitek na altíku a ten novì pøidìlanej dal na jednu osku. Snad jsem to vysvìtlil srozumitelnì :) .

Bylo to podobnì jak to má teï jen ten druhý úchyt jsem vyøešil tou dodìlanou objímkou.
mrkni sem
Dík zkusít to poupravit..možná tam pude nìjek nainstalovat upravená objímka z toho dynama

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#32 Nový příspěvek od Tekiti »

ichomik píše:Ne novou, ale staré zústalo jen tìleso vodní pumpy, koupil jsem novou sadu na opravu vodní pumpy Z50Super cena asi 1200 Kè. Podrobnosti viz obrázek:
Obrázek
Ahoj,tak sem sadu na tu pumpu shanel kde bud a nic.Napsal by si mi prosim nejakou www stranku toho agrozetu jak si to tam koupil ty?? Je to daleko,ale treba by mi to poslali postou.Zkusil bych se s nema domluvit...U nas sem projel asi 6 obchodu s ND na zetory a nic. Diky

bastardtraktor

#33 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Zdarec Ichomiku
Udelals mi radost, že jsi našel na aukru ten prospekt na Mrgaše a i to., že jsi ho prve dal na forum. Prospekt mi kámoš vydražil z vyvolávaèku.
Do toho Rusínova jsem nejel, protože ten idiot vyhodil ten traktorek do sbìru.
Byli jsme domluveni, že ti pøiveru ten motorek na stìraèe, ale nejedu tam.
Takže napiš, zda ho ještì chceš a adresu na dobírku za cenu jak jsme se prve domluvili..
Je nepoužitý, ale jenom ten plastovej èernej kryt je poškrabanej jak t bylo s dalšíma autoelektro vìcima v bednì. Odzkoušel jsem ho a chodí na 12 V i na 24 V.Koupil jsem to nìkdy v roce cca 92. když jsem zaèal podnikat / osvetlení obchodù , výloh atd/ a mìl z toho být "aranžerský toèák" do výlohy, nakonec na to staèily motorky z gramofonù. Motorek byl ještì jeden, ale z toho jsem udìlal míchadlo do kotle na pálení koøalky.

Tvùj stìraèový motorekje už zabalen v krabici - staèí dopsat adresu
ooooooooooooo

Jiřin

#34 Nový příspěvek od Jiřin »

bastardtraktor píše:Motorek byl ještì jeden, ale z toho jsem udìlal míchadlo do kotle na pálení koøalky.
Jak to, že se v Èechách pálí koøalka? Já mìl zato, že tohle je folklór jen na Moravì :):):):):):) Ale tím jsem se nechtìl nikoho dotknout, byl to jen èistì mùj názor ........... a mého kamaráda. Prý pøed èasem si nechával vyhledat v telefonnim seznamu klíèové slovo "pìstitelská pálenice" a v Èechách byly snad jen 3, zato na Moravì to byl seznam na nìkolik obrazovek :):):):):):)

bastardtraktor

#35 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Jiøin píše:
bastardtraktor píše:Motorek byl ještì jeden, ale z toho jsem udìlal míchadlo do kotle na pálení koøalky.
Jak to, že se v Èechách pálí koøalka? Já mìl zato, že tohle je folklór jen na Moravì :):):):):):) Ale tím jsem se nechtìl nikoho dotknout, byl to jen èistì mùj názor ........... a mého kamaráda. Prý pøed èasem si nechával vyhledat v telefonnim seznamu klíèové slovo "pìstitelská pálenice" a v Èechách byly snad jen 3, zato na Moravì to byl seznam na nìkolik obrazovek :):):):):):)
Pálenic tu asi moc nebude, ale pokoušej se to lidi dìlat doma, ale tovíš, že Morav je Morava to se muší uznát.

Hùavní prùser je, že se nedostateènì využívá povolené množství pìstitelsky pálené koøalky na hlavu. Lidi co to nepijou by to snad smeli prodat, respektive jen nechat na své jméno pálit.
Kámoš mìl takový projrkt. Podle zákona je to tak, že staèí, že máš pronajatý pozemek se stromy. O to by se starala ta agentùra. Cílem je aby každý dospìlý èlovìk tuto možmost využíval. Kdo se o to nechce starat, za toho by to dìlala agentura.Od agentury by si každá i babièka pronajala stromy a agenturu povìøila pìstováním sklizní, kvašením i pálením anakonec i prodejem, èi výmìnou tøeba za maso, brambory atd.

ALE JAXTIM MOTORKEM ???
ooooooooooooo

bastardtraktor

#36 Nový příspěvek od bastardtraktor »

ICHOMIKU
víš, jak jsem ti øíkal¡že jsem pøivezl / zachránil pøed sbìrem / zadek ze Supøíka - vlastnì celý traktor bez motoru s tím, že bych tam nìkdy výhledovì dal jiný motor - konkrétnì z mercedesa 240D i s pøevodovkou.

Tak teï jsem vidìl jak to vypadá, když se pøed spojkový høídìl traktoru Masey Ferguson pøidá motor 240D i s pøevodovkou - je to ukrutnì dlouhý.

Obrázek Obrázek Obrázek

Ale Supøík snad nemá tak dlouhý zvon
ooooooooooooo

honzar

#37 Nový příspěvek od honzar »

Zdar chlapi.Nevíte o nìkom kdo prodá papíry na supra?Mam tøi ale jen 1 s papírama.Dik

ichomik

#38 Nový příspěvek od ichomik »

No neschání se zrovna lehce, ale sem tam se nějakej inzerát najde, chce to vydržet a hledat. Cenově se pohybují kolem 15 tisíc - což je dost.
Naposledy upravil(a) ichomik dne pát dub 16, 2010 6:51 am, celkem upraveno 1 x.
Zetor 50 Super -Supřík

bastardtraktor

#39 Nový příspěvek od bastardtraktor »

honzar píše:Zdar chlapi.Nevíte o nìkom kdo prodá papíry na supra?Mam tøi ale jen 1 s papírama.Dik
Možná by bylo dobrý opravdu systematicky sledovat internet tøeba Google-alertem . Sledovat dennì tím automatem co se ojeví se slovním spojením .

" Zetor 50 " + " doklady
" Zetor Super 50 " + doklady
" Zetor 50 Super " + doklady
atd

Takových spojení ale zadat více
Na bìžné stránce Google se do googla klasicky zaregistrovat s heslem a využít tuto službu
http://www.google.com/alerts?hl=en
tady to vyplníš a pak dostaneš email, kde musíš potvrdit objednání služby.
Je to ale jen mašina a bude Ti chodit poplach i kvùli kupì hovadin.

Výhodu má, že doklady si mùžeš pøivézt i ze severní Moravy - nic neváží.
ooooooooooooo

jarekpasteka

Spojka

#40 Nový příspěvek od jarekpasteka »

Je hluèná spojka mezi kopresorem a èerpadlem u supra? Chci mít 3011 bez toho známého hluku co mìli starší 3011. Tak poøád zháním nìjakou náhradu. Díky

harvy

#41 Nový příspěvek od harvy »

Ten tvoj Suprík je ozaj krásavec - a je vidno aj riadnu starostlivos o neho. chcem sa ešte opýta èi sa na neho náhodu nenájde Dílenská príruèka opráv tohto traktora prípadne èi nevieš kde ju zohna. Vopred ïakujem.

JanyTDI

Re:

#42 Nový příspěvek od JanyTDI »

nazdar prosim ta kde si kupil nove ventily a voditka rad by som ich vymenil ale neviem kde ich mam kupit. dik Jan :(

Juro

Re: Zetor 50 Super - Supøík

#43 Nový příspěvek od Juro »

tu to najdes---www.agro-zshop.cz

Fishermoon

#44 Nový příspěvek od Fishermoon »

Čauves, potřeboval bych odbornou radu. Včera mi Supřík začal nějak hlasitějš prdět a míň táhnout. Vypadá to jako když to jde z posledního válce a dělá to rázy nebo spíš takový střílení do vzduchovýho filtru, hlavně ve vyšších otáčkách, to i na tom filtru cejtim ty šlupky. Neměl jste někdo podobnou závadu? Jestli to neni třeba tryska ucpaná nebo něco takovýho. Ztratil i krapet na výkonu, jako kdyby šel jen na tři válce.

Fishermoon

#45 Nový příspěvek od Fishermoon »

Tak sem to natočil bez filtru a uplně to rázově vyfukuje, to je to mlácení. Asi tesnění či co.

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“