Zetor 50 Super
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 Super
Mohlo by to jít zalepit . Záleží jak je ta díra velká.
zetor 5748, Belarus EO 2621
- mareko
dírka tak na 2 špendlíkové hlavičkyHonza50 píše:Mohlo by to jít zalepit . Záleží jak je ta díra velká.
diesel to je koncert
Tak to by mělo jít.mareko píše:dírka tak na 2 špendlíkové hlavičky
Taky mi tekla,použil jsem návod někde z netu je to sice na motorky ale funguje to.Jen je to práce asi na měsíc protože se to musí odmastit a potom odrezovač a čtyři vrstvy dvousložkových barev.Dvakrát základovka a dvakrát vrchní barva.Problém je v tom že to vevnitř hrozně pomalu schne -jedna vrstva klidně i týden.Možná až bude teplo venku tak by to šlo líp.Jestli chceš tak se podívám po tom návodu.Já to dělal kvůli tomu že dno nádrže je celkem složité a já nemám jak to zavařit aby se to nekroutilo.mareko píše:Tak jsem dneska zjistil že mi teče nádrž Dá se to nějak opravit .Nová asi bude problém
http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... f=6&t=7689
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
- mareko
koupil jsem dneska v LEROY MERLIN obdoba OBI nějaké dvousložkové svinstvo na to .tak uvidím co to bude.Pokus
diesel to je koncert
Pokud tam máš jen pár dírek tak použij ten tmel jak ti radí kluci jinde.Já jsem těch dírek měl hafo a po celém dnu.Některý durch a některý jen na puchýřek.Tak jsem to udělal po celý ploše a mám klid.Motorkáři mají takový tmel který se naleje do nádrže a říká se mu "nádrž v nádrži"
Dílna je dílna
-
Nevíte náhodou o supru ve špatnym stavu?A za rozumnou cenu?
- mareko
Tak jsem dnes vyměnil palivové filtry ,ale ze dna nádrže mi tekl takový bordel že budu muset asi tu nádrž vyčistit celou.Sítko jsem čistil tak 4 krát
diesel to je koncert
Tos neviděl co všechno jsem vytankoval z nádrže já. Našel jsem tam i kus hadice kterou se někdo pokoušel vytáhnout naftu pár plíšků a spojek z eskapásky ,litr vody a lopatku jakýhosi rezatýho sajrajtu.Než jsme to vylili tak nádrž netekla-to až potom hodili jsme tam hrst desítek matic a pořádně ten rez zespodu vyštěrchali.To byl konec těsnosti nádrže.Ani to nebylo vidět ale udělalo se z toho pár dírek a pak už jsem musel opravovat.Od doby kdy nám v dílně bouchl kanystr kterej byl dvacet let díravej na dně sotva se ho dotkl céočkem mám strach a respekt z vaření těchto věcí.Kanystr se úplně rozvalil
Dílna je dílna
- mareko
Chlapi dá se vyčistit trysky bez přípravku na nastavení tlaku ?
diesel to je koncert
- mareko
Mám novou baterku.Vyždímal jsem ji úplne .Celý den se nabíjela a pěkně bublala .Hodím ji do traktoru a ten nechce točit a nechce. Jde to těžce .Jednou otočí a jde to z tuha.Tedˇ nevím jestli se baterka málo nabila anebo je zrada někde jinde .Točí to jak by bylo -15.Koupil jsem nabíječku na batarie do 180ah . Tam by zrada být neměla
diesel to je koncert
Ta baterka co jsi tam měl předtím s tím točila dobře? Jestli ti neprodali nějakej kšunt.Mám novou baterku.Vyždímal jsem ji úplne .Celý den se nabíjela a pěkně bublala .Hodím ji do traktoru a ten nechce točit a nechce. Jde to těžce .Jednou otočí a jde to z tuha.Tedˇ nevím jestli se baterka málo nabila anebo je zrada někde jinde .Točí to jak by bylo -15.Koupil jsem nabíječku na batarie do 180ah . Tam by zrada být neměla
- mareko
Já jsem ho koupil s tou baterkou a je nová.Ze začátku to točilo o sto šest ale víš jak to je během měsíce jsem ji vyždímal protože jsem startoval a bylo chladno .Nic moc to nechytalo.Na nabíječce je pomocník startu ,když ho hodím na baterku netočí to nic moc lépe.Nemůže být startér vadný?Honza50 píše:Ta baterka co jsi tam měl předtím s tím točila dobře? Jestli ti neprodali nějakej kšunt.Mám novou baterku.Vyždímal jsem ji úplne .Celý den se nabíjela a pěkně bublala .Hodím ji do traktoru a ten nechce točit a nechce. Jde to těžce .Jednou otočí a jde to z tuha.Tedˇ nevím jestli se baterka málo nabila anebo je zrada někde jinde .Točí to jak by bylo -15.Koupil jsem nabíječku na batarie do 180ah . Tam by zrada být neměla
diesel to je koncert
mareko píše:Já jsem ho koupil s tou baterkou a je nová.Ze začátku to točilo o sto šest ale víš jak to je během měsíce jsem ji vyždímal protože jsem startoval a bylo chladno .Nic moc to nechytalo.Na nabíječce je pomocník startu ,když ho hodím na baterku netočí to nic moc lépe.Nemůže být startér vadný?
Já bych to typl, že je buď málo nabitá, nebo odešel článek na baterce. Když to dáš na nabíječku tak na kolik nabijí? Já jsem nabíjel asi před 14 dny a chytá na první start. Když mi odešel startér tak to netočilo vůbec. Mám doma jednu baterku, kterou jsem nabíjel, ale nabíječka nabíjela na půlku a víc nic. Když sem jí hodil do supra tak to nechtělo točit. Ani ohřátej motor to nenatočilo = odešel článek.Špatně dotžený svorky na baterce by to taky mohli dělat. Jinak mě nic jinýho nenapadá.