Jízdní vlastnosti??? snad se tolik nebořím,ale po silnici to nepoznám-mám vyběhanou přední nápravu...............Jinak protektor ty mé stojí 6000 kč nové se slevou 8-10 tisíc.mareko píše:jízdní vlastnosti .Terén -silnice . Ty 12,4 jsou celkem levnějšísychrovak píše:Já mám 16,9/14-28 a vypadá dobře,nedělá dojem,že je ,,zakloněný" a budí sílumareko píše:mareko píše:jaké používáte pneu na supra 14,9-28 anebo 12,4-28 které mi doporučíte. je velký rozdíl?
NIKDO NEMÁ TU ZKUŠENOST
Zetor 50 Super
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 Super
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
používám 16,9/28, myslím si že k váze a výkonu supra jsou dobrý- nemačkáš tolik louky, lepší záběr a plocha na silnici. ale to záleží na co ho hlavně používáš, já jsem koupil turecké SEHY za 7000,- s DPH, myslím že budou dobrý, tady je odkaz:http://www.seha.com.tr/tyre_tractor.asp tak zdař.
Ahoj a kde si je koupil???U nás???Bobas píše:používám 16,9/28, myslím si že k váze a výkonu supra jsou dobrý- nemačkáš tolik louky, lepší záběr a plocha na silnici. ale to záleží na co ho hlavně používáš, já jsem koupil turecké SEHY za 7000,- s DPH, myslím že budou dobrý, tady je odkaz:http://www.seha.com.tr/tyre_tractor.asp tak zdař.
Jo u nás, v ZOD Žichlínek, stránky http://www.ZOD.cz, teď jsem koukal že je obouvají i na svý traktory.
-
Zdar, chtěl sem se zeptat chlapi, jakej používáte pluh za Supra, můžu mít pěknej trojáček trubkovej, ale nevim jestli to na Supra nebude moc. Vim že čtyřicítka třeba s trojákem měla co dělat, na tu byl dvoják akorát, ale na Supra nevim
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni na " polní technika" .Jsou tam ruzné názory...
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
Hm tak už je za cenu barumky...................Bobas píše:Jo u nás, v ZOD Žichlínek, stránky http://www.ZOD.cz, teď jsem koukal že je obouvají i na svý traktory.
- Rozzik
Cus, koukal jsem do inzeratu ze chces prodat Suprouse, traktor nechci jen radu, kdes koupil ty budiky na palubku? Koukal jsem ze mas ampermetr a dalsi vecicky. Kolik staly ty budiky a kde se s tim to bilym pozadim daji koupit.staník píše:Juro jenomže já nepiju-jak říká jeden můj známej:S OTÁZKOU ALKOHOLU JSEM VYROVNANEJ Navíc já strašně nerad cestuju a to je pravdajura50 píše:Staníku víš co mě napadlo! Nechceš si vzít na týden volno a objed nás méně zkušené a pomoct nám to dát trochu dokupy ty naše stroje.Samozřejmě ubytování,strava a peníze jsou u mne garantovány. (slivovice,hruškovice.višňovice a i kalvádos ) není problém
Diky
Tyhle budíky jsem sehnal všechny na burze-většinou v Chotusicích.Dají se sehnat myslím celkem dobře ale je potřeba se dívat po cenách,jednou jsem kupoval koncový světlo na Zetora 15 a rozptyl ceny byl od 600,- do 30,-Kč .Musíš se ptát a hledat,ze svůj zkušenosti se raději obracím na ty menší prodejce a na Slováky třeba v Brně.A pokud budeš kupovat teploměr tak si ho vyzkoušej třeba zapalovačem jestli jde-i nové můžou být zatuhlé a nepůjdou ti.Ještě ty polepy dělá jeden pán na veteranfóru.Nevím ale o ampérmetru mi jeden pán řekl -že to je jako dát na vedení přivřenej kohoutek -že to má velkej odpor.Ale to by ti asi líp vysvětlili někteří odborníci tady?To samý ten tachometr vlevo dole-na Supra 35 se dával na zvláštní přání a tak je po těch víc jak padesáti letech prakticky nesehnatelnej tak jsem tam dal počítadlo motomodin s otáčkoměrem z Tatry.V Supru 50 byl takovej sdruženej budík ale to bych musel předělat i přístrojovku a to jsem nechtěl ale ty budíky mám asi dva na prodej kdyby někdo chtěl.Já totiž když koupím traktor tak začnu okamžitě shánět všechny možný náhradní díly a tak toho teď mám spoustu navíc.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
- mareko
jdou použit palivové filtry z ostatních Zetoru " jemný a htubý ??
diesel to je koncert
- Rozzik
No kdybys mel tlakomer vzduchu a treba voltmetr, tak bych to bral. Zkusim se zeptat i unas v JZD jestli tam nekde nejaky ten sdruzeny pristroj na Krystala nezapadl. Na burzu se ja tezko dostanu, tady kolem nikde nic neni.staník píše:Tyhle budíky jsem sehnal všechny na burze-většinou v Chotusicích.Dají se sehnat myslím celkem dobře ale je potřeba se dívat po cenách,jednou jsem kupoval koncový světlo na Zetora 15 a rozptyl ceny byl od 600,- do 30,-Kč .Musíš se ptát a hledat,ze svůj zkušenosti se raději obracím na ty menší prodejce a na Slováky třeba v Brně.A pokud budeš kupovat teploměr tak si ho vyzkoušej třeba zapalovačem jestli jde-i nové můžou být zatuhlé a nepůjdou ti.Ještě ty polepy dělá jeden pán na veteranfóru.Nevím ale o ampérmetru mi jeden pán řekl -že to je jako dát na vedení přivřenej kohoutek -že to má velkej odpor.Ale to by ti asi líp vysvětlili někteří odborníci tady?To samý ten tachometr vlevo dole-na Supra 35 se dával na zvláštní přání a tak je po těch víc jak padesáti letech prakticky nesehnatelnej tak jsem tam dal počítadlo motomodin s otáčkoměrem z Tatry.V Supru 50 byl takovej sdruženej budík ale to bych musel předělat i přístrojovku a to jsem nechtěl ale ty budíky mám asi dva na prodej kdyby někdo chtěl.Já totiž když koupím traktor tak začnu okamžitě shánět všechny možný náhradní díly a tak toho teď mám spoustu navíc.
Dik Cus
- Rozzik
Ja jsem si je objednal u agro-z cenu uz nevim ale nemel hruby, tek jsem tam dal dva jemny a je po ptakach. Mel jsem praskle sitko ve sklenicce, tak smel videt co tam bylo za bordel.mareko píše:jdou použit palivové filtry z ostatních Zetoru " jemný a htubý ??
Cus
Rozziku tak já se teda podívám ale až se poperu se svou další dávkou nějakej virózy,chodí pravidelně ob tejden a nezničil ju ani penicilin.
Dílna je dílna
- Rozzik
Ok zdravi je prednejsi, to je jasne. Tak zdarne marodeni.staník píše:Rozziku tak já se teda podívám ale až se poperu se svou další dávkou nějakej virózy,chodí pravidelně ob tejden a nezničil ju ani penicilin.
Cus
- mareko
Tak jsem dneska zjistil že mi teče nádrž Dá se to nějak opravit .Nová asi bude problém
http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... f=6&t=7689
http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... f=6&t=7689
diesel to je koncert