Zetor 50 Super

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
staník

Re: Zetor 50 Super

#406 Nový příspěvek od staník »

jura50 píše:Staníku víš co mě napadlo! :smich: Nechceš si vzít na týden volno a objed nás méně zkušené a pomoct nám to dát trochu dokupy :prace: ty naše stroje.Samozřejmě ubytování,strava a peníze jsou u mne garantovány. :friends: (slivovice,hruškovice.višňovice a i kalvádos ) 8) není problém ;-) :smich: 8)
Juro jenomže já nepiju-jak říká jeden můj známej:S OTÁZKOU ALKOHOLU JSEM VYROVNANEJ :smich: :smich: Navíc já strašně nerad cestuju a to je pravda :friends:
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

mareko

#407 Nový příspěvek od mareko »

jaké používáte pneu na supra 14,9-28 anebo 12,4-28 které mi doporučíte. je velký rozdíl?
diesel to je koncert

staník

#408 Nový příspěvek od staník »

Budíky jsem koupil na burze v Chotusicích-hodí se pefektně z P V3S ty bílý.Pakny jsem vykutil a i s pásama dal do autoservisu.Jezdí tam každou středu chlapík pozbýrá je a tak za týden až čtrnást dní zase doveze nalepený.Ale u novějších traktorů je cena skoro stejná s novýma paknama.Pořád si myslím že je ještě olejová náplň ve skříni redukce-hned za spojkou.
Dílna je dílna

mareko

#409 Nový příspěvek od mareko »

Pokud tam bude vypouštěcí šroub tak ano . Budu měnit tak za týden tak budu chytřejší
diesel to je koncert

staník

#410 Nový příspěvek od staník »

Já tam mám ale je to ovlivněný tím že já mám Supra 35 s motorem z Supra 50.Mám tam řemenici a nemám redukce.Zespodu je šroub s magnetem a na boku je plnící šroub.A ještě jsem si vzpomněl-když už budete někdo dělat pakny a mněnit gufera tak zkontrolujte jak máte vymezenou vůli os na kterých jsou brzdové bubny-drží na nich diferák.Dělal jsem to podle Dílenské příručky.Mám na to přípravek.Já taky začal tím že to nebrzdí ,potom ložiska na těch osách to už jsem to zatáhl do garáže a došel jsem po převodovku a spravil řízení.Teď má cit jak osobák,skoro bez vůle :)
Dílna je dílna

mareko

#411 Nový příspěvek od mareko »

staník píše:Já tam mám ale je to ovlivněný tím že já mám Supra 35 s motorem z Supra 50.Mám tam řemenici a nemám redukce.Zespodu je šroub s magnetem a na boku je plnící šroub.A ještě jsem si vzpomněl-když už budete někdo dělat pakny a mněnit gufera tak zkontrolujte jak máte vymezenou vůli os na kterých jsou brzdové bubny-drží na nich diferák.Dělal jsem to podle Dílenské příručky.Mám na to přípravek.Já taky začal tím že to nebrzdí ,potom ložiska na těch osách to už jsem to zatáhl do garáže a došel jsem po převodovku a spravil řízení.Teď má cit jak osobák,skoro bez vůle :)
Píšou v příručce že do roku 1960 anebo 61 to byla dělená ta převodovka .Nevím to ale jistě
diesel to je koncert

honzar

#412 Nový příspěvek od honzar »

Ale já mam Supra 42 mam to i v techničáku.Mam 5 kvaltů a redukce.A motor sem tam dal z 50 supra.

Bobas

#413 Nový příspěvek od Bobas »

To:octaviaman 1: jen tak listuju a koukám odkaz na našeho supříka. Ten filtr, není z tatry ale z UŘ I, blatníky hranaté už od koupě(asi 1984 od JZD) a ten výfuk mi připadne že mu sluší víc než origo(ten se nám rozpadl).Jinak je to fotka ještě nedodělaného po GO převodovky,diferáku, no prostě celého zadku + mrazovky, topítko, fridexu. Jinak šlape jak hodinky, teď dostal nové zadní pneu(1ks - 7000,-).Máme ještě jednoho- kabrio, bez papírů,největší výhoda je že doněj skoíš odkud chceš, myslím že na tom odkazu je taky vyfocený.tak zatim suprům zdar. http://www.vutr.cz/bobes.html

k.ondra89
Kontaktovat uživatele:

#414 Nový příspěvek od k.ondra89 »

Bobas píše:To:octaviaman 1: jen tak listuju a koukám odkaz na našeho supříka. Ten filtr, není z tatry ale z UŘ I, blatníky hranaté už od koupě(asi 1984 od JZD) a ten výfuk mi připadne že mu sluší víc než origo(ten se nám rozpadl).Jinak je to fotka ještě nedodělaného po GO převodovky,diferáku, no prostě celého zadku + mrazovky, topítko, fridexu. Jinak šlape jak hodinky, teď dostal nové zadní pneu(1ks - 7000,-).Máme ještě jednoho- kabrio, bez papírů,největší výhoda je že doněj skoíš odkud chceš, myslím že na tom odkazu je taky vyfocený.tak zatim suprům zdar. http://www.vutr.cz/bobes.html
máš moc pěkný stroje :pohar: :pohar:

mareko

#415 Nový příspěvek od mareko »

honzar píše:Ale já mam Supra 42 mam to i v techničáku.Mam 5 kvaltů a redukce.A motor sem tam dal z 50 supra.
tak to je skoro 35 tam je to myslím zvlášť
diesel to je koncert

mareko

#416 Nový příspěvek od mareko »

mareko píše:jaké používáte pneu na supra 14,9-28 anebo 12,4-28 které mi doporučíte. je velký rozdíl?

NIKDO NEMÁ TU ZKUŠENOST :help:
diesel to je koncert

Tomas50

#417 Nový příspěvek od Tomas50 »

staník píše:Já tam mám ale je to ovlivněný tím že já mám Supra 35 s motorem z Supra 50.Mám tam řemenici a nemám redukce.
Jakou mas tak maximalni rychlost?
Nehaň, ukaž lepší.
Meum est propositum in taverna mori.

sychrovak

#418 Nový příspěvek od sychrovak »

mareko píše:
mareko píše:jaké používáte pneu na supra 14,9-28 anebo 12,4-28 které mi doporučíte. je velký rozdíl?

Já mám 16,9/14-28 a vypadá dobře,nedělá dojem,že je ,,zakloněný" a budí sílu 8)
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

mareko

#419 Nový příspěvek od mareko »

sychrovak píše:
mareko píše:

Já mám 16,9/14-28 a vypadá dobře,nedělá dojem,že je ,,zakloněný" a budí sílu 8)
jízdní vlastnosti .Terén -silnice . Ty 12,4 jsou celkem levnější
diesel to je koncert

k.ondra89
Kontaktovat uživatele:

#420 Nový příspěvek od k.ondra89 »

chlapi, jaký máte na suprech zadní světla? Přemejšlím jaký použít. :)

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“