karvi píše:tak dneska jsem byl pro horal a spotřeba šla pěkně dolu najeto 90 km a 26l. Z těch Domažlic jsem mu teda šlapal pěkně na krk.
To vis Super je super (nez ho musis opravovat a shanet dily,ale nic se nerek )
Moderátor: Lukashil
karvi píše:tak dneska jsem byl pro horal a spotřeba šla pěkně dolu najeto 90 km a 26l. Z těch Domažlic jsem mu teda šlapal pěkně na krk.
ze sběrače bude vlek asi že ?karvi píše:šlo to dobře a hlavně horal byl skoro zadarmo a plně funkční. Vzal jsem ještě čtyř rotorový obraceč a tříradličný pluhmareko píše:Vyměnil jsi filtry náplně to taky dělá svoje . Vidím že celkem jezdíš v té kosekarvi píše:tak dneska jsem byl pro horal a spotřeba šla pěkně dolu najeto 90 km a 26l. Z těch Domažlic jsem mu teda šlapal pěkně na krk.
kdepak máme louku tak bude potřebamareko píše:ze sběrače bude vlek asi že ?karvi píše:šlo to dobře a hlavně horal byl skoro zadarmo a plně funkční. Vzal jsem ještě čtyř rotorový obraceč a tříradličný pluhmareko píše:Vyměnil jsi filtry náplně to taky dělá svoje . Vidím že celkem jezdíš v té kosekarvi píše:tak dneska jsem byl pro horal a spotřeba šla pěkně dolu najeto 90 km a 26l. Z těch Domažlic jsem mu teda šlapal pěkně na krk.
vybavenej celkem jsem už chybí jenom rotačkamareko píše:tak že vybaven jsi skvěle
a co obraceč sběraci vuz a fukar nebo liskarvi píše:vybavenej celkem jsem už chybí jenom rotačkamareko píše:tak že vybaven jsi skvěle
mam všechno kromě lisuDOOM píše:a co obraceč sběraci vuz a fukar nebo liskarvi píše:vybavenej celkem jsem už chybí jenom rotačkamareko píše:tak že vybaven jsi skvěle
Hej normalne to my sme byli za domazlicema pr odili na 25ku jedna cesta autem 350 kmkarvi píše:Byl jsem pro něj až za Domažlicema a domu jsem jel po vlastní ose asi 5 a půl hodiny. Stál 45 tis. Potřeboval jsem traktor na 2ha louky, 1,5ha pole a do lesa na dříví. Myslim že budu spokojenej.mareko píše:Tak ten nemá chybu . Kde jsi pro něho byl ? kolik tě vyšel? Co s ním budeš dělat?