neoriginál ZETOR 25 A ze Svijan
-
Re: neoriginál ZETOR 25 A ze Svijan
Som rád že si nezaháľal a založil si vlákno už teraz...potom sa vyber aj na exkurziu do dielne a pofoť aj viacej....
Teším sa každej 25-ke čo tu pribudne a to každý ešte dobre vie že koľko je ich ešte poschovávaných kade tade, alebo ľudia nemajú net...alebo ich z nejakého osob.dôvodu nechcú zverejniť....
Ondrej, popíš niečo viac,,,,,či ste ho kúpili, alebo zdedili...na čo ho používate....
Mám otázku???:::na čo používate ten vonk.hyd.okruh???ak budeš môsť tak mi ho trošku vyfoť...
Ďakujem.
Mihi
Teším sa každej 25-ke čo tu pribudne a to každý ešte dobre vie že koľko je ich ešte poschovávaných kade tade, alebo ľudia nemajú net...alebo ich z nejakého osob.dôvodu nechcú zverejniť....
Ondrej, popíš niečo viac,,,,,či ste ho kúpili, alebo zdedili...na čo ho používate....
Mám otázku???:::na čo používate ten vonk.hyd.okruh???ak budeš môsť tak mi ho trošku vyfoť...
Ďakujem.
Mihi
Mihi
Super, že máš chuť vylepšovať svoj stroj, nech sa ti to podari a nech dobre slúži...
-
Mihi:kdyz jsme hospodarili tak tech 25dvac a jinejch traktoru jsme vystridali vic.Hospodareni jsme se rozhodli ukoncit a zredukovat traktory a stroje,tak se zaclo rozprodavat,neco malo jsme si nechali a mezy traktory vyhralo Ačko,Kčko bylo s 30tkovy motorem a delanou hydraulikou a Hanomag R27 nejak uplne nevyhovoval.Jo a ten hyd.rozvadec je na hydrauliku(savle)origo rozvadec uz je vybehanej tak soupe je dany do polohy zvedani a hydrauliku ovladam s nim,druha sekce na rychlospojky a jedna zaslepena
-
-
-
-
nemohl by jste mi někdo nafotit jak je přidělanej a propojenej brzdič an vlek s brzdami,děkuji
-
ideal děkuji to je ono
Ahoj, taky tě tu vítám a fotky dávej poctivě, ať má člověk inspiraci .
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
-
Pekne pokračuješ....
Otázka: na čo používaš ten externý rozvádzač??? alebo si s ním iba nahradil pôvodný??
Ďakujem.
Mihi
Otázka: na čo používaš ten externý rozvádzač??? alebo si s ním iba nahradil pôvodný??
Ďakujem.
Mihi
Mihi
-
mihi:na sklápjení káry a měl jsem na stavbu půjčenou žirafu do 3bodu a ta měla pístnici na zdvih a na výsuv ramene a nic jiného jsem neměl po ruce,sice nebyl už v nejlepší kondici ale ucel to splnilo.Ten už tam dávat nebudu,chystám se koupit novej dvousekční
-
nevite nekdo kolik litru oleje je v prevodovce?Nekde na netu jsem nasel 35L nekde 25L,je tam PP 90 a to je jak olejnicka,chci tam dat PP 44(cena je ale raketa) a nebo mi jeden strej pan radil at rozmicham tu PP 90 s vazelinou 00,ze to v traktorce pred 30lety bezne delali a ta napln v nekterejch traktorech je prej jeste dnes,mate s tim nekdo zkusenost.Diky