Janickov Zetor 25A
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Janickov Zetor 25A
Po dlhsej dobe od znovuzrodenia fora som sa rozhodol zalozit vlakno a pridat zopar fotiek mojho stroja. Dufam, ze uz ziadny dalsi kolaps fora nehrozi.
Bol to moj prvy velky traktor, ktory verne sluzi dodnes. Jeho rok vyroby je 1950 a teda o rok slavi okruhlych 60 rokov
Som jeho stvrty majitel, pricom jeho druhy a treti majitel ho mali velmi kradko. Zatial som riesil len drobne opravy, ale do buducna planujem kompletnu GO. Pouzivam ho na vsetky mozne prace a som s nim moc spokolny
Bol to moj prvy velky traktor, ktory verne sluzi dodnes. Jeho rok vyroby je 1950 a teda o rok slavi okruhlych 60 rokov
Som jeho stvrty majitel, pricom jeho druhy a treti majitel ho mali velmi kradko. Zatial som riesil len drobne opravy, ale do buducna planujem kompletnu GO. Pouzivam ho na vsetky mozne prace a som s nim moc spokolny
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Janickov Zetor 25A
Mne osobne sa 25-ky a hlavne A velmi pacia jednu ma moj ujo.Ta vaša je velmi pekna. 25-ka urobi velmi vela prace,a za malo nafty,a ta 67 to je dovoz alebo skladačka?
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem za pochvalu, taka 25-ka je fakt uzastny stroj, ktory sa neskutocne vydaril. Myslim, ze terajsie traktory o 60 rokov bude vidiet uz iba v starych prospekotch. S tou spotrebou mas pravdu, to skoro nezerie nic. Ta 67 je dovoz, ale ja som na nu nahodil 69-kovu kapotaz a kabinu.
v jednoduchosti je krása podle mně je 25ka stroj dobrejch kvalit na tehdejší dobu to byl a je supr traktorJanicko777 píše:Dakujem za pochvalu, taka 25-ka je fakt uzastny stroj, ktory sa neskutocne vydaril. Myslim, ze terajsie traktory o 60 rokov bude vidiet uz iba v starych prospekotch. S tou spotrebou mas pravdu, to skoro nezerie nic. Ta 67 je dovoz, ale ja som na nu nahodil 69-kovu kapotaz a kabinu.
Jezdím tak rychle ,jak můj anděl strážnej lítá
http://www.brdy.org/
http://www.ohrazenice.eu/
http://yanmar.rajce.idnes.cz/
http://www.brdy.org/
http://www.ohrazenice.eu/
http://yanmar.rajce.idnes.cz/
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak a ten traktor sa nestrati ani dnes. Ked idem na pole so sadzacom, alebo vekym kultivatorom, tak ludia sa stale pristavia a cuduju sa, co to ten traktor zvladasmetana píše:v jednoduchosti je krása podle mně je 25ka stroj dobrejch kvalit na tehdejší dobu to byl a je supr traktorJanicko777 píše:Dakujem za pochvalu, taka 25-ka je fakt uzastny stroj, ktory sa neskutocne vydaril. Myslim, ze terajsie traktory o 60 rokov bude vidiet uz iba v starych prospekotch. S tou spotrebou mas pravdu, to skoro nezerie nic. Ta 67 je dovoz, ale ja som na nu nahodil 69-kovu kapotaz a kabinu.
- 7711
- Kontaktovat uživatele:
traktory veľmi chválim fakt parádne stroje je dobre že si kôli 67 nezanevrel na 25-ku.
Chuck Norris sa vie tak rýchlo zobudiť, že sa pristihne ešte ako spí.
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Dik Na Acko este len pride rad, ked zozeniem povodne blatniky.
- 7711
- Kontaktovat uživatele:
tak až potom to bude luxusný traktor a poriadna klasika.
Chuck Norris sa vie tak rýchlo zobudiť, že sa pristihne ešte ako spí.
Ahoj. pekna 25-tka. Preco chces vymenit blatniky.
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Chcel by som dat traktor do povodneho stavu a dat tam polooblukove blatniky (viac sa mi pacia), ale tieto co mam teraz su zas hrozne prakticke.Matus píše:Ahoj. pekna 25-tka. Preco chces vymenit blatniky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim možem sa opytat jaky mate sadzač?a chodite s plnym na pole alebo sypete až na poli?
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Sadzac mam polsky Akpil. Ked idem na pole, tak sypem tak do pol, ale po rovine neni problem aj plny. No vacsinu sypem aj tak na poli, lebo do zasobnika vojdu len nejake styri vrecia (cca 200kg).
-
- Kontaktovat uživatele:
tak to hej,a môžem sa opytat na kolko vyšla ta 67,dovoz z UK alebo z HU?a doviezli ste si ju sam? a to ešte ked pozeram na tie obrazzky vyššie,tak 25 je asi rozširena na maximum?
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Traktor je dovoz z Irska a islo to cez jedneho pana zo slovenska, ktory tam pracoval a doviezol si tu zopar traktorov. Samotny traktor v povodnom stave stal 85tis. Teraz je po kompletnej poctivej GO, ktoru som si robil sam a mam v nom teraz asi 130tis. Na tom traktore je teraz skoro vsetko nove. 25ka je rozsirena, to je pravda. Roztec mam teraz taku ako Major, je to hlavne koli prislusenstvu a aj koli tomu aby som sa dostal napr. do zemiakov po velkom traktore a aj opacne. Ma to samozrejme vyhodu aj v lepsej stabilite traktora. Niekedy som sa uz dostal do takych situacii, ze mi nebolo vsetko jedno, ale to Acko to ustalo na svojich. Siroky rozchod a nizko tazisko traktora spravia svoje
-
- Kontaktovat uživatele:
"Traktor je dovoz z Irska a islo to cez jedneho pana zo slovenska, ktory tam pracoval a doviezol si tu zopar traktorov"
Takto rozširena 25 ma určite lepšiu stabilitu jak major,ale to sedadlo je na 25 dost vysoko a to robi svoje človek si toľko nedovoli
na svahu, A ešte nejaky traktor by nebol(s predkom)?
Takto rozširena 25 ma určite lepšiu stabilitu jak major,ale to sedadlo je na 25 dost vysoko a to robi svoje človek si toľko nedovoli
na svahu, A ešte nejaky traktor by nebol(s predkom)?