Kamarád zetor 25K
- ondřej zetor 25K
Kamarád zetor 25K
Zde přidávám svého pomocníka na drobnější práce zetor 25K kterého jsem koupil a tím vlastně zachránil před šrotem a popravdě se stal mojí srdeční záležitostí a přes zimu bude renovace
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)
- Jakub
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kamarád zetor 25K
Pěknej, nic mu nechybí. Co ti hloupí lidi dneska nedají do šrotu
Zetor 25 A, štípač od Biboše s navijákem.
- ondřej zetor 25K
Jo jo je to tak když jsem slyšel že má jít do šrotu hned jsem se jel na něj podívat a už jsem věděl že musí byt doma a když jsem slyšel zvuk motoru bylo to jasne , Bývalý majitel říkal že stojí udajně 3 roky a po koupi z něj vylezlo že stojí snad 7 let možná i více
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)
Gratulujem a teším sa, že je zasa jeden zachránený Zetor 25.
Mám rád traktory, ale môj najobľúbenejší je ZLÍN 37 ČMELÁK
To je dobre ,že si sem dal svoj stroj, som naozaj rád keď čítam niečo nové o 25 -kách. Ak to nie je tajné na koľko Ťa vyšiel??? Vypadá naozaj celkom kompletne. Čo by si chcel dať na ňom do poriadku?ondřej zetor 25K píše:Jo jo je to tak když jsem slyšel že má jít do šrotu hned jsem se jel na něj podívat a už jsem věděl že musí byt doma a když jsem slyšel zvuk motoru bylo to jasne , Bývalý majitel říkal že stojí udajně 3 roky a po koupi z něj vylezlo že stojí snad 7 let možná i více
Ďakujem.
Mihi
Mihi
- ondřej zetor 25K
Vyšel mě na 10 000 kč bylo na něm uplně všechno aš na nějaké drobnosti mám v plánu ho dát akorád do laku protože hned jak jsem ho dovezl musel jsem udělat kompletně hlavu vodítka sedla vyfrézovat a nalisovat vlošky (bývalý majitel to startoval eterem neměl žádný kompres vše utíkalo přes ventyly byly uplně podpálené ) potom jsem dělal gufero na klice a nějaké přetěsnění převodovky a hydrauliky a jinak jezdí skvěle maksimální spokojenost
No 10 000 to je super cena a aj dobré šťastie pri dnešných priekupníkoch...
Keď budeš niečo robiť tak daj foto aby sme sa aj my potešili.
Mihi
Keď budeš niečo robiť tak daj foto aby sme sa aj my potešili.
Mihi
Mihi
- ondřej zetor 25K
dá se říct že je to cena šrotu ale ten traktor má pro mě velkou hodnotu a fotky určitě dodávat budu i z práce traktoru než bude zima nemá papíry to je jen nevýhoda ale mám povolení na vjezd na pozemní komunikace tak ho musím využít ještě než skončí
Podle fotek dobrej traktor a za ty peníze jsi udělal super kup.
- ondřej zetor 25K
Jsem s ním spokojen na maximum jen jsem teť při štěpkování zistil že není dobrý regulátor na čerpadle bude chtít opravit motor toťiž při zátěži tarokuje (mění otáčky )
To povolení sis zrejmě vyžádal na dopravním inspektorátu. Prosím Tě co jsi k tomu potřeboval a kolik to stálo? Na jakou dobu to platí a dá se o něj žádat znovu?ondřej zetor 25K píše:dá se říct že je to cena šrotu ale ten traktor má pro mě velkou hodnotu a fotky určitě dodávat budu i z práce traktoru než bude zima nemá papíry to je jen nevýhoda ale mám povolení na vjezd na pozemní komunikace tak ho musím využít ještě než skončí
- ondřej zetor 25K
takže tak nejdřív zajít pojistit na pojištovnu (neregystrovaný zemědělský stroj 213 kč za rok) potom fotku z boku a ze předu potom napsat žadost že se žádá o povolení k vězdu na pozemní komunikace mezi obcemi ..... a datum od kdy do kdy bud půl roku nebo rok půl stojí 500kč a rok 1000kč s těma třema věcma na magystrát příslušného města (zelená karta ,žádost a foto ) a oni uš to pošlou na policiji hasiče a obecní uřady kde chcete jezdit a pokud se to schválí tak zavolají vy zaplatíte poplatek těch 500 nebo 1000 dají vám povolení a jezdí se dá se to obnovovat kolikrát chcete
Dobrá informace, kamarád má taky 25 bez TP tak mu to hned řeknu.
- ondřej zetor 25K
je to jediné řešení jak jet na cstu bez obav
Při tom jak jsou zdejší úřady sdílný to byla určitě fuška se k tyhle informaci dopracovat. A při jejich pružnosti je to asi dlouhej běh.
Díky moc, tohle zřejmě pomůže víc lidem.
Díky moc, tohle zřejmě pomůže víc lidem.