Zetor 25A od Pumpíka

Moderátoři: Lukashil, mihi

Odpovědět
Zpráva
Autor
Pumpik

Zetor 25A od Pumpíka

#1 Nový příspěvek od Pumpik »

Dobrý den,sem budu dávat fotky různých prací a oprav mého zetůrka

bigles
Kontaktovat uživatele:

Re: Zetoir 25A od Pumpíka

#2 Nový příspěvek od bigles »

No čau pumpíku konečně si založils vlákno a můžeme kecat :D

Pumpik

#3 Nový příspěvek od Pumpik »

traktory sem si koupil když mi bylo 10 let za 10tisíc,majtel mi říkal že ho měl celí život jeho otec řezník,takže se zetor moc nenadřel.když sem traktor koupil byl v nepojizdnym stavu.Z otcem jsme udělali Go motoru,hydrauliky,brzd atd. tedkon už jen piluju věci před lakem rovnám blatníky,dinamo nedobíjí a žhavení jsem tedkon dělal.
Začnu fotkama ze žní dám vám sem fotky valníku 4T+7T táhnul jsem to jen tak cca 1km fotky mám jen před naloženim když jsem vlaníky zapřáhnul a nandaval ve výběhu plachty,můžu říct že zetůrek toho měl až až a hlavně sem jel bez brzd ale jinak se to vyřešitnedalo protože 69tka byla z 5Tunovou vlečkou akorát na cestě do výkupu :smich:
Přílohy
IMG_0731.jpg

Pumpik

#4 Nový příspěvek od Pumpik »

a další
Přílohy
IMG_0734.jpg
IMG_0733.jpg

Pumpik

#5 Nový příspěvek od Pumpik »

Vžicky když budu mít chvilku tak sem hodim nějaký fotky co mam v počítači.Jo čau Biglesíčků jo tady to rozjedem ve velkym :D
No a nevim jakou barvu mám zetoru dát takže bych byl rád kdyby ste sem psali svoje názory
Zelenej,žlutá kola šedivej motor
Modrej,červená kola
Zelenej a žlutá kola
Červenej + nějaká barva
Nebo nějaká jiná barva?
Klidně sem vkládejte fotky zetorů u kterejch se vám líbí jejich barva a uvítal bych i čísla odstínu barev.

Pumpik

#6 Nový příspěvek od Pumpik »

a tady už je zaplatpánbůh jen 7 tuna ale zase bez brzd :vztek: ,přes zimu si udělám 3,5Tunu z nástavkama-nechci už trapit zetora ve velkejch valníkách.
Přílohy
Takhle vypadá plnej bungr u SK4 ale ta SK4 má motor z crystala 80tky a je to o hodně lepší
Takhle vypadá plnej bungr u SK4 ale ta SK4 má motor z crystala 80tky a je to o hodně lepší
IMG_0751.jpg
IMG_0750.jpg

pepa.traktor

#7 Nový příspěvek od pepa.traktor »

pěkný začátek Pumpíku 8) už se těším na pokračování :ano:
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

Pumpik

#8 Nový příspěvek od Pumpik »

Zetor 6911 lisoval slámu z lisem K442 a za lisem sme měli naší upravenou rumunku na balíky když je plně narovnaná a z čepicí přes tak je tam 220 balíku a když je narvnana jen do vejšky konstrukce tak je tam něco kolem 200 balíků,klece máme 2-jedna je za lisem a druhá je plá tu ja z 25tkou odvezu do seníku tam už čekaj brigádníci a skládaj počkám až složej pak složenej valník odvezu na pole chvíli počkám až s dorovna ta 1 klec přijedu tam oni vypřáhnou první ja najedu těsně za lis vypřáhnu a zapřáhnu tu plnou a zase sni jedu do seníku :driver: :smich:
Takhle uděláme těch klecí cca 6 za den a pro naše 2 kobyly potřebujeme cca 8 klecí na rok.Ale děláme i pro sousedku takže děláma cca 16 klecí.Fůůůůůůůůů to sem se zase rozkecal :D no tak tady sou ty slíbené fotky
Přílohy
Tady mám 2 klece za sebou protože se stěhujem na jiný pole jinak tahám jen 1 plnou,a ráno když jedem na pole tak 2 prázdný
Tady mám 2 klece za sebou protože se stěhujem na jiný pole jinak tahám jen 1 plnou,a ráno když jedem na pole tak 2 prázdný
Snímek 013.jpg
Snímek 012.jpg
Snímek 011.jpg
Snímek 010.jpg

Pumpik

#9 Nový příspěvek od Pumpik »

já mám víc fotek 69tky ale to si budu zase dělat sekci jinde ale to zase až bude čas.
25tka jezdí tedkon teprv 2 rokem takže fotek moc není dneska dám ještě do hydrauliky manžetu a bude už i fachčit hydraulika takže až na jaře budu sejt ječmen tak budou fotky jak zavlačuju obilí,koulim,pak jak nahrabuji a rozhazuji seno OSP1 nafotim ješte 2 kárky co mám za 25tku atd... ale to až bude tak nějak čas,kdyt to znáte no

Pumpik

#10 Nový příspěvek od Pumpik »

V létě jsme stavěli přístřešk pro traktory 25tka byla ešte v garáže tak si tam táta dal opla jinak tam parkovla 25tka a 69tka no ale jelikož tam z boků sněží tak sem tátu vihnal z jeho garáže a parkuje si opla pod přístřešek a já mm 25tku hezky v teplíčku :D :D :D :smich: :smich: :smich: ale až přestane mrznou tak tam nějak ty boky zaděláme a zase tam bude 25tka

Pumpik

#11 Nový příspěvek od Pumpik »

Ajta krajta ta skleroza asi by jse chtěli fotky toho přístřešku co? :smich:
Přílohy
Snímek 038.jpg
Snímek 037.jpg

bigles
Kontaktovat uživatele:

#12 Nový příspěvek od bigles »

To teda jo tady to rozjedem, no a když nevíš jakou barvou to vzít tak já bych to asi udělal tak jak máme surpa a motor šedej radši ne pač tam vidíš kde teče olej kdežto když ho dáš do té tmavší jak máme u supra nebo u 25 tak to jde

Pumpik

#13 Nový příspěvek od Pumpik »

potřeboval bych poradit ještě s tou manžetou,dneska mi přišla ta na supra jak mi poradil Bigles,ale ta suprácká je jiná,vnější rozměr souhlasí ale neni celoplošná jak se u 25tek přišroubuje celoplošně pod spodní dno,tak nevím jak si si to přizpůsobyl?

bigles
Kontaktovat uživatele:

#14 Nový příspěvek od bigles »

Ty já to nepřizpůsoboval vůbec manžety to byli na 25 a dělal jsme generalku hydrauliky u surpa zkusil sem j utam dat a byla to ona nemáš to vyfocený třeba ?

Pumpik

#15 Nový příspěvek od Pumpik »

tak tady to je-je to manžeta na supra ale a když si řikal že si dal z 25tky na supra tak by to měl jít i opačně ale jak vidíš tak ně :nene:
Co stim?
Přílohy
Snímek.jpg

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“