Zetor 25A od Pumpíka
Zetor 25A od Pumpíka
Dobrý den,sem budu dávat fotky různých prací a oprav mého zetůrka
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zetoir 25A od Pumpíka
No čau pumpíku konečně si založils vlákno a můžeme kecat
traktory sem si koupil když mi bylo 10 let za 10tisíc,majtel mi říkal že ho měl celí život jeho otec řezník,takže se zetor moc nenadřel.když sem traktor koupil byl v nepojizdnym stavu.Z otcem jsme udělali Go motoru,hydrauliky,brzd atd. tedkon už jen piluju věci před lakem rovnám blatníky,dinamo nedobíjí a žhavení jsem tedkon dělal.
Začnu fotkama ze žní dám vám sem fotky valníku 4T+7T táhnul jsem to jen tak cca 1km fotky mám jen před naloženim když jsem vlaníky zapřáhnul a nandaval ve výběhu plachty,můžu říct že zetůrek toho měl až až a hlavně sem jel bez brzd ale jinak se to vyřešitnedalo protože 69tka byla z 5Tunovou vlečkou akorát na cestě do výkupu
Začnu fotkama ze žní dám vám sem fotky valníku 4T+7T táhnul jsem to jen tak cca 1km fotky mám jen před naloženim když jsem vlaníky zapřáhnul a nandaval ve výběhu plachty,můžu říct že zetůrek toho měl až až a hlavně sem jel bez brzd ale jinak se to vyřešitnedalo protože 69tka byla z 5Tunovou vlečkou akorát na cestě do výkupu
Vžicky když budu mít chvilku tak sem hodim nějaký fotky co mam v počítači.Jo čau Biglesíčků jo tady to rozjedem ve velkym
No a nevim jakou barvu mám zetoru dát takže bych byl rád kdyby ste sem psali svoje názory
Zelenej,žlutá kola šedivej motor
Modrej,červená kola
Zelenej a žlutá kola
Červenej + nějaká barva
Nebo nějaká jiná barva?
Klidně sem vkládejte fotky zetorů u kterejch se vám líbí jejich barva a uvítal bych i čísla odstínu barev.
No a nevim jakou barvu mám zetoru dát takže bych byl rád kdyby ste sem psali svoje názory
Zelenej,žlutá kola šedivej motor
Modrej,červená kola
Zelenej a žlutá kola
Červenej + nějaká barva
Nebo nějaká jiná barva?
Klidně sem vkládejte fotky zetorů u kterejch se vám líbí jejich barva a uvítal bych i čísla odstínu barev.
a tady už je zaplatpánbůh jen 7 tuna ale zase bez brzd ,přes zimu si udělám 3,5Tunu z nástavkama-nechci už trapit zetora ve velkejch valníkách.
- pepa.traktor
pěkný začátek Pumpíku už se těším na pokračování
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Zetor 6911 lisoval slámu z lisem K442 a za lisem sme měli naší upravenou rumunku na balíky když je plně narovnaná a z čepicí přes tak je tam 220 balíku a když je narvnana jen do vejšky konstrukce tak je tam něco kolem 200 balíků,klece máme 2-jedna je za lisem a druhá je plá tu ja z 25tkou odvezu do seníku tam už čekaj brigádníci a skládaj počkám až složej pak složenej valník odvezu na pole chvíli počkám až s dorovna ta 1 klec přijedu tam oni vypřáhnou první ja najedu těsně za lis vypřáhnu a zapřáhnu tu plnou a zase sni jedu do seníku
Takhle uděláme těch klecí cca 6 za den a pro naše 2 kobyly potřebujeme cca 8 klecí na rok.Ale děláme i pro sousedku takže děláma cca 16 klecí.Fůůůůůůůůů to sem se zase rozkecal no tak tady sou ty slíbené fotky
Takhle uděláme těch klecí cca 6 za den a pro naše 2 kobyly potřebujeme cca 8 klecí na rok.Ale děláme i pro sousedku takže děláma cca 16 klecí.Fůůůůůůůůů to sem se zase rozkecal no tak tady sou ty slíbené fotky
já mám víc fotek 69tky ale to si budu zase dělat sekci jinde ale to zase až bude čas.
25tka jezdí tedkon teprv 2 rokem takže fotek moc není dneska dám ještě do hydrauliky manžetu a bude už i fachčit hydraulika takže až na jaře budu sejt ječmen tak budou fotky jak zavlačuju obilí,koulim,pak jak nahrabuji a rozhazuji seno OSP1 nafotim ješte 2 kárky co mám za 25tku atd... ale to až bude tak nějak čas,kdyt to znáte no
25tka jezdí tedkon teprv 2 rokem takže fotek moc není dneska dám ještě do hydrauliky manžetu a bude už i fachčit hydraulika takže až na jaře budu sejt ječmen tak budou fotky jak zavlačuju obilí,koulim,pak jak nahrabuji a rozhazuji seno OSP1 nafotim ješte 2 kárky co mám za 25tku atd... ale to až bude tak nějak čas,kdyt to znáte no
V létě jsme stavěli přístřešk pro traktory 25tka byla ešte v garáže tak si tam táta dal opla jinak tam parkovla 25tka a 69tka no ale jelikož tam z boků sněží tak sem tátu vihnal z jeho garáže a parkuje si opla pod přístřešek a já mm 25tku hezky v teplíčku ale až přestane mrznou tak tam nějak ty boky zaděláme a zase tam bude 25tka
Ajta krajta ta skleroza asi by jse chtěli fotky toho přístřešku co?
-
- Kontaktovat uživatele:
To teda jo tady to rozjedem, no a když nevíš jakou barvou to vzít tak já bych to asi udělal tak jak máme surpa a motor šedej radši ne pač tam vidíš kde teče olej kdežto když ho dáš do té tmavší jak máme u supra nebo u 25 tak to jde
potřeboval bych poradit ještě s tou manžetou,dneska mi přišla ta na supra jak mi poradil Bigles,ale ta suprácká je jiná,vnější rozměr souhlasí ale neni celoplošná jak se u 25tek přišroubuje celoplošně pod spodní dno,tak nevím jak si si to přizpůsobyl?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty já to nepřizpůsoboval vůbec manžety to byli na 25 a dělal jsme generalku hydrauliky u surpa zkusil sem j utam dat a byla to ona nemáš to vyfocený třeba ?
tak tady to je-je to manžeta na supra ale a když si řikal že si dal z 25tky na supra tak by to měl jít i opačně ale jak vidíš tak ně
Co stim?
Co stim?