bohous 25k

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
Peter768

Re: bohous 25k

#91 Nový příspěvek od Peter768 »

kutil tim píše:To by musel točit 9000 ot, vyladěný mírně upravený 70 km.
Aj ja som jazdil na Pionieri a robol aj GO. A záleží na tom, aké je koliesko na výstupe z prevodovky na reťaz 11 / 12 / a neviem či nebolo aj 13 zubové, to si už fakt nepamätám a taktiež záleží na rozete /teda prevodový pomer/. Na rovinu je to dobré, ale v kopcoch s dvomi to už moc nejde. :smich:

petrsteffan

#92 Nový příspěvek od petrsteffan »

Peter768 píše:
kutil tim píše:To by musel točit 9000 ot, vyladěný mírně upravený 70 km.
Aj ja som jazdil na Pionieri a robol aj GO. A záleží na tom, aké je koliesko na výstupe z prevodovky na reťaz 11 / 12 / a neviem či nebolo aj 13 zubové, to si už fakt nepamätám a taktiež záleží na rozete /teda prevodový pomer/. Na rovinu je to dobré, ale v kopcoch s dvomi to už moc nejde. :smich:
Ted se delaj i 9zube.origo je 13zubu

petrsteffan

#93 Nový příspěvek od petrsteffan »

tak sem dneska po roce vytahl na vejlet i kejvacku 250-353 Obrázek

mihi

#94 Nový příspěvek od mihi »

Na pionieroch som tiež vyrastal, veď som z PB kde sa vyrábali :D :smich: :vysmech: , vždy som dostal pokutu za prilbu, stačilo výjsť z dvora a už ma mali....
Ja som mal dokonca aj 14 zubové kolečko, kamoš mal po GO a išla mu skoro 75km/hod tie motorky boli ako ženské, museli sa vydariť...

A už keď sme u motorkách tak brácho vybavil na polícii stratené špz od Tatrana 125 tak ešte kúpiť baterku a bude sa voziť... :rally: :driver:

Mihi :)
Mihi

Dáva

#95 Nový příspěvek od Dáva »

Tomáš B. píše:Taky sem se vyblbnul v mládí s motorkama. Od čtrnácti jsem jezdil závodně motokros ve třídě 125ccm a od sedmnácti ve třídě do 500cm...
Já mam gasgas ec300.Jezdíme se švagrem enduro,no spíš to je parodie na enduro,ale super zábava.Trochu mě štve,že na endura dávaj velké RZ.Na motorce tohoto typu to fakt vypadá hrozně a v terénu nebezpečně.Dříve byly vyjímky,ale dnes malé RZ získá pouze skůtr do obsahu 50cm kubických. RZ přidělávám jen když jedu na STK jinak jezdím bez a prchám.Vim je za to postih 6měsíců noty v čistírně a 10000kč,ale to ti čerti daj i když je RZ znečistěná(bahno atd),což u endura po projetí první bahnitý louže je stejně.Záleží na koho natrefíš no,takže asi tak.
Obrázek

petrsteffan

#96 Nový příspěvek od petrsteffan »

Dáva píše:
Tomáš B. píše:Taky sem se vyblbnul v mládí s motorkama. Od čtrnácti jsem jezdil závodně motokros ve třídě 125ccm a od sedmnácti ve třídě do 500cm...
Já mam gasgas ec300.Jezdíme se švagrem enduro,no spíš to je parodie na enduro,ale super zábava.Trochu mě štve,že na endura dávaj velké RZ.Na motorce tohoto typu to fakt vypadá hrozně a v terénu nebezpečně.Dříve byly vyjímky,ale dnes malé RZ získá pouze skůtr do obsahu 50cm kubických. RZ přidělávám jen když jedu na STK jinak jezdím bez a prchám.Vim je za to postih 6měsíců noty v čistírně a 10000kč,ale to ti čerti daj i když je RZ znečistěná(bahno atd),což u endura po projetí první bahnitý louže je stejně.Záleží na koho natrefíš no,takže asi tak.
Obrázek
Ja mam jeste cestovni enduro bmw f650gs znacka zasrana furt a vzdicky jen pripominka ze ma bejt spz citelna.zatin sem narazil na fajn pomahace

Dáva

#97 Nový příspěvek od Dáva »

petrsteffan píše:Ja mam jeste cestovni enduro bmw f650gs znacka zasrana furt a vzdicky jen pripominka ze ma bejt spz citelna.zatin sem narazil na fajn pomahace
Jj to je parádní dakarka ,líbí se mi víc než gs1200(vlajková loď) - to je už takový monstrum pro ty co hoodně cestujou a maj ranec peněz. F650GS je přece jen finančně dostupnější.Dej foto ať potěšíš mé oko :) .

petrsteffan

#98 Nový příspěvek od petrsteffan »

Dáva píše:
petrsteffan píše:Ja mam jeste cestovni enduro bmw f650gs znacka zasrana furt a vzdicky jen pripominka ze ma bejt spz citelna.zatin sem narazil na fajn pomahace
Jj to je parádní dakarka ,líbí se mi víc než gs1200(vlajková loď) - to je už takový monstrum pro ty co hoodně cestujou a maj ranec peněz. F650GS je přece jen finančně dostupnější.Dej foto ať potěšíš mé oko :) .
Stala me skoro to co zacinaj cenove 1150 ale mam na ni hodne doplnku. jj je to fajn motorka na cestovani ale da se s nou i dost do terenu.az budu na pc neco sem dam.ted pisu z tel.

petrsteffan

#99 Nový příspěvek od petrsteffan »

tak nejake to foto. neco malo co sem tak v rychlosti nasel Obrázek Obrázek Obrázek

atony1

#100 Nový příspěvek od atony1 »

Vidim ze tu je nove motookienko tak sa pridavam :) sory za kvalitu ale vyssiu kvalitu tu nejde vlozit
Přílohy
Fotografia-003511.jpg
Fotografia-003311.jpg
Fotografia-003211.jpg

petrsteffan

#101 Nový příspěvek od petrsteffan »

atony1 píše:Vidim ze tu je nove motookienko tak sa pridavam :) sory za kvalitu ale vyssiu kvalitu tu nejde vlozit
jen nachvilku nez se vratime k traktorum. jinak tatran peknej co to je 125 nebo 90?

atony1

#102 Nový příspěvek od atony1 »

je to 125 ,stal dlhu dobu a po vycisteni karbosa a nadrze chyta na cvrk....je to uzas tieto stare stroje.. 8)

mihi

#103 Nový příspěvek od mihi »

petrsteffan píše:
atony1 píše:Vidim ze tu je nove motookienko tak sa pridavam :) sory za kvalitu ale vyssiu kvalitu tu nejde vlozit
jen nachvilku nez se vratime k traktorum. jinak tatran peknej co to je 125 nebo 90?
Pekný tatran.. 8) 8) 8)
Vo vedľajšej dedine má ešte jeden chalan ČZ 501-502 prasa a pamätám si ako na tom kedysi jazdieval do kostola a všetci na neho čumili :shock: :shock: :shock:

Niečo takéto:
http://www.volny.cz/plexi/pouziti.htm

Možno by sme si mohli založiť aj vlákno o motorkák na nasetraktory.eu...čo vy na to??? aby sme to tu nemuseli spamovať.....

Mihi :)
Mihi

petrsteffan

#104 Nový příspěvek od petrsteffan »

myslim ze vlakno o motorkach je www.motorkari.cz :) jinak me zde nespamujete mam motorky rad a jeste vic stare motorky. a treba nekoho zajma i ten muj starej unavenej zetor 8) :D

Dáva

#105 Nový příspěvek od Dáva »

petrsteffan píše:tak nejake to foto. neco malo co sem tak v rychlosti nasel Obrázek Obrázek Obrázek
Pěkný stroj máš a je super,že s nim jezdíš občas i terén, vždyť od toho to přece je.I když znám spoustu lidí - leštěnkáře ,kteří do terénu s cestovním endurem ani omylem.Já jsem začínal na SUZUKI DR600 taky velký cestovní enduro -veterán rv.1985 a byl jsem moc spokojen,jenže do těžkého terénu to moc nebylo.Ale jinak super,těch opic co jsem odvozil plný zoo :D
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“