Obecna diskuse
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obecna diskuse
potrebuješ jednu atypickú manžetu priemer 85 bud na zakasku podla origo alebo nahradu teda tu modru aj z tym osadenim a dole plosky kružek jak ve filtroch dira 85 hrubka cca2 modrý kružek z osadenim je toto v strede pridal Mihi http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 6&start=15
pri oprave skontroluj tesnost a funkčnost pojistneho, spetneho ventylku je v tele osadenia manžety je to časty problem uniku oleja a tým klesana ramen.
pri oprave skontroluj tesnost a funkčnost pojistneho, spetneho ventylku je v tele osadenia manžety je to časty problem uniku oleja a tým klesana ramen.
Kazičsoustružník píše:
Zdarec pánové hledal jsem ale nenašel ... kamoš mě donesl čep výkyvu přední nápravy že potřebuje udělat futra a ty futra co tam byle sou z delrinu nebo černýho silonu z čeho to bude lepší udělat opět silon nebo bronz?? z čeho je to origoš? díky moc za radu Toňa
Origoš tam púzdro nebolo. Bolo to kov na kov. Najlepšie bude ak púzdro urobíš z bronzu.
Origo tam pouzdra jsou.
Já tam měl litinové.
Zdarec pánové hledal jsem ale nenašel ... kamoš mě donesl čep výkyvu přední nápravy že potřebuje udělat futra a ty futra co tam byle sou z delrinu nebo černýho silonu z čeho to bude lepší udělat opět silon nebo bronz?? z čeho je to origoš? díky moc za radu Toňa
Origoš tam púzdro nebolo. Bolo to kov na kov. Najlepšie bude ak púzdro urobíš z bronzu.
Origo tam pouzdra jsou.
Já tam měl litinové.
Zajímáte se někdo o traktory Škoda 30?
Našel jsem tu jen dvě témata. Po telefonu jsem se dozvěděl o škodě 30 za 50tis. Ještě jsem ji neviděl, ale chtěl bych ji aspoň omrknout a pokud by k něčemu byla, tak možná i vzít, ale bohužel o těchto tratorech moc nevím a na inzerátech jsem našel jen čtyři od 30tis. po70tis.
Našel jsem tu jen dvě témata. Po telefonu jsem se dozvěděl o škodě 30 za 50tis. Ještě jsem ji neviděl, ale chtěl bych ji aspoň omrknout a pokud by k něčemu byla, tak možná i vzít, ale bohužel o těchto tratorech moc nevím a na inzerátech jsem našel jen čtyři od 30tis. po70tis.
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
-
Belian jsem majitelem škodovky kdybys něco potřeboval vědět tak napiš. , jinak dej si pozor ať má dobrý motor byli sme v agmmotor a tam nám řikali že go tohoto motoru ze škody 30 by přesáhla 50 tisíc.jinak je to asi tak všechno je to celkem podobný jako u zetor 25 (na všom mnoho práce ).kdybys něco potřeboval vědět tak písni.Bellian píše:Zajímáte se někdo o traktory Škoda 30?
Moje stránky : http://nase-traktory.webnode.cz/ - Nové
-
František K píše:Belian jsem majitelem škodovky kdybys něco potřeboval vědět tak napiš. , jinak dej si pozor ať má dobrý motor byli sme v agmmotor a tam nám řikali že go tohoto motoru ze škody 30 by přesáhla 50 tisíc.jinak je to asi tak všechno je to celkem podobný jako u zetor 25 (na všom mnoho práce ). jinak dej si pozor aby byl kompletní do ťechto traktorů není tolik dílů jako do zetorů 25-.kdybys něco potřeboval vědět tak písni.Bellian píše:Zajímáte se někdo o traktory Škoda 30?
Díky koukal jsem na vaše stránky, je to krásný vozový park .
Uvidím, štve mě že nejsem doma, bohužel o škodovkách nic nevím, na 25 se mrknu a už vím kde co jak je a co není origo, chybí atd. Tady mě trochu straší to benzínové startování, ani jsem to naživo nikdy neviděl.
Dokud to neuvidím, tak nebudu plašit, těch 50tis mi přijde tak hranice, víc bych za to nedal.
Jestli mi to nechá nafotit tak pošlu fotky. Jo z těch náhradních dílů mám obavy.
Taky se může stát, že než dojedu dom, tak to bude pryč.
Teď jsem volal na inzerát na toto:
Za závěs chce 1200Kč. No není to málo, ale domluvil jsem se, že se pro něj až pojedu z Německa stavím. Líbí se miže je otočný, ale zase mě trochu vadí, že je dosti dlouhý. Ach jo. to jsou věci .
Uvidím, štve mě že nejsem doma, bohužel o škodovkách nic nevím, na 25 se mrknu a už vím kde co jak je a co není origo, chybí atd. Tady mě trochu straší to benzínové startování, ani jsem to naživo nikdy neviděl.
Dokud to neuvidím, tak nebudu plašit, těch 50tis mi přijde tak hranice, víc bych za to nedal.
Jestli mi to nechá nafotit tak pošlu fotky. Jo z těch náhradních dílů mám obavy.
Za závěs chce 1200Kč. No není to málo, ale domluvil jsem se, že se pro něj až pojedu z Německa stavím. Líbí se miže je otočný, ale zase mě trochu vadí, že je dosti dlouhý. Ach jo. to jsou věci .
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
-
[quote="Bellian"]Díky koukal jsem na vaše stránky, je to krásný vozový park .
Za závěs chce 1200Kč. No není to málo, ale domluvil jsem se, že se pro něj až pojedu z Německa stavím. Líbí se miže je otočný, ale zase mě trochu vadí, že je dosti dlouhý. Ach jo. to jsou věci .[/quote.
tEN závěs máme taky,ale jestli to chceš na traktor s hydraulikou tak to to tam nepude musel bys ho prodloužit(tento závěs je dělaný na traktor bez hydrauliky proto je tak dlouhý viz moje foto . .A jinak na startování s benzínem bacha není to nic složitého,občas to taky používáme,ale bacha na to raději startuju horkým vzduchem v poslední době jsem slyšel,že škoda 30 měla přípravu na žhavení(a je to tak) měla dírky v hlavě a ty se provrtali,jeden známej to dělal a řikal,že to startuje krásně,tak přemýšlím,že by sme to taky udělali,na originálním vzhledu se nic neprojevý tak proč ne .
Za závěs chce 1200Kč. No není to málo, ale domluvil jsem se, že se pro něj až pojedu z Německa stavím. Líbí se miže je otočný, ale zase mě trochu vadí, že je dosti dlouhý. Ach jo. to jsou věci .[/quote.
tEN závěs máme taky,ale jestli to chceš na traktor s hydraulikou tak to to tam nepude musel bys ho prodloužit(tento závěs je dělaný na traktor bez hydrauliky proto je tak dlouhý viz moje foto . .A jinak na startování s benzínem bacha není to nic složitého,občas to taky používáme,ale bacha na to raději startuju horkým vzduchem v poslední době jsem slyšel,že škoda 30 měla přípravu na žhavení(a je to tak) měla dírky v hlavě a ty se provrtali,jeden známej to dělal a řikal,že to startuje krásně,tak přemýšlím,že by sme to taky udělali,na originálním vzhledu se nic neprojevý tak proč ne .
Nad tím jsem právě špekuloval.
Karel to tam má.
Z boku bych tam naplácnul dva plechy a zakotvil to do převodovky, jak je to dělané u jiného druhu závěsu. Ale ta délka mě dosti odrazuje .
Karel to tam má.
Z boku bych tam naplácnul dva plechy a zakotvil to do převodovky, jak je to dělané u jiného druhu závěsu. Ale ta délka mě dosti odrazuje .
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
Závěs bude dál od zadní osy a bude se lépe couvat.
Nemáte někdo náhodou klapku na výfuku chtěl bych ju vyrobit. tak kdyby měl někdo foto tak ho sem kdyžtak dejte. předem dík.
Ja som tú klapku kedysi dáááááávno robil, ale problém bol v tom, že pri volnobehu to cinkalo. Klapka padla dolu, potom nasledoval odpal 1.a 2. valca a v dobe kde sa pretáča motor naprázdno tá klapka spadla a cinklo to. Veď to vyskúšaj, daj ruku pri volonobehu nad výfuk a uvidíš ako pôjdu spaliny.zetor 25a píše:Nemáte někdo náhodou klapku na výfuku chtěl bych ju vyrobit. tak kdyby měl někdo foto tak ho sem kdyžtak dejte. předem dík.
Takže bys doporučoval tu klapku tam nedávat.
Dať si ju tam môžeš, trocha ju vyhneš a budeš ju zaklápať ručne. Predpokladám, že to máš kvôli tomu aby Ti tam nenapršalo.