Liborova Pětadvacítka
Re: Liborova Pětadvacítka
Ogaři , nevále sa doma někomu plech na podlahu k uzávěrce z Ačka ? Tedy z pravé strany podlahy...mám na Levou stranu na Ačko a k uzávěrce na Káčko (výše položené blatníky) a nechcu to zbytečně řezat a svařovat (kvůli původnosti), tak kdyby měl někdo na výměnu nebo bych koupil .
Libor :-)
Toz kurva a mes pravil ze sak na tom nic neni, tady riznu, tu zavarim
Jinak ta zdravim od betonovej hranice, toz neni to krasa? :-)
Jinak ta zdravim od betonovej hranice, toz neni to krasa? :-)
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
tož není ...ale už to bude řezané a svařované a hnusné ...chápeš.No kurva krásné to je paráda
Libor no pochváľ sa ako bolo na výlete...
Inak chlapi ak tu budete používať vulgárne slová dostanete za trest vypiť 4 pivá...
Inak chlapi ak tu budete používať vulgárne slová dostanete za trest vypiť 4 pivá...
Mihi
- McPeci
- Kontaktovat uživatele:
takový trest se mi líbí
Robert ;)
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
ahojte šeci .Mě sa ten trestík moc nepáči Já nepiju .Výkend uběhl jak voda , měl sem pořád co dělat, v sobotu sme byli pro chladič na supra , pak ho aj vyměnili a v nedělu sem jel pro gumy na předek na Máňu.Na výletě bolo parádne .Cenu sem ukecal na 60eur místo 70 takže ještě lepší vyplatilo sa to ,pneumatiky jak nové , sice na patce je vylouplé kousek gumy , ale kostra je neporušená , takže pohoda, zítra neb ve středu si je v práci přezuju , duše nechám asi staré , uvidím v jakém budou stavu , kdyžtak mám kousek prodejnu .No pak sme sa byli podívat v Nitře na hradě , projít sa tak okolo , dali si oběd při cestě a jeli dom , na oběd sa aj vatáhlo slnko takže bylo aj pěkně tu nějaké foto
nový chladič
starý chladič aľa dunaj...
supřík po opravě
jTo je ten chrám na Nitrianském hradě...
Bylo to tam opravdu krásné ...všude samé zlato a mramor .Více foto dodám později
no a tadyk sů ty pneumatiky no
kaz ...ale ničemu vadit nebude
nový chladič
starý chladič aľa dunaj...
supřík po opravě
jTo je ten chrám na Nitrianském hradě...
Bylo to tam opravdu krásné ...všude samé zlato a mramor .Více foto dodám později
no a tadyk sů ty pneumatiky no
kaz ...ale ničemu vadit nebude
Kurva co ty se vrtáš v Suprovi?! Nevíš, že to je traktor pro veliké chlapy?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
BERUmihi píše:Inak chlapi ak tu budete používať vulgárne slová dostanete za trest vypiť 4 pivá...
A čo si predstavuješ pod takým pojmom vulgárne?
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Já ti dám , pro velké chlapy ! nevím jestli veliký ale to je jedno.Ten starý chladič byl jak řešeto .Ty duše musim koupit nové , ty staré jsou popraskané v lemu ....teď sem našel fotky , jak jsem je před pár lety přezouval , takže zítra naložit do kufru a vzít do práce přezut , s tím , že koupím duše pohoda
No vidíš to Až budu mít chvíli, tož se musím zastavit
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
To bys teda měl , zítra hned jak to přezuju , tak to složím , nahodím kola a pak sa budu rýpat zase ve vlečce, musím převařit to nové oko a ty disky otočit.
Kurňa, už jsem dlouho nic nekoupil za traktor Letos bych rád udělal tu bržděnou vlečku.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Letos musím sehnat nějaký mulčovač, ať můžu udržovat pozemek, tož nevím.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA