Obecna diskuse

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
Chose11

Re: Obecna diskuse

#6526 Nový příspěvek od Chose11 »

No to jste fakt kamarádi a mám po dárku pod stromek :D
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

ota

#6527 Nový příspěvek od ota »

Chose jednou před vánocema manželka vyzvídala. Že ,,ty máš takovou tu velkou brusku? A to by se asi hodilo ne? Hm to mají v tom obchodě jak říkáš pánská hračkárna? A to utahne zásuvka. A kolik je to označení?" Hm to bude asi velkej karbik! Sedíme u stromečku a syn podává dárky. Furt koukám, kdy podá nějakou větší krabici. A ono nic. Hm, tak to bude někde vzadu stromku. A ono nic. Dárky podal všechny. Rozdělám jeden dáreček a hodinky. Koukám že hodinky? A manželka no chtěla jsem koupit tu brusku nějakou. A pak jsem šla do toho obchodu co mají ty brusky a šla jsem kolem hodinářství. Napadlo mě, že ty nemáš vůbec žádné hodinky. Tak jsem koupila hodinky. Však jsi je neměl 30 let. Tak jsem dostal hodinky. Měl jsem je jednou na ruce o štědrym dnu. Bo nejsem na ně zvyklej a oni jsou jak ešus velký. A já jsem s níma všude chytal a pořát jsem měl strach že je rozbiju. Jak nejsem na ně zvyklej.

Bolevak

#6528 Nový příspěvek od Bolevak »

...náhodou, uchránili jsme tě od používání sprostých slov:-) Ono když koupíš kabely, tak to taky něco bude stát :-)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“