Liborova Pětadvacítka
Re: Liborova Pětadvacítka
Pekne Ogaře
Už to vypadá lepšie..a teraz sa môžeš pustiť do tej druhej úlohy....
Mihi
Už to vypadá lepšie..a teraz sa môžeš pustiť do tej druhej úlohy....
Mihi
Mihi
Ogaři tak mám další úlovek .včera jsem jel kousek od domova pro plechy na podlahu ,byly za dobrou cenu , tož nekup to
Libor :-)
No paráda, taky je už mám sehnané a budu je měnit i s čelním plechem, už se na to těšímLibor Z25 píše:Ogaři tak mám další úlovek :wink
Jen musím doupravit ty gumy, některé jsou potrhané...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Šak jasné , to budu dělat až v zimě pěkně v garáži , vyrovnám ,nagiglu barvů a pověsim nad kamna ať to pěkně voní .Dneska jsem si hrál zase s vlečkou.nagiglal sem disky a nápravu a vše kolem a pustil sem se do brzd a vzduchařiny.Práca šla dobře bylo aj hezky ale studený vítr mi to komplikoval , hlavně svařování , to jsem musel ždycky vychytat tu správnů chvílu .V garáži jsem od rána topil ,tam bylo příjemných 22°C .pokračování po víkendu no
v garáži bylo dobře ,ale venku kosa ...5°C později 3...
vzduchojem
válec
a brzdič
v garáži bylo dobře ,ale venku kosa ...5°C později 3...
vzduchojem
válec
a brzdič
Pekná práca , len aby ti drevo vydržalo do konca zimy ...
a kedy vyskúšaš brzdy na vlečku???
Máj sa
Mihi
Máj sa
Mihi
Mihi
Dřeva je dooost moc jsem toho neztopil , to jsou prostě kamna Petry ty topí samy . Noo teoreticky příští týden , už dodělám jen hadice a spojky ,napojení k traktoru a bude to :-) Ještě něco pogiglu barvů , co jsem dneska nestihl a bude to v cajku .Má sa aj oteplit , tak kéž by aj svítilo sluníčko eště a bylo by to faň .Eště pak vlastně plánuju popravit bočnice , vespod mám vyrezlé vinkle ,tak to chcu povyměnovat :-)mihi píše:Pekná práca , len aby ti drevo vydržalo do konca zimy ...
Máj sa
Mihi
Tak jsem zase tady.V sobotu jsme měli na veseléj hody , je u nás zvyk , že chodí dobrov.hasiči po dědině s namašleným baranem a přejí lidem pěkné hody a zvou na zábavu,tak jsme v této tradici pokračovali ,jako každý rok. No a dneska sem si zas udělal radost a kůpil si knížku která mi chyběla ve sbírce ....autor tého knihy ve spolupráci se Zetorem a.s. a s jejími spolupracovníky dostal přístup k některým dokumentacím a fotografiím,které jsem na internetu opravdu nenašel.velice pěkná a ilustrovaná kniha s veškerým popisem všech traktorů od Z 15.přes Pětadvacítky až po Supry .Viz foto důle
Baránek
všimli jste si někdy u Suprů 35 pravého vyklápěcího světla kvůli řemenici?Já teď poprvé
Baránek
všimli jste si někdy u Suprů 35 pravého vyklápěcího světla kvůli řemenici?Já teď poprvé
Libor Z25: Pěkné materiály A zase další fotka Káčka s koly 13-28 ze Supra 35 jako orebná alternativa
Mě se ta vývozní barva ( červená + sloní kost ) šíleně moc líbí
Mě se ta vývozní barva ( červená + sloní kost ) šíleně moc líbí
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Jo že? Je to pekna kombinace knižku Ti dovezu omrknout a ty obrazky by chtely nafotit lepším fotakem .Chtelo by to taky sehnat par petadvacitek a striknout vyvoznima barvama
S tím se počítá a taky s 35 SupremLibor Z25 píše:Chtelo by to taky sehnat par petadvacitek a striknout vyvoznima barvama
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
ahoj všeci .Tak jsem konečně dodělal brzdy na vleku, mám aj jakésik video tož mrkněte
https://www.youtube.com/watch?v=zPHhYjXtamo
hotové potrubí s hadicí...bez barvy
hotová ruční brzda
...
ještě trochu barvy a bude to komplet
Na jaře ještě popravit bočnice a komplet nový nátěr
https://www.youtube.com/watch?v=zPHhYjXtamo
hotové potrubí s hadicí...bez barvy
hotová ruční brzda
...
ještě trochu barvy a bude to komplet
Na jaře ještě popravit bočnice a komplet nový nátěr
Supeeeer aji video dobreeee
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA