Zetor 25A
Re: Zetor 25A
Je to fuška. Trochu jsem zase pokročil s renovací. Pasovali jsme nové plechy na masku, vypadá to docela obstojně a pasování plechařiny na traktoru.
Jenom mi shází levý kryt bubnu. Ten můj byl shnilý. Nevíte někdo o něčem? Potom předběžně řeším ještě barvy kabelů na elektroinstalaci. Jaké byly originál barvy kabelů? Nedochovala se někomu alespoň část originál elektroinstalace ?
Potom jsem tak nějak baj oko podle fotky udělal kapličku na budík vzduchu. Zdá se, že jsem to trochu trefil
Jenom mi shází levý kryt bubnu. Ten můj byl shnilý. Nevíte někdo o něčem? Potom předběžně řeším ještě barvy kabelů na elektroinstalaci. Jaké byly originál barvy kabelů? Nedochovala se někomu alespoň část originál elektroinstalace ?
Potom jsem tak nějak baj oko podle fotky udělal kapličku na budík vzduchu. Zdá se, že jsem to trochu trefil
Zetor 25A r.v. 1956
Kaplička vyzerá dobre. Niekde tu je aj výkres, tiež som ju vyrábal.
Mám rád traktory, ale môj najobľúbenejší je ZLÍN 37 ČMELÁK
Ta maska vypadá skvěle. Ta by se mi hodila
Uz si tam skusal dat dekel na baterkovu skrinu, pocas toho ako mas namontovanu tu pruzinovu sedacku?
Ano, akorát ho nemám připravený k nalakovaní. Jinak je vyzkoušený. Ovšem kastlík je nový a víko bude původní. Sedí tam jen tak tak. Ale fungovat to bude.
Zetor 25A r.v. 1956
Konečně už se nebude výfuk kvedlat. Bohužel u nových svodů je to tak, že se oceltrubka na výfuk v litinových svodech kvedlá no.
Svařeno elektrodou OK 92.60.
Svařeno elektrodou OK 92.60.
Zetor 25A r.v. 1956
Asi ano. Uvidím, zda v něm něco bude vůbecl vidět při jízdě a potom taky, jestli ho budu moct mít kvůli veteránským dokladům
Zetor 25A r.v. 1956
Přidávám pár fotek z průběhu prací na Z25. Zatím ještě barvím díly. Do toho se mi na podzim ještě domu zatoulal stabilák Slavie 3hp ten jako pana Komárka z filmu. Tak se zabývám ještě renovací toho aby toho nebylo málo, že ano.
Zetor 25A r.v. 1956
Vybral jsi si velmi podobnou barevnou kombinaci jako já, vypadá pěkně.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Podvozek je myslím RAL 7026
A vrchní je RAL 5015, je to krásná barva. Použil jsem dvousložkový polyuretan.
Jinou barvu než polyuretan už snad nechci. Parádní práce je s ním
A vrchní je RAL 5015, je to krásná barva. Použil jsem dvousložkový polyuretan.
Jinou barvu než polyuretan už snad nechci. Parádní práce je s ním
Zetor 25A r.v. 1956
Jdu naprosto stejnou cestou, ale nemám odstín RAL, tam jsem nevybral. Barvu mám polomatnou a vypadá moc dobře.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.