Liborova Pětadvacítka
Re: Liborova Pětadvacítka
jojo my jsme sa hledali až jsme sa našli .Noo ja myslim nic domlouvat nebudu proste to vyzkousim a hotovo .Naposledy jsem oral s trojakem za 7245 horal na ucnaku a potom s tazenym konskym za manou
Libor :-)
a tož sem eště upravil uchycení 3.bodu a nagiglal to jakýmasi barvama.Kůpil sem si rychleschnoucí zelenou , poradila mi ju baba v obchodě ....no....odstín sem si představoval víc zelený ale nakonec z toho vylezla celkem pěkná barva .
a tady sme svážali travsko ze zahrady tak sem si neodpustil foto
a tady sme svážali travsko ze zahrady tak sem si neodpustil foto
Libor Z25: Pěkná práce Jako ta zelená není špatná, ale Libore, co to žluté kolo? A ještě natřeno po obvodu, kde se to ojede
Ještě chybí červená klička a máš to komplet cirkusový model To kolo by chtělo natřít na červeno
Ještě chybí červená klička a máš to komplet cirkusový model To kolo by chtělo natřít na červeno
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
jasné Pavel sedí u kompu a prudí .Řikám Sniperovi : mám natřít aj to kolo zvenku po obvodu a Sniper na to , jasné to by vypadalo blběěě .No kolo sem červené chtěl ale doma byla jenom žlutá tak je to žluté ,hlavně aby to oralo
Libor Z25: a ještě jsme zapoměli probrat spoustu věcí a chtěl jsi vidět i ten volant ze škodárny, no prostě málo času, jinak CO-čko už maká přes prodlužku a nic nevyletělo
Máš to pěkné, ještě dořešit ty radličky a jdem na to...
Máš to pěkné, ještě dořešit ty radličky a jdem na to...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Noo šak mosíme toho probrat víc . Radličky sa dořešíja , až trochu obeschne tak to heblo vyzkůšám a uvidím.radličky sa seženů
ahoj šeci Dneska sme byli v lese cosi pošpalíkovat tak udělali jsme 12 pytlů a trvalo nám to asi hodinku a půl, jenže při tom jsem zjistil,že mi prská olej do výfuku... ,tož su z teho takový nesvůj no .Snad to bude jen těsnění po hlavou. Voda je křišťálově čistá, olej je taky čistý jenom jde olej z výfuku,mohlo by to unikat aj kolem zdvihátek nebo kolem ventilů někde ? Zatím ne moc a Máňa normálně jede ,jen mám potečené výfuk.potrubí a trošku blok no,sere mne to ....Těsnění pod hlavu mám 3ks ještě z dob dávno minulých , oplechované měďí takže cajk:) tak Se do toho budu muset v nebližší době asi pustit
Vidíš, keby si mal olej v skelničke sa Ti to nestane... , ale nie...mne rase fučí do oleja.., veď každý má niečo, sú to staré stroje..ako som Ti písal SZ, skus to trošku pokukať...a uvidíš...a koľko toho oleja je???
A nemáš nejaké foto a videjko zo špalíkovania???
Mihi
A nemáš nejaké foto a videjko zo špalíkovania???
Mihi
Mihi
Foto ani videjko bohužel nemam,byl to takový šrumec,že sem nestihl vůbec nic vyfotit,Vétve byly uz proschle a tak to slo celkem blbě ale nejak sme to provedli
S tím měděným oplechováním to promysli, když jsem dělal hlavu já, tak jsem se vyptával dost lidí co tam dát a bylo mi řěčeno ne to oplechované, ale to druhé a okolo zdvíhátek odstranit ten plech a slabou vrstvičkou pomazat vazelínou.
Spíš bych být tebou doufal, že je to těsnění a né něco s hlavou, určitě ji dej dolů a nech ji odtlakovat. Případně přebrousit, ať máš 100% jistotu.
Spíš bych být tebou doufal, že je to těsnění a né něco s hlavou, určitě ji dej dolů a nech ji odtlakovat. Případně přebrousit, ať máš 100% jistotu.
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
- Pechy
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, taky teď řeším hlavu. Můžu se zeptat, proč by se mělo sundat to oplechování kolem zdvihátek?Bellian píše:S tím měděným oplechováním to promysli, když jsem dělal hlavu já, tak jsem se vyptával dost lidí co tam dát a bylo mi řěčeno ne to oplechované, ale to druhé a okolo zdvíhátek odstranit ten plech a slabou vrstvičkou pomazat vazelínou.
Ono to těsnění s tim oplechováním doma leží už tak 35 let ne-li vic,tak predpokladam ze je to ta kvalitni vyroba.No jeste uvidim,je mi lito kupovat těsnění,když mam doma troje.Ten plech na tom je fakt měkučký,ale fakt je ,že teď bych to tesneni nekoupil kdybych mel kupovat tak tam dam to obycejne.
Daj obyčajné. Niekto tu písal, že okolo toho plechového tiekla voda tam ako sú tie krúžky okolo zdvihátiek tak ich chlapi vyhadzovali a dali tam tmel lebo to odtláčalo hlavu a tiekla tam voda alebo olej.
Noo asi jo máte někdo zkušenosti s těsněním u Kaliny ve Zlíně ? Mam to tam kusek...