Liborova Pětadvacítka

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
Sniper

Re: Liborova Pětadvacítka

#526 Nový příspěvek od Sniper »

Libor Z25 píše:Jezdíme tama traktorem do hospody (Troják) na pivo :pivo:
Včera jsme tam byl ;-)

Jinak těš obdivuji, ta práce musela být hrozná, osobně bych se na to vysral, sušit seno v takovém hrbu. Pokud to budeš chtít příští rok jen mulčovat, tož se domluvíme, bude to za chvilku a je na rok klid 8)
Seno si vyrob na rovině 25-kou. Já do konce roku kupuji kosu ;-)
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Libor Z25

#527 Nový příspěvek od Libor Z25 »

No naštěstí tohle není na seno. Seče se to , aby to bylo posečené.Lyžaři to mají od tchána pronajaté a tak se o to staráme my.Tcháni to majů zaplacené a majů nějaké výhody no :) třebas internet.... no a gdyž tu bývám s mojů aj já,mosim sa nějak angažovat no :D.Traktorem se tam člověk nedostane , jedině dolů od půlky nahoru je hrb jak kráva , to bych letěl dolů jak šutr :vysmech: .kdž to takhle poseču , nechá se to ležet a na rok tam nic není , ale letos bylo travsko obzvlášť vysoké ...
Libor :-)

Sniper

#528 Nový příspěvek od Sniper »

Libor Z25 píše:Seče se to , aby to bylo posečené.
Tak to příští rok pomulčujem a je klid ;-) 8) a v ušetřeném čase se buď ožerem na Trojáku, nebo protáhnem 25-ky ;-) Myslím traktory :smich:
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Libor Z25

#529 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Sniper píše:
Libor Z25 píše:Seče se to , aby to bylo posečené.
Tak to příští rok pomulčujem a je klid ;-) 8) a v ušetřeném čase se buď ožerem na Trojáku, nebo protáhnem 25-ky ;-) Myslím traktory :smich:
Kurňa tož to by bylo super :) šak co bude úpotřeba sa zaplatí 8) a ten troják aj traktory....měl jsem v plánu sa dneskaj projet s Máňů , šteloval sem tlak a nový olej v motoru sa skoro ani ještě neprojel :D no šak su dobitý jak pes tož sa ňě nikde nechtělo....začínal sem v 7 a skončil o půl 5.Z toho sem byl jednůc na obědě a jednůc nabrrůsit nože...ještě že máme aspoň toho supra a bednu tadyk :)

Sniper

#530 Nový příspěvek od Sniper »

...a na hovno, jak ti obědpauza vyšla zrovna, když jsi byl nahoře, co? :smich:

Takový strk bych něchtěl jezdit ani Fendem, i když v Tatrách jsme měl jeden podobný a ta sviňa se mi ještě postavila na zadní, přední kola byly tak 30cm od země a mašina jela takhle celý kopec, jen po zadní ose a po lyžinách frézy. Jsem si na sedačce připadal jak kosmounaut před startem :smich:

TATRA NEZNÁ BRATRA

ola

#531 Nový příspěvek od ola »

Ahoj Libore,tož sem to tu onehdá tak trochu přelůskál a hlěďme na to,vlězu tu dneskaj a zrovna sa tu zpomíná Troják.Tož to má Rosťa dobrého potenciálního zeťáčka,udělá mu bednu za supříka aj mu poseče sjezdovku,tož enom tak dáľ. 8) A enom tak mezi řečů,triálem sem tu sjezdovku jél důlě letos a tak sa ně zdá,že sem sa tama gdysi dávno štragál aj hore alě s áčkem bych sa tama také nigdy nepustíl.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

Sniper

#532 Nový příspěvek od Sniper »

ola, Libor: Na Marušce máte prý novů meteostanicu, co maká automaticky, psal mě Milan ;-)

Tož se tam na ňu musím zajet mrknout, by jsme mohli dát pivko na Trojáku...

http://maruska.ordoz.com/zajimavosti/me ... _dokoncena

TATRA NEZNÁ BRATRA

ola

#533 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,ona to néni žádná meteostanica alě normální rozhlědna a řek bych,že Čermák s ňů,kromě téj maléj světeľnéj cedulě nemá vůbec nic společného.Jedině,že bys mysľél ten zbytek pod tů rozhlědnů alě ta je tam už hezků chvíľu.Trochu sme ju,no,hlavně ty schody,probírali aj v mojém triálě.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

Sniper

#534 Nový příspěvek od Sniper »

ola: Tu Milanovu meteošku znám, jezdíval jsem tam od roku 2004 pravidelně,ale o té rozhledni píšou, že je to automatka, tož nevím :-/
Však dneska stačí pár malých čidel a bezdrát internet a hotové, vyřízené ;-)

TATRA NEZNÁ BRATRA

Libor Z25

#535 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Ola a tož Vaším triálem s velkým T (moc pěkný stroj ) bych se tama takéj projel 8) je tonízký horský traktor :D ale s pětadvácou nee :) S tím Suprem ještě ale pětadváca ee...aasi ani s Tím suprem ne :vysmech: .a jinak Rosťa je rád to víte že jo :) sem tam neco v lese , moja si pořídila kozy a králiky tak máme o zábavu postarené :D.
sniper Baže že mosíš přijet , preej z té rozhledně dů vidět aj nízké tatry...ale nevím jestli na Sk hory nebo tatry v dědině :D
Dneskaj sem s Máňů dofůkal sůsedovi teho krystala , zvedl sem to heverem , zadek aj předek tož jedna brzda držela , no tak vzali sme tyč a potáhal sem to po zahradě tam a zpátky ale chtěl by to něco těžího...krystal cca 5t a Máňa 2t :D tož vydělat vstřiky, nalét olej nebo neco na odlepéní teho železa a bez těch vstřiků pojezdit no ....ať sa to odlepí a nespálim startér:d su zvědavý.no a taky mosim do teho zháňat prácu, v práci sa to pokurvilo tak dávám výpověĎ je to tam o život včil no :)Třeba tento týden dojedu ...ztra nebo v pátek , uvidime :)

Libor Z25

#536 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Vitaj všeci :) včil gdyž mám ten kůsek času sem dával dohromady ten podarovaný pluh :prace: .Pluh jsem dostal , je to dvoják z koňského předělaný na nesený, musel jsem na něm upravit uchycení do hydrauliky , štelování do boku a kolečno pro nastavení loubky, no zabralo mi to dva dny a výsledek je tady je sice malý ale nevadí, už to mosim jen nagiglat nějaků zelenů barvů . modrý pluh by sice ladil k traktoru ,ale polní nářadí má být v přírodních barvách ,takže v zelenéj :).Už musim sehnat jenom Břity , ty sů ošúpané jak staré boty, tak kdybyste doma někdo měl , tož kůpím 8) břit 25cm a díry 12.5cm od sebe , když bude jiný , nevadí upravím si ho ...díkes :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Sniper

#537 Nový příspěvek od Sniper »

No paráda, až to budeš mít hotové, tož to musíme někdy vyzkůšat, tož uvažuj, komu zkurvéme záhumenek :smich:

Já teď každý den kosím lesní cesty, dneska jsem dělal RZ Pindulu :rally:

TATRA NEZNÁ BRATRA

Libor Z25

#538 Nový příspěvek od Libor Z25 »

no právě to potřebuju vyzkoušet než to natřu ...ale nevím kde ...asi někde u lesa na družstevním :-/ :vysmech: kdy máš čas ? :D

Sniper

#539 Nový příspěvek od Sniper »

Libor Z25 píše:kdy máš čas ? :D
Možná tak v září :smich: Teď opravdu nevím, možná někdy na večer, když skončím dříve s kosením, nebo poslední týden v srpnu.++

Tož se domluv s jezedákama kde ještě nemají zorané, že potřebuješ vyzkoušet pluh. Já bych si to chtěl zkusit s Káčkem také 8)

TATRA NEZNÁ BRATRA

mihi

#540 Nový příspěvek od mihi »

Libor 8) , uvidíš ako dopadne test....
No a Ty a Sniper ste dobrá dvojka.... :smich: :vysmech: ;-)

Mihi :)
Mihi

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“