Liborova Pětadvacítka
Re: Liborova Pětadvacítka
Diry shodne budou to se neboj Jedine co bude potreba omerit je ten plast toho zavesu.
Neboj az dojedu, tak na to kouknem
Neboj az dojedu, tak na to kouknem
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tak s velkou radostí oznamuji , že již mám také veteránskou spz.sice mi ti tydýti na ouřadu ve Zlíně dali tu největší cedulu co tam měli a protože tam byl zástupce a ne ten pán,co tam měl za přepážkou být, tak jsem si nechal tuhle s tím , že ji přes nějakou zimu skusim vyměnit za menší.Rozměr je napsaný i v papírech , hold na úřadě ve Zlíně pracuje nějaký analfabet .no takže tak , ale SPZtku mám a to je nejdůležitější .
Libor :-)
Libor Z25: To 14 V u té zásuvky je typické pro označení napětí
A ty čísla dole jsou nějaké protekční, ne?
Už se těším, až dojedeš, protože je potřeba tady prozkoumat mrtě pěkných cest
A samozřejmě gratuluji
A ty čísla dole jsou nějaké protekční, ne?
Už se těším, až dojedeš, protože je potřeba tady prozkoumat mrtě pěkných cest
A samozřejmě gratuluji
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
No protekční nejsou , já to beru jako vykompenzování , za ty problémy co mi dělali .Ale né tak Co jsem nafasoval to mám ,jen musim vymyslet nějakou podložku pod tu značku aby ta trčící strana tam aj vydržela
A jinak moc děkuju
A jinak moc děkuju
To poslední číslo 57 se mi líbí, pak ti vysvětlím proč
Mě osobně by taková cedula akorát nasrala, vem nůžky na plech a trochu ji uprav, ne?
Mě osobně by taková cedula akorát nasrala, vem nůžky na plech a trochu ji uprav, ne?
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
šak mě to hned napadlo bohužel to nejde . Ale tak coo, někdy v zimě si vyřídím tu menší pořád lepší než drátem do oka .
Gratulácia ! Kurnik u vás takéto veci idú vybaviť, ale u nás veru neviem či by to bolo zrealizovateľné na 25-ku, to by som musel mať všade známych a kufor s eurami za dverami
,,Pilní hospodár má pamatovať, abi rozeznal dobru zem od zléj..." Juraj Fándly
Ťapík 25 http://vladman.rajce.idnes.cz/Zetor_25_A/
Ťapík 25 http://vladman.rajce.idnes.cz/Zetor_25_A/
Libor aj ja gratulujem ku splneniu malého 25-kového sna..
A len tak som si dovolil trošku šmírovať po garáži (neboj nie v noci , ale iba cez foto) a som nevedel že máš náhradnú hydrauliku...a ten dekel na nej vypadá zaujímavo...
tak oslavuj a potom to choďte zo Sniperom trošku prevetrať... , alebo mi prídite pomôsť zo špalíkovaním....
Mihi
A len tak som si dovolil trošku šmírovať po garáži (neboj nie v noci , ale iba cez foto) a som nevedel že máš náhradnú hydrauliku...a ten dekel na nej vypadá zaujímavo...
tak oslavuj a potom to choďte zo Sniperom trošku prevetrať... , alebo mi prídite pomôsť zo špalíkovaním....
Mihi
Mihi
Vladman tak nějaké omezení tam je ,ale pořád lepší než bez spz vůbec, nesmím s tím podnikat a takéto podobné věci , ale jezdit si možu jak chci , to je důležité jinak děkuju je to můj splněný sen jak píše kolega Mihi
Mihi No tá skrina hydrauliky je prázdná a je to ta původní , která byla na traktoru, jsou tam ulomené rožky na závitech a jeden zalomený šroub , proto jsem sháněl druhou skříň , ale i tak je mi líto tu starou vyhodit, dát tam štefty je použitelná.A protože jsme měli hydrauliku bez vnitřností, tak tam někdy někdo udělal takovýto dekel 2cm tlustá plotna a na ní navařené to , co je tam navařené , lépe to uvidíš na první stránce mého vlákna.Kdybys to na něco potřeboval tak napiš do sz a nějak sa domluvíme :)jo a taky děkuju , jsem opravdu rád že ji mám , i když to není ta malá ale velká cedule pořád můžu jezdit
Se Sniperem Máňu provetráme neboj už se na to těšim , jen mosí přestat chcat
Mihi No tá skrina hydrauliky je prázdná a je to ta původní , která byla na traktoru, jsou tam ulomené rožky na závitech a jeden zalomený šroub , proto jsem sháněl druhou skříň , ale i tak je mi líto tu starou vyhodit, dát tam štefty je použitelná.A protože jsme měli hydrauliku bez vnitřností, tak tam někdy někdo udělal takovýto dekel 2cm tlustá plotna a na ní navařené to , co je tam navařené , lépe to uvidíš na první stránce mého vlákna.Kdybys to na něco potřeboval tak napiš do sz a nějak sa domluvíme :)jo a taky děkuju , jsem opravdu rád že ji mám , i když to není ta malá ale velká cedule pořád můžu jezdit
Se Sniperem Máňu provetráme neboj už se na to těšim , jen mosí přestat chcat
Týý jo, paráda
Tak to gratuluju a tiše závidím . Já bych si takovou cedulu taky nechal líbit, třeba na supru .
Hektor má ještě čas ...
Tak to gratuluju a tiše závidím . Já bych si takovou cedulu taky nechal líbit, třeba na supru .
Hektor má ještě čas ...
Golf II 1.6GTD nafoukaný na 121ps 241Nm
2× Zetor SUPER 50
Zetor 25A "Hektor"
2× vrak Škody 30
2× Zetor SUPER 50
Zetor 25A "Hektor"
2× vrak Škody 30
Děkuju ti Hynku ,tak třebas se někdy podaří a budeš ji mít,já bych měl radši plnohodnotné papíry,ale tohle byla jediná finančně dostupna moznost .Za papiry chteji kolem 25 tisic...to at si strci do spic
gratuluju ke značce a užij si první legální jízdu
Řidiči traktoru není dovoleno, aby při jízdě v koloně udržoval menší vzdálenost než 30m mezi jednotlivými traktory...
koukni na nějaká videa - zetor25lh
koukni na nějaká videa - zetor25lh
Také se připojuji ke gratulaci . Sám vím jaká je to radost .
děkuju Kluci .Jízdu si užiju , a pořádně , to víš že joo .Radost je to obrovská , hlavně to potěšení po tom , kolik jsem toho musel vyřídit , ale stojí to za To hlavně s pomocí Ondry Tomu patří velký dík
Taky blahopřeju k úspěšné akci . I já znám ten pocit radosti z papírů a zároveň zklamání z velké značky