Liborova Pětadvacítka

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
Sniper

Re: Liborova Pětadvacítka

#496 Nový příspěvek od Sniper »

Diry shodne budou to se neboj 8) Jedine co bude potreba omerit je ten plast toho zavesu.
Neboj az dojedu, tak na to kouknem ;-)
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Libor Z25

#497 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Tak s velkou radostí oznamuji , že již mám také veteránskou spz.sice mi ti tydýti na ouřadu ve Zlíně dali tu největší cedulu co tam měli :vztek: :D a protože tam byl zástupce a ne ten pán,co tam měl za přepážkou být, tak jsem si nechal tuhle s tím , že ji přes nějakou zimu skusim vyměnit za menší.Rozměr je napsaný i v papírech , hold na úřadě ve Zlíně pracuje nějaký analfabet 8) :vysmech: .no takže tak , ale SPZtku mám a to je nejdůležitější 8) 8) 8) .
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Obrázek

Obrázek

:ejchuchu: :juuuu: :ejchuchu: :juuuu: :ejchuchu: :jasan:
Libor :-)

Sniper

#498 Nový příspěvek od Sniper »

Libor Z25: To 14 V u té zásuvky je typické pro označení napětí :smich: :smich: :smich: :smich:
A ty čísla dole jsou nějaké protekční, ne?

Už se těším, až dojedeš, protože je potřeba tady prozkoumat mrtě pěkných cest 8)

A samozřejmě gratuluji :juuuu: :ejchuchu: :juuuu: :ejchuchu: :juuuu: :pivo:
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Libor Z25

#499 Nový příspěvek od Libor Z25 »

No protekční nejsou , já to beru jako vykompenzování , za ty problémy co mi dělali :D .Ale né tak Co jsem nafasoval to mám ,jen musim vymyslet nějakou podložku pod tu značku aby ta trčící strana tam aj vydržela :D
A jinak moc děkuju :)

Sniper

#500 Nový příspěvek od Sniper »

To poslední číslo 57 se mi líbí, pak ti vysvětlím proč ;-)

Mě osobně by taková cedula akorát nasrala, vem nůžky na plech a trochu ji uprav, ne? :smich:

TATRA NEZNÁ BRATRA

Libor Z25

#501 Nový příspěvek od Libor Z25 »

šak mě to hned napadlo 8) 8) 8) bohužel to nejde :-/ . Ale tak coo, někdy v zimě si vyřídím tu menší pořád lepší než drátem do oka :D.

vladman

#502 Nový příspěvek od vladman »

:) Gratulácia ! Kurnik u vás takéto veci idú vybaviť, ale u nás veru neviem či by to bolo zrealizovateľné na 25-ku, to by som musel mať všade známych a kufor s eurami za dverami :typek:
,,Pilní hospodár má pamatovať, abi rozeznal dobru zem od zléj..." Juraj Fándly

Ťapík 25 http://vladman.rajce.idnes.cz/Zetor_25_A/

mihi

#503 Nový příspěvek od mihi »

Libor :friends: aj ja gratulujem ku splneniu malého 25-kového sna.. 8) :wink: :wink: :wink:
A len tak som si dovolil trošku šmírovať po garáži (neboj nie v noci :D :smich: :vysmech: , ale iba cez foto) a som nevedel že máš náhradnú hydrauliku...a ten dekel na nej vypadá zaujímavo...

tak oslavuj :olin: :dovca: :juuuu: :ble: :spac: a potom to choďte zo Sniperom trošku prevetrať... :rally: :driver: , alebo mi prídite pomôsť zo špalíkovaním.... :vysmech: :smich: :D

Mihi :)
Mihi

Libor Z25

#504 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Vladman tak nějaké omezení tam je ,ale pořád lepší než bez spz vůbec, nesmím s tím podnikat a takéto podobné věci , ale jezdit si možu jak chci :) , to je důležité 8) jinak děkuju je to můj splněný sen jak píše kolega Mihi :)
Mihi No tá skrina hydrauliky je prázdná a je to ta původní , která byla na traktoru, jsou tam ulomené rožky na závitech a jeden zalomený šroub :) , proto jsem sháněl druhou skříň , ale i tak je mi líto tu starou vyhodit, dát tam štefty je použitelná.A protože jsme měli hydrauliku bez vnitřností, tak tam někdy někdo udělal takovýto dekel :) 2cm tlustá plotna a na ní navařené to , co je tam navařené , lépe to uvidíš na první stránce mého vlákna.Kdybys to na něco potřeboval tak napiš do sz :) a nějak sa domluvíme :)jo a taky děkuju , jsem opravdu rád že ji mám , i když to není ta malá ale velká cedule :D pořád můžu jezdit :)
Se Sniperem Máňu provetráme neboj :) už se na to těšim , jen mosí přestat chcat :vysmech:

Hynek

#505 Nový příspěvek od Hynek »

Týý jo, paráda :pohar: :pohar: :pohar:

Tak to gratuluju a tiše závidím :red: . Já bych si takovou cedulu taky nechal líbit, třeba na supru 8) .
Hektor má ještě čas :smich: ...
Golf II 1.6GTD nafoukaný na 121ps 241Nm

2× Zetor SUPER 50

Zetor 25A "Hektor"

2× vrak Škody 30

Libor Z25

#506 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Děkuju ti Hynku :) ,tak třebas se někdy podaří a budeš ji mít,já bych měl radši plnohodnotné papíry,ale tohle byla jediná finančně dostupna moznost 8) .Za papiry chteji kolem 25 tisic...to at si strci do spic :smich:

bobby

#507 Nový příspěvek od bobby »

gratuluju ke značce a užij si první legální jízdu :driver:
Řidiči traktoru není dovoleno, aby při jízdě v koloně udržoval menší vzdálenost než 30m mezi jednotlivými traktory...
koukni na nějaká videa - zetor25lh

zdeník

#508 Nový příspěvek od zdeník »

Také se připojuji ke gratulaci ;-) . Sám vím jaká je to radost :wink: .

Libor Z25

#509 Nový příspěvek od Libor Z25 »

děkuju Kluci :) .Jízdu si užiju , a pořádně , to víš že joo :rally: :ano: .Radost je to obrovská , hlavně to potěšení po tom , kolik jsem toho musel vyřídit , ale stojí to za To :) hlavně s pomocí Ondry :) Tomu patří velký dík 8)

Tomáš B.

#510 Nový příspěvek od Tomáš B. »

Taky blahopřeju k úspěšné akci :) . I já znám ten pocit radosti z papírů :pohar: a zároveň zklamání z velké značky :'(

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“