Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
Otazocka: repasuje si tu niekto volnobezky a pastorky startera sám? Prípadne mate kontakt na niekoho? Dik
Zetor 25 - kultivačný (narodený medzi 1948-1950)
Zetor 25 - s redukčnou prevodovkou (zatiaľ na prácu)
Zetor 25 - agregačný (ťahač vlekov a víkendový špeciál)
Zetor 25 - s redukčnou prevodovkou (zatiaľ na prácu)
Zetor 25 - agregačný (ťahač vlekov a víkendový špeciál)
- Scooter
Zdravím,
zeptám se,máte někdo zkušenost s repasí vstř. čerpadla na Z25 s pánem z Náchoda.Odkaz : www.opravy-motorpal.cz
Předem děkuji za info.
zeptám se,máte někdo zkušenost s repasí vstř. čerpadla na Z25 s pánem z Náchoda.Odkaz : www.opravy-motorpal.cz
Předem děkuji za info.
Scooter
Zetor 25A
Zetor 25K
Zetor 25N
Zetor 25A
Zetor 25K
Zetor 25N
Ja som tam mal čerpadlo aj regulátor na GO. Neviem čo presne potrebuješ.
Nevíte někdo přesnější váhu Zetoru 25K a 25A s boudou, závažím, hydraulikou a ochranným rámem? Vezli jsme 25A na podvalníku s nosností 2t a měl toho vcelku dost. Potřebuji převézt 25K a nevím, zda není těžší. V TP mám 2170 kg.
Ahoj ....no tam se to liší jen zadníma kolama . Když sundáš závaží to máš hned ,drží ma 4 štoubech z každé strany , budeš hned pod 2 tunama a budeš mít jistotu ...bouda váží pár kilo ....
Libor :-)
Děkuji, tohle jsem taky viděl, ale pořád mi přijde, že je to kolem 2,2t bez závaží. Pod 2t se tedy nedostanu ani náhodou. Šlo mi o to, zda byl někdo s traktorem na váze a má skutečné hmotnosti. Na traktoru jsou ještě kola ze supra (+ závaží) a na předku přídavné závaží, takže hmotnost bude ještě o to větší. Nerad bych půjčený podvalník rozlomil.
ja som bol na Vahe so svojim Ackom bez zavazi a ma 1640 kg presne. Bol som na dvoch vahach obidve ukazali zhodne.
Ale nemam kabinu ani ram iba lizatka.
Ale nemam kabinu ani ram iba lizatka.
Já jsem byl na váze s káčkem s hydraulikou, kola ze Supra ale bez závaží - 2200 kg.
1940 kg.... Ako sa mi tam priplietla 6tka?
Já vezl svoje Káčko v plné palbě, jen bez rámu, ale se zapřaženou hrabačkou TON 130km a v pohodě
Ale je dobré to tahat za pořádným autem, ono to má trochu výš těžiště. Ideální mít dlouhý rozvor a větší rezervu na tažném. Samotný vlek to vydrží, jen bacha na nájezdy.
rosch8: proč tam děláš to modré a zelené pole?
Ale je dobré to tahat za pořádným autem, ono to má trochu výš těžiště. Ideální mít dlouhý rozvor a větší rezervu na tažném. Samotný vlek to vydrží, jen bacha na nájezdy.
rosch8: proč tam děláš to modré a zelené pole?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Já myslím,že rozlišuje tlak oleje a tlak vzduchu.
Ponúkal som aj bez. Nikto nechcel. Mám nálepky aj bez farebných poli. Keby niekto chcel...Sniper píše: rosch8: proč tam děláš to modré a zelené pole?
Mi šlo obecně o to označení, to tam nemá být
V3S to sice měla, ale trochu jinak
No pokud je to nálepka, dá se jednoducho odlepit
V3S to sice měla, ale trochu jinak
No pokud je to nálepka, dá se jednoducho odlepit
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA