Zetor 15
Re: Zetor 15
Je to ve formátu mp4, stačí si stáhnout nějaký novější přehrávač.
No,nebylo by to špatný.Ale nějak se mi tomu nechce věřit.Zetor píše:Hm?Je to taková jakou má josef1 na traktoru?josef1 píše:zkusím se zeptat ještě jednou.Nevíte jak je to s tou žluto-červenou na Z15?
- Zetor
Moc pěkné.Zetor 15 píše:Vyzvánění do mobilu
Jj, nemám to jako vyzvánění, ale jako budík. Vzbudí mě už to vrzání, a tak se potom zaposlouchám do toho libého zvuku jednoválceZetor píše:Moc pěkné.Zetor 15 píše:Vyzvánění do mobilu
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Zdravim vas traktoristi. Len prednedavnom som objavil tieto stranky a celkom ma potesila debata o Z-15.Preto som sa rozhodol sem prispiet aj ja nakolko mam dva taketo stroje.Jeden je az na male veci hotovy a druhy caka na opravu. Z nahr.dielmi je skutocne problem co sa tyka plechariny,masiek ,kapot,blatnikov,hlavy atd.Co sa tyka GO motora tak na ten nebol problem zohnat veci. Dokonca piest mali skladom. A tiez mam jeden problem s ktorym si neviem rady. Ked som mal rozhodeny motor tak som dal opravit aj regulator otacok. No motor mi stale nedrzi volnobeh. Element aj tryska su nove, skratka netusim co to je. Dokonca aj ked odpojim cerpadlo od regulatora aj tak to neni ono. Poradi niekto? Dik
Nepsali jsme si už spolu? Nedával jste svou zrenovovanou patnáctku na http://www.veteranforum.cz ?brano píše:Zdravim vas traktoristi. Len prednedavnom som objavil tieto stranky a celkom ma potesila debata o Z-15.Preto som sa rozhodol sem prispiet aj ja nakolko mam dva taketo stroje.Jeden je az na male veci hotovy a druhy caka na opravu. Z nahr.dielmi je skutocne problem co sa tyka plechariny,masiek ,kapot,blatnikov,hlavy atd.Co sa tyka GO motora tak na ten nebol problem zohnat veci. Dokonca piest mali skladom. A tiez mam jeden problem s ktorym si neviem rady. Ked som mal rozhodeny motor tak som dal opravit aj regulator otacok. No motor mi stale nedrzi volnobeh. Element aj tryska su nove, skratka netusim co to je. Dokonca aj ked odpojim cerpadlo od regulatora aj tak to neni ono. Poradi niekto? Dik
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ano pisali. Zdravim Ta Tom. Tak vidis skusam stastie aj tu,no zatial bezuspesne.Inak origo predne svetla su uz na mieste.Len to nemam nafotene.
Jj, tak jestli chceš, tak tady dej fotky, ať se pánové kolegové také pokochají. Máš ji moc pěknou. Já jsem se díval, a je možné, že exportní provedení opravdu mohlo být v takovém odstínu zelené, jako máš tybrano píše:Ano pisali. Zdravim Ta Tom. Tak vidis skusam stastie aj tu,no zatial bezuspesne.Inak origo predne svetla su uz na mieste.Len to nemam nafotene.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz